Ne saçma bi durum bu böyle..

ama biz birbirimiz icin sıradan insanlar değiliz. hic hic bir şey olmasak bile cok keyifli zaman geçirip güzel muhabbetleri paylasıyoruz

Şuan söylediklerimizi kabul etmek istemiyo olabilirsin,hak veririm
Birden silmek atmak zor dersin,anlarım elbette
Ama dediklerimizi de kulak arkası etme lütfen

arkadaş sen bu çocuktan kaçabildiğin kadar uzağa kaç.bu ne böyle ya hem ciddi ilişkinin sorumluluğunu almak istemiyor hem de öpeyim koklayayım iyiymiş vallaa.sertçe tavrını koy seninle gün geçirmek için eğlenmelik takılamayacağını anlasın.sonra çok üzülürsün kendini kullanılmış hissedersin benden söylemesi

ama biz birbirimiz icin sıradan insanlar değiliz. hic hic bir şey olmasak bile cok keyifli zaman geçirip güzel muhabbetleri paylasıyoruz
Tamam arkadaş olarak yine paylaşın güzel vakitler, bol muhabbetler.
Beden biraz özel olmalı ama.
Siz ne kadar dikkatli kursanız da cümlelerinizi zat-ı muhterem satır aralarından el sallıyor ve pek de masum görünmüyor buradan.

Belli bi geçmişimiz olmasa onu bu kadar iyi tanıyo olmasam kesinlikle kullanılmıs hissederdim kendimi. Ama az da olsa anlayabiliyorum onu bu ilişkiye noktayı koyan bendim cünkü. Üniversite acemiliği mi dersiniz bilmiyorum ortamı insanları ciddi bi ilişkiye hazır olmadıgımı gösterdi sanki bana.

birlikte güzel zaman geçiriyoruz diyorsun ama ilişkinin adı konulmadan sarılmalar, öpmeler, koklaşmalar da var diyorsun eğer bu şekilde zaman geçirmekten memnunsan burada kimsenin sana söyleyecek bir lafı olamaz..hayat senin..ben rahatsızlığını dile getirdiğin için fikrimi yazmıştım..

Ya oturup bir sonuca bağlayın bu işi ya da bu adamdan sana ne köy olur ne de kasaba.

Son düzenleme:
Ne yapmalıyım peki konusmalı mıyım bi an önce onunla?

Tabi ki konuşun.
Sizin için önemli bir insandan bahsediyoruz. Paylaştığınız iyi kötü bir şeyler var.
Şayet size aynı değeri veriyorsa rahatsızlığınızı anlattığınızda gerektiği gibi davranacaktır.
Yok arkadaşlığınızın anlamı onun için bu dokunma öpme vs. ise de tepki gösterecektir.
Bu durumda en azından yanlış insana fazlaca değer verdiğinizi anlamış olursunuz.
Ama tavsiyem önce siz açık yüreklilikle onu hangi sıfatla hayatınızda istediğinize karar verin.
Sevgiliniz olmasını istiyorsunuz galiba ama o buna yanaşmıyor.
Bu zaafınızı kullanıyor, siz de farkındasınız aslında bu durumun.

Malesef canım ben de arkadaşlara katılıyorum.

Bir ilişki varsa güzelliklerinden faydalanıldığı gibi verdiği sorumluluklara, zorluklara katlanılacak, ne demek "öylesine takılmak"? Adam sana düpedüz "Seni öperim severim koklarım, sevgi ihtiyacımı seninle fütursuzca gideririm, ama bana hesap soramazsın ya da karşıma biri çıktı mı onunla da flörtleşirim. Çünkü biz çift değiliz." diyor. Bunun normal karşılanacak bir tarafı yok, ki sen de bu işlerin adamı değilsin ki kafana takmışsın, laf sokmuşsun, en basitinden gelip bize soruyorsun. Durumun farkındasın.

Bu böyle giderse birbirinize engel olursunuz, daha doğrusu o sana engel olur. Kafanda o varken başkasına gözün kaymaz, ama onunki kayarsa işte o zaman yaralanan sen olacaksın. Kendi kendine zarar vermek istiyorsan ver, ama dediğim gibi sen öylesine takılmalık kız değilsin, bu belli. Ya ilişki olayını tamamen sil at, normal arkadaş gibi görüşün az sıklıkta, ya da adını koyun.

Son düzenleme:

Beni çok iyi anlaşsınız verdiğiniz fikirler de çok mantıklı teşekkür ediyorum size

Beni çok iyi anlaşsınız verdiğiniz fikirler de çok mantıklı teşekkür ediyorum size

Estağfurullah. Umarım net bir şekilde yolunu çizersin, anladığım kadarıyla üniversitede arkadaş ortamın da iyi, o şahsın yokluğu seni çok etkilemez. Bence bile bile kendine zarar vermek yerine net bir karar ver.

bence ikinizde boşluktasınız.

birbirinize açıcak durumunuz bıle yok!. isimsiz bir iletişiminiz var...bu çocuğu bırakan sendin değil mi? bence yerınde karar vermıssın, vermişsin ama kararının arkasında duramamıssın..

çocuk seni ''boş ders şarkısı olarak söylüyor'' . hayatına biri girdiği an, seni silip atacak anı beklıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…