Ne sıklıkla cinsel ilişki yaşıyorsunuz

Selamlar. Ben üç aylık evliyim. Üç beş günde bir cinsellik yasiyoruz. Eşim gusule usendigini soyluyor . Gusül olmasa hergunde yapar insan diyor. Ama bana usengecte olsa isteksiz olduğunu düşünüyorum bu sorun sanırım. Sizin nasıl
İlk zamanlar da haftada 3 bazen geçiyordu ama 2.5 yıl oldu haftada 2 oluyor genelde istek durumuna göre değişiyor. Valla ne yalan söyleyeyim bazen bende çok üşeniyorum duşa girmeye havalar da soğudu ya ama isteksiz oldugumdan değil yani. Konuşarak çözülebilir bence🎉🌺

Selamlar. Ben üç aylık evliyim. Üç beş günde bir cinsellik yasiyoruz. Eşim gusule usendigini soyluyor . Gusül olmasa hergunde yapar insan diyor. Ama bana usengecte olsa isteksiz olduğunu düşünüyorum bu sorun sanırım. Sizin nasıl
Ilişki için kasmayin. 3-5 gun normal. 3 gun ara daha iyi olur gibi yeni evlilikde. Tutku ve sevgi varsa rakamlara takilmayin

Gusule üşenmek ne ya? Sevişmese haftada kaç kere banyo yapıyor ki?
Çalışan, yorulan,tüm gün dışarda olan,aynı ayakkabı içinde akşama kadar dolaşan adam üç beş günde bir mı yıkanıyor 🤮

Duruma göre degisiyo ama haftalik 2 3 kez olur, güsüle üşenmek nedir isin bitince gidip yikanacan😄

Duşunu alıyor, bazende saçını yikiyor ama gusule gelince nedense böyle
Ya erkek adamsın sen, insan içine çıkıyorsun, saç yıkama nedir Allah aşkına gir duşuna temiz temiz hiç mi kendine saygın yok demiyor musunuz? Direkt soğuma sebebi.

Ya erkek adamsın sen, insan içine çıkıyorsun, saç yıkama nedir Allah aşkına gir duşuna temiz temiz hiç mi kendine saygın yok demiyor musunuz? Direkt soğuma sebebi.

36 yıldır ilk defa koca buldum cocuk yapmam lazım yaşım geçiyor aman ne derse desin kafası bu, cocuk olduktan sonra koca görevini tamamladığı için boşansam mı diye konu açar şimdi sırası değil 😜

Biz her gün yapıyor olursak eşinize gidip o her gün yapıyor bizde mi yapalım diyeceksiniz?

Üç beş günde duş alan adama üç beş ay zor veririm 😅

Konu mantıksız geldi zaten en kötü ihtimalle hergün yada gün aşırı zaten normal bir birey duş alır saçma konu

X