- 1 Nisan 2014
- 364
- 84
- 38
- Konu Sahibi Cilekcetiner
Selamlar. Ben
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk zamanlar da haftada 3 bazen geçiyordu ama 2.5 yıl oldu haftada 2 oluyor genelde istek durumuna göre değişiyor. Valla ne yalan söyleyeyim bazen bende çok üşeniyorum duşa girmeye havalar da soğudu ya ama isteksiz oldugumdan değil yani. Konuşarak çözülebilir benceSelamlar. Ben üç aylık evliyim. Üç beş günde bir cinsellik yasiyoruz. Eşim gusule usendigini soyluyor . Gusül olmasa hergunde yapar insan diyor. Ama bana usengecte olsa isteksiz olduğunu düşünüyorum bu sorun sanırım. Sizin nasıl
Ilişki için kasmayin. 3-5 gun normal. 3 gun ara daha iyi olur gibi yeni evlilikde. Tutku ve sevgi varsa rakamlara takilmayinSelamlar. Ben üç aylık evliyim. Üç beş günde bir cinsellik yasiyoruz. Eşim gusule usendigini soyluyor . Gusül olmasa hergunde yapar insan diyor. Ama bana usengecte olsa isteksiz olduğunu düşünüyorum bu sorun sanırım. Sizin nasıl
Gusule üşenmek ne ya? Sevişmese haftada kaç kere banyo yapıyor ki?Selamlar. Ben üç aylık evliyim. Üç beş günde bir cinsellik yasiyoruz. Eşim gusule usendigini soyluyor . Gusül olmasa hergunde yapar insan diyor. Ama bana usengecte olsa isteksiz olduğunu düşünüyorum bu sorun sanırım. Sizin nasıl
Ay bi de ter kokusu ile mi giriyor yatağa?Bi dk ya normalde en azından iki günde bir falan duş alınmaz mı zaten? Gusül abdesti almasa adamın banyoya gireceği yok demek ki
Konu sahibi bunu dert edineceğine haftalık ilişki sayısına takmış. Saçım belime kadar, ben bile üşenmiyorum, erkeklere ne oluyorsa ahsjajsjAy bi de ter kokusu ile mi giriyor yatağa?
Duşunu alıyor, bazende saçını yikiyor ama gusule gelince nedense böyle
Ya erkek adamsın sen, insan içine çıkıyorsun, saç yıkama nedir Allah aşkına gir duşuna temiz temiz hiç mi kendine saygın yok demiyor musunuz? Direkt soğuma sebebi.Duşunu alıyor, bazende saçını yikiyor ama gusule gelince nedense böyle
Ya erkek adamsın sen, insan içine çıkıyorsun, saç yıkama nedir Allah aşkına gir duşuna temiz temiz hiç mi kendine saygın yok demiyor musunuz? Direkt soğuma sebebi.
Biz her gün yapıyor olursak eşinize gidip o her gün yapıyor bizde mi yapalım diyeceksiniz?Selamlar. Ben üç aylık evliyim. Üç beş günde bir cinsellik yasiyoruz. Eşim gusule usendigini soyluyor . Gusül olmasa hergunde yapar insan diyor. Ama bana usengecte olsa isteksiz olduğunu düşünüyorum bu sorun sanırım. Sizin nasıl
kocası olması‘Harçlık’ veren onu bile az veren 5 günde bir banyo ve seks yapan herifle cocuk yapma motivasyonunuz nedir ?
Sırf o uzun saç belası yüzünden ben belimden omzuma kadar kestirdim artık her akşam alsam da üşenmiyorumKonu sahibi bunu dert edineceğine haftalık ilişki sayısına takmış. Saçım belime kadar, ben bile üşenmiyorum, erkeklere ne oluyorsa ahsjajsj