Denemediğim renk kalmadı ama bi türlü "işte bu benim rengim" diyemedim kızlar ya
Beyaz tenliyim ama öyle bembeyaz değil, yeşil gözlüyüm, şu anki rengim dore kumral ama sevemiyorum bi türlü.
Sizce ne renk yapmalıyım? Bi fikir verebilirmisiniz?
Resim eklesem daha iyi olur belki ama olmuyo şu aşamada.
Koyu sari kulluye boyadim az once ama sanki turunculuklari tum sacima esit sekilde dagitmis ya kumral kulluyemi boyasam acaba ama dinlendirmek lazim saci pufff
Peki bi soru daha sorayım. Küllü renklerde loreal majirel mi, loreal excellence mi yoksa koleston perfect mi?
Birde igora 0.22 turuncu azaltıcı kullanmalımıyım bu boyalar için? Bugün loreal 8.1 koyu sarı küllü baya turunculu oldu, o nedenle soruyorum.
Denemediğim renk kalmadı ama bi türlü "işte bu benim rengim" diyemedim kızlar ya
Beyaz tenliyim ama öyle bembeyaz değil, yeşil gözlüyüm, şu anki rengim dore kumral ama sevemiyorum bi türlü.
Sizce ne renk yapmalıyım? Bi fikir verebilirmisiniz?
Resim eklesem daha iyi olur belki ama olmuyo şu aşamada.
Evet kızlaaarrr duştan çıktım ve yine beyaz sabunla yıkadım. biraz daha açıldı renk. İşte yeni renk..kuaföre son bi şans versemmi acaba? Bursada roma kuaför nasıl biliyomusunuz?
Nette bi sitede saç yaptım kendime:)
Çok tatlı bi renk çıktı ama nedir bilemedim. Ben paso resim ekliyorum ama kimseninde sesi çıkmıo:) Kendim çalıom kendim oynuom tey tey:)
Çok net deil ama idare edin artık:)