• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ne renk yapsam?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ros3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

ros3

Ziyaretçi
saçlarım suan boyle 2kere sıyaha boyadım.gozlerım ela bu rengın cok sert durdgnu soyledıler ne renk yapsam :S gercı bunun akmasını bklemem lazımm şakkıdı:delphin:

Eklentiler

• $Resim 006.jpg
    $Resim 006.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 72
aslında ben siyahı beğendim....yakışmış.....kahve tonlarını da deneyebilirsin.....

bence bu renk çok güzel zaten siyah yüzü daha çok çıkarıo meydana sende de güzel durmuş

bence siyah çok çok iyi :)
sçlarında ne kadar güzelmiş upuzun kendi saçın mı çıtçıt fln mı
kendi saçınsa çok güzel uzatmışın
başka renk yapmak için açman gerekcek tamamen akmıyo kii
hee o zamanda çok yıprancak tabii..

off siyah süper olmuş maşallah pek de uzun sacların hiç renk değiştirmek ugruna yıpratma sacınıa.s

ben o hatayı yaptım ne tam siyahtan kurtuldum ne de istediğim rengi elde edebildim tecrübeyle sabittir :1no2:

kendi sacının rengi zaten güzel hic rengini bozupta sonrada düzeltmeye calışırsın hic ugraşma derim ama ilada degiğtirmeyi düşünüyorsan 5.5 akaju acık kestane cok hoğ bi renk

Aynı işlemi bende yaptım kendime ela gözlüyüm beyaz tenli saçımı siyaha boyamıştım valla çok yakıştı yani gerçi şimdi aktı ama 4 ayda anca aktı yani şimdi kahve gibi saçım bakalım belki bende boyayabilirim siyaha hoş duruyor beyaz tende.

arkadaslarım dıyorki beyaz tenlısınn gozlerın elaa hıc yakısmıyo sıyah saç :Skafam karıstı benımde

Arkadasların ne biliodaaa bakma onlara :D bnce çok güsell olmuss walla açarak güselim saçları yakma

acıkcası arkadasların bu ısten anlamıyorlar diyebılırım..zıra siyah saç sana çok gitmiş.bunda en onemlı etkende beyaz tenlı olman..sakın degıstırme bence

Back