Ne saçma bi durum bu böyle..

Imsh3kill

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
803
303
323
Kırklareli
Merhabalar,

Sizlerle icinde bulundugum, yeterince saçma ve anlamsız olduğundan şüphe duymadıgım bi konumu paylaşmak istiyorum.
Çünkü fikirlerinize yorumlarınıza ciddi anlamda ihtiyacım var.
Durum şöyle ; lise hayatımın son 1.5 senesini üniversite hayatımında 5-6 ayını kapsayan bi ilişkim vardı.
Lisedeyken aynı okul aynı dersane hatta aynı sırayı paylasmakla birlikle birbirmizin icin kimi zaman çok iyi bir dost kimi zamansa sevgiliydik.
İstanbulda üniversite okuma hayalleri bile bize mutlu etmeye yetiyordu o zamanlar. Fakat tabiki umdugumuz gibi gitmedi.
Hem istanbulun farklı yakalarındaydık hem de ben özel üniversitedeydim.Gezdik tozduk bi süre. Sonra farklı arkadas ortamları, eglenceler uzaklastırdı bizi birbirimizden.
Ve bi şekilde son hamleyi de ben yaptım ve bu ilişkiye bi nokta koyduk. Arada mesajlastık görüstük sohbetler ettik cünkü sohbetlerimiz ikimiz icin de vazgecilmez gibiydi.
Neyse şimdi okullar tatile girdi evlerimize döndük yine aynı ildeyiz tabi.Bulusmaya basladık haftada bir kez falan. ben yeniden baslayacagımız düsüncesindeydim cünkü
bana sarılması nasıl derler hala sevgi kokuyordu hissedebiliyordum. Bir gün yine birlikteydik bi cafede. Napıcaz böyle falan dedim. Bana birlikte de yapamadığımızı böyle rahat
bir şekilde takılmanın güzel oldugunu kendisinin henüz benim kadar olgun tutarlı olamadıgını keske 5-6 sene sonra şu durumda olabilseydik herşeyin daha güzel olabilecegini
söyledi. Şaşırdım tabi beklediğim asla bunlar değildi. Bir tepki de veremedim o an kalkıp gitmek istedim. Sabah günaydın bazen napıyosun mesajları dısında özel içerikli hiç
mesajlasmadık. Bu bulusmanın ardından 2 kez daha bulustuk. Daha da yakınlasmaya basladık sarılmalar öpmeler sana dayanamıyorumlar..Yakınımda olunca sana dokunmadan sevmeden yapamıyorum diyor.
Ben senin birşeyin degilim diye laf sokuyorum bazen şakayla karışık her zaman karşılık vermiyorum ona. Böyle yapma içinden geldigi gibi davran diyo. Tabiki onu deli gibi özlüyorum sarılmayı koklamayı. Ama nasıl gider bu şekilde? Kendisi sıkı fıkı bir ilişkiyi kaldıramıycak durumda sanırım şuanda. Bana böyle de güzel degil mi rahatız en azından sıkmıyoruz birbirimizi hem de kopmuyoruz diyo. Fakat kafam o kadar allak bullak ki tepkimi koymalı mıyım akışına mı bırakmalıyım bilemiyorum..

Ben bu konunun neredeyse aynısını hatırlıyorum,yine sen mi açmıştın ?
Konuya gelince bana seni biraz kullanıyo gibi geldi
Aklına gelince yada işi düşünce arıyo,görüşüyo

bana da biraz sıkıntıdan birbirinize yaklaşmışsınız gibi geldi. okul ortamı eğlenceli birbirinizi aramayıp evde görüşüyosanız muhtemelen evin bulunduğu ortamda sizi heyecanlandıracak tek şey bu olduğu içindir. yine de aranızdaki samimiyeti bilemediğimden birşey diyemeyeceğim. çok görüşmemeye çalışın bence. yoğun duygular hissetseydiniz zaten ayrılık girmezdi araya. hem görüşüp hem birlikte olamayız demesi de saçma geldi bana. ne sarılıp öpüyo o zaman?

Bana da saçma geldi. Ayrı ortamlardayken ayrılıp, aynı ortama girdiğinizde birleşecek misiniz ? Aşk bunun neresinde ?

bencede cok sacma canım
seni kullanıyor ve sende buna musade ediyorsun

bence bunun bi adını koyun.. ona göre devam edin.. beraber oldugunuz yada ayrı oldugunuz belli olsun.. öyle şeymi olur..

Böyle rahat olmak, takılmak iyi diyormuş, sence yeteri kadar açık değil mi?
Ciddi bir ilişki içinde olmak istemiyor, seninle takılmak istiyor..

