kuzenleriniz kısmını anlamadım [/QUO
Bende anlamadim tam olarak sanirim onlari begenmiyor.evlendikten sonra koyden ciktilar.bana kimsen yok demek istedi sanirim.bir tek onlari gormus beyefendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzenleriniz kısmını anlamadım [/QUO
Bende anlamadim tam olarak sanirim onlari begenmiyor.evlendikten sonra koyden ciktilar.bana kimsen yok demek istedi sanirim.bir tek onlari gormus beyefendi
Peki kuzenlerinizi neden örnek verdi ? O kısmı anlayamadım. Baska arkadasınız yok birtek onlar var diyemi söylemek istedi
Evt anlatamadim daahiçbirşey anlaşılır değil ,yazılarınızda hepsı bırbırıne gırmıs:/
Cok umrumda deil onun uzerinden gidilmesi .tepkisine bozuldum benKuzen kısmını anlayamadım bende. Eşiniz rahatsız değil demek ki muhabbetin onun üzerinden dönmesine.
Ne yazması gerektiğini bile söylemişsiniz, karışmadım diyorsunuz.
Adam arkadaşlarıyla kendi özel hesabından muhabbet ediyor, rahatsız olacaksanız okumamalısınız.
Eşe çocuğu gibi davranma mantığını asla anlayamayacağım.
Pekiben anlamiyorum istersen dedim.illa boyle yazacaksin demedim.sadece yorum yaptim ne dusundugumu soyledim.
cocuk gibi davranmakla ne ilgisi var.
Benim derdim suan ne nasil konustuklari degil .nasil konusuyorlarsa konussunlar.
derdim tepkisi
yok ben anladım eşin arkadaş ortamını sanalda da canlı tutuyor yada sürekli göremediği insanlarla orda gırgır şamata yapıyor belki senin böyle bir durumun olmadıgı icin birazcık kıskanmış olabilirsin.Bazen ben bile kız kardesimin telefonda sürekli arkadaslarıyla konuşmasına bozuluyorum benle ilgilenmiyor diye gayet olabilir yani D:Karisik olmus düzenleyecegim pcden daha sonra kusura bakmayin lutfen