- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
ama biz birbirimiz icin sıradan insanlar değiliz. hic hic bir şey olmasak bile cok keyifli zaman geçirip güzel muhabbetleri paylasıyoruz
Tamam arkadaş olarak yine paylaşın güzel vakitler, bol muhabbetler.ama biz birbirimiz icin sıradan insanlar değiliz. hic hic bir şey olmasak bile cok keyifli zaman geçirip güzel muhabbetleri paylasıyoruz
ama biz birbirimiz icin sıradan insanlar değiliz. hic hic bir şey olmasak bile cok keyifli zaman geçirip güzel muhabbetleri paylasıyoruz
Ne yapmalıyım peki konusmalı mıyım bi an önce onunla?
Malesef canım ben de arkadaşlara katılıyorum.
Bir ilişki varsa güzelliklerinden faydalanıldığı gibi verdiği sorumluluklara, zorluklara katlanılacak, ne demek "öylesine takılmak"? Adam sana düpedüz "Seni öperim severim koklarım, sevgi ihtiyacımı seninle fütursuzca gideririm, ama bana hesap soramazsın ya da karşıma biri çıktı mı onunla da flörtleşirim. Çünkü biz çift değiliz." diyor. Bunun normal karşılanacak bir tarafı yok, ki sen de bu işlerin adamı değilsin ki kafana takmışsın, laf sokmuşsun, en basitinden gelip bize soruyorsun. Durumun farkındasın.
Bu böyle giderse birbirinize engel olursunuz, daha doğrusu o sana engel olur. Kafanda o varken başkasına gözün kaymaz, ama onunki kayarsa işte o zaman yaralanan sen olacaksın. Kendi kendine zarar vermek istiyorsan ver, ama dediğim gibi sen öylesine takılmalık kız değilsin, bu belli. Ya ilişki olayını tamamen sil at, normal arkadaş gibi görüşün az sıklıkta, ya da adını koyun.
Beni çok iyi anlaşsınız verdiğiniz fikirler de çok mantıklı teşekkür ediyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?