selam
dikkat edin çok vahim sonuçları da olabilir
çok güvendikleri ve evlenme planı yaptıkları kişilerin mağduru olan çok genç kız var
genç kızlar her şeye karşı uyanık olmalı
tüm genç kızlara ve genç kız annelerine iki kitap tavsiye etmek istiyorum
ikisi de iki farklı kızın kendi ağzından yazılan gerçek hayat hikayeleri
bunları okur ve okutursanız çocuklarınızı tehlikelere karşı uyanık hale getirmiş olursunuz, öğretmen tavsiyesi :)
Canan
Sevda
ikisinin de yazarı Halit Ertuğrul
iki genç kız da hayat hikayelerini yazara anlatıyor, yazar da gençlere örnek olması için kitap haline getiriyor
nesil yayınlarından çıkmış

ayrıca bir üyeye yazdığım yorumu yazıyorum:

bir üyeden alıntı: kızlar düşündüm düşündüm çıkamadım işin içinden. nolur herkes fikir versin bana.ilişkilerde bi erkeğin yanaktan dudaktan öpmesi yaklaşmak istemesi sarılması normalmi? erkek arkadaşım yalnız kaldıgında opmek ıstıyo bende dudaktan degılde yanaktan opmesıne ızın verıyorum . ama ben ızın vermeddıkten sonra zorla falan opmeye calısmıyo ama ıstıyo yaklasıyo falan .aslında erkek arkadasıma guvenıyorum ama bazen aklım karısıyo erkegın bunları ıstemesı normalmı yoksa benı kullanıyomu dıyorum nolur bı akıl versın kızlar nolur

ben: arkadaşım, erkeklerin bazılarında var bu. ben uygun görmüyorum. çünkü öpmek dokunmak vs istiyorlar ama sevgililerinin ya da eşlerinin hiç böyle şeyler yaşamamış olmasını istiyorlar. bir de bu tür şeyler evlendikten sonra sıkıntı olabiliyor. erkek ne kadar sevse de neden bu kadar rahat davrandın bana, niye izin verdin diyebiliyor. tabii bunlar benim için önemli ama ikinci planda olan şeyler. benim için en önemlisi ise ben böyle bir yaptığımda Allah'ın hoşuna gitmeyeceğiydi. düşündüm hangisi önemli diye. sevgilim onu öpmüyorum elini tutmuyorum diye bana kızıyordu hatta bunu çok abarttığı bile oluyordu, kendisini sevmediğimi düşünüyordu bazen. morali bozuluyordu. kendime dedim ki evet ben onu çok seviyorum elini tutmak öpmek istiyorum ama ben Rabbimi ondan çok seviyorum. Bu onun hiç hoşuna gitmez. ayrıca bunlardan dolayı ileride evimizde huzursuzluk olsa ne yüzle Rabbimden yardım isterim. neyse ben Rabbimin rızasını seçtim, hiç pişman değilim, iyi ki de onun hoşuna gitmeyecek bir şey yapmamışım. şimdi içim huzurlu. biliyorum ki ben ona karşı gelmedim, inşallah o da benim yardımcım olur hep. bu arada eşim diyor ki ben senin bu halinden çok memnunum, elimi tutmamanı, beni öpmemeni takdir ediyorum :)

Son düzenleme:
Gerçekten çok saçma bir durum ne demek böyle takılalım :26:bana erkek arkadaşınız dürüst iyi niyetli biri gibi gelmedi bence tavrınızı koyun sizi yedekte görmesine izin vermeyin

Ben biraz farklı algıladım sanki.Seninle gününü geçirmek,öylesine takılmak isteseydi
bunu direkt söylemezdi.O tip erkekler tam tersini yapar hatta.Seviyorum,ölüyorum der bilir ki bir çok kadın
tatlı sözlere tav..
Sanki arkadaşın senin onunla ciddi bir ilişki istemediğini düşünüyor.Bunu da gurur yaptığı için kendisi istemiyormuş gibi
gösteriyor..
Tabi o sözleri söylerken yüzünü,mimiklerini sen gördün.Onu en iyi sen tanırsın.
Ayrıca henüz çok gençsiniz ciddi ilişki derken hemen yarın evleneceğiniz bir ilişki de değildir di mi?

ikiniz birbirinizi bir altarnatif olarak görüyorsunuz sanırım..
birisye olmazsa nasıl olsa xxx var gibi....
böyle gidrmi gitmez....
ya bi adını koyun yada bırakın

Ya arkadaş olursunuz; öyle antin kuntin sebeplerle birbirinize dokunmazsınız(ki buna neden izin verdiğinizi anlamış değilim) ya da sevgili olursunuz.
Yoksa bu adamın anlık şehvetlerini törpülemekten başka bir yere gitmez ilişkiniz.
Oh bahaneye bak "beraber yapamıyoruz" e arkadaş olun beyzadem ama unutmayın arkadaşın cinsiyeti olmaz. Bu kıza sarıldığın, dokunduğun gibi ev arkadaşın Hilmi'ye de sarılıp dokunmuyorsan sen bu kızı hormonların için kullanıyorsun.

Şöyle bir şey var hepinize hak veriyorum yazdıklarımdan bu tür anlamlar çıkarmanız normal. Fakat onu yıllardır tanıyorum kötü bi niyeti olmadıgını da biliyorum.
Ayrılırken ben de ona söylemiştim şuan olmuyo ama deneriz yeniden demiştim. İlişkimiz güzeldi ama ortamlar farklı olunca değişen şeyler oluyor muhakkak

bir erkek böyle cümleler kuruyorsa bil ki uzak durmalısın... kesinlikle seni kullanma safhasına geçmiştir.. seninle görüşüyor fakat bir taraftan da seni kendine ilişki anlamında bağlamak istemiyor çünkü ilerde kurtulması kolay olsun ..

ama biz birbirimiz icin sıradan insanlar değiliz. hic hic bir şey olmasak bile cok keyifli zaman geçirip güzel muhabbetleri paylasıyoruz

sen inanmak istediğin şeye inanmak için elinden geleni yapıyorsun canım
hatta sınırları zorluyorsun
kendini kandırma lütfen
yazık edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…