Saç Rengi ve Saç Boyama Ne renk yapsam karar veremiyorum ya, yardım lütfen

heys

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
206
3
318
Bursa
Denemediğim renk kalmadı ama bi türlü "işte bu benim rengim" diyemedim kızlar ya:(
Beyaz tenliyim ama öyle bembeyaz değil, yeşil gözlüyüm, şu anki rengim dore kumral ama sevemiyorum bi türlü.
Sizce ne renk yapmalıyım? Bi fikir verebilirmisiniz?
Resim eklesem daha iyi olur belki ama olmuyo şu aşamada.

beyaz tenli renkli gözlülere koyu renk saçı çok yakıştırıyorum.. koyu kumral veya koyu küllü kumral

Yarin kullu kumrala boyayayim bari. Lorealin kullu koyu kumrali yok dimi, biliyomusunuz?

Peki bi soru daha sorayım. Küllü renklerde loreal majirel mi, loreal excellence mi yoksa koleston perfect mi?
Birde igora 0.22 turuncu azaltıcı kullanmalımıyım bu boyalar için? Bugün loreal 8.1 koyu sarı küllü baya turunculu oldu, o nedenle soruyorum.

Dun aksam beyaz sabunla yikadim turuncu yansimalar azaldi ama simdide sanki ara ara yesil yansimalar var:-)

beyaz ten, yeşil göz. bunuda düşünebilirsin bence $2013-saç-renkleri-4.jpg

Denemediğim renk kalmadı ama bi türlü "işte bu benim rengim" diyemedim kızlar ya:(
Beyaz tenliyim ama öyle bembeyaz değil, yeşil gözlüyüm, şu anki rengim dore kumral ama sevemiyorum bi türlü.
Sizce ne renk yapmalıyım? Bi fikir verebilirmisiniz?
Resim eklesem daha iyi olur belki ama olmuyo şu aşamada.

$tarcin_bakir_sac_rengi_4.jpg $Bakır Saç Tonları-3.jpg Eki Görüntüle 790527 $bakir-karamel-sac-rengi-ve-modelleri7.jpg $cig-gibi-buyuyen-bakir-renkli-sac-modasi7-570x788.jpg :nazar:

harika olur bence balımm :16:

Bence açık