ne şımarik bu adam

çok bunaltmamak lazım.
erkek arkadaşlarıyla konuştuklarına da siz karar vermeyin.

valla ben de olsam bana da itici gelirdi kocaman adamların küfürlü mhabbetlerine şahit olmak. ama mdahale etme hakkınız da yok. bırakın istediği gibi gülsün eğlensin. kendisi rahatsız olmuyorsa yapabileceğiniz bir şey yok. watsabı yasaklayacak haliniz yok ya.

Ahh hiç anlamıyorum.Nediye bukadar karşılır kocalaraki? sizden öncede br hayatı, çevresi saygınlığı vardı bu vatandaşın ee bırakın kendi bıldiği gibi davransın eğlensin adam bukadar girmeyin adamların ilişkilerine.Siz ona çocuğunuz gibi davranırsanız,bir süre sonra oda sizi Annesi gibi görmeye başlar ee buda fena yani...Rahat bırakın şu adamları...

Ne yazması gerektiğini bile söylemişsiniz, karışmadım diyorsunuz.
Adam arkadaşlarıyla kendi özel hesabından muhabbet ediyor, rahatsız olacaksanız okumamalısınız.
Eşe çocuğu gibi davranma mantığını asla anlayamayacağım.

ben anlamiyorum istersen dedim.illa boyle yazacaksin demedim.sadece yorum yaptim ne dusundugumu soyledim.
cocuk gibi davranmakla ne ilgisi var.
Benim derdim suan ne nasil konustuklari degil .nasil konusuyorlarsa konussunlar.
derdim tepkisi

Arkadaşlarıyla arasındaki muhabbet, nasıl konuşursa konuşsun falan şeylerini bi geçin isterseniz, hepiniz. Koskocaman adamlar, liseli ergen tayfa gibi küfürlü, iğrenç bir şekilde mi konuşuyor? Kusura bakılmasın ama insan bi durur, ben nasıl bir adamla evlenmişim falan der. Ben eşimin erkek arkadaşlarıyla öyle küfürlü, seviyesiz muhabbetine şahit olsam sanırım sevgimi ve saygımı bir kez daha sorgularım. Konu sahibini yanlış anlamadıysam eşi, karısına kırıcı sözler söylüyor ama arkadaşları onu istedikleri gibi muhabbete meze yapıyorlar. Ben anlamıyorum, insanın bir seviyesi vardır. Evli barklı bir adam arkadaşının küfürlerini hangi mideyle kaldırıyor? Bu adamların başka işi gücü mü yok? Ben böyle erkeklerin zeka seviyesi hakkında ciddi şüpheye kapılırım, lütfen kusura bakmayın.

Konu sahibi kesinlikle hakli.:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Esek kadar adamlar ellerinde tlf, salak saçma geyikler yapacaklarina biraz babalik ve kocalik yapsalar evlilikler daha iyi olmaz mi?:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Hem de kufurlu seviyesiz konusmalar oluyormus, esi tabiki rahatsiz olacak?:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Simdiki erkekler iyice 5 yasindaki cocuk seviyesindeler !!:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
Evle ilgili, cocujlarla ilgili, esleriyle ilgili hicbir sorumluluklari yokmus gibi, bi ise gidip gelip 3, 5 kurus para getiriyolar diye kenndilerini cookk seye layik goruyolar??:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:
Aman aksama kadar calismismis da biraz da arkadaslariyla takimsin mis!!:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Erkeklerle kadınların, hemcinsleriyle konuşma, anlaşma tarzı çok farklı..
Benim eşiminde whatsappta bi grubu var ve eşimi biraz snop bulurlar ve çok dalga geçerler arada bende bakarken özellikle gülmek için açıp onların muhabbetlerini okurum..
Yani ne var bunda sorun haline getirilecek anlamadım ben..
Eşin memnunsa sen niye senle dalga geçiyorlar ama diye adamı darlıosun..
Biraz rahat bırak, sen üstüne gittikçe o da senin zaafın olan şeylerle seni rahatsız etmeye devam eder..

erkekler çocuk gibi zaten, büyümezler. küfürlü konuşunca adam olduğu öğretiliyor çocukken onlara, daha sonrasında ne beklersin ki... sen onu kızdırınca oda seni kuzenlerinle vurmuş. çocuk işte.. büyümemiş...

Yahu siz neye gülüyorsun bu kadar deyince o da yanlış anlama diye mesajları göstermiş, göstermese bu seferde kimbilir ne yazışıyorlar da göstermiyor diyeceksiniz. Erkekler kendi ortamlarında aralarında konuşurken bu şekilde konuşuyorlar ne yazık ki tamam eşiniz üzerinden muhabbetin olması sizi rahatsız etmiş olabilir ama onu etmiyor demek ki alışık ve şaka olarak yapıldığını biliyor, arkadaşlarını da tanıyor ki alınmıyor ha bu arkadaşları siz de yanlarındaylen bu tarz konuşsalar tepkiniz haklı ancak siz müdahale edip neler diyorlar nasıl izin veriyorsun, çıksana konuşmasana deyince eşinde onlar arkadaşlarım senin arkadaşın yok bana karışıyorsun demeye getirmiş. Arkadaşları da o konuşmaları yaparken eşinin sana o mesajları göstereceğini bilemezlerdi ki.

yeminlen bende bir gariplik var.
ya hu ben bazen eşimin arkadaşları ile çok nadirde olsa küfürlü geyik muhabbetlerine gülüyorum. ister liseli ergen olsun, ister doktoralı bilim adamı. erkek muhabbeti budur. bizim gibi oturup kaynana-kayınbaba mı konuşçaklar. onlar da böyle rahatlıyor. he tabi anneli, kız kardeşli iğrenç küfürler değil bahsettiğim ama bırakın ya. maç izlerken küfür ederler kızarız, arkadaşları ile geyikleşirler kızarız. yani biz de az huzur versek iyi olmaz mı?
kuzenlerinizle de alay etmemiştir. alınganlık yapmayın. şakalaşmak diye bir şey var. eşiniz o sizin, düşman bellemeyin adamı.

Karisik olmus düzenleyecegim pcden daha sonra kusura bakmayin lutfen
yok ben anladım eşin arkadaş ortamını sanalda da canlı tutuyor yada sürekli göremediği insanlarla orda gırgır şamata yapıyor belki senin böyle bir durumun olmadıgı icin birazcık kıskanmış olabilirsin.Bazen ben bile kız kardesimin telefonda sürekli arkadaslarıyla konuşmasına bozuluyorum benle ilgilenmiyor diye gayet olabilir yani D:

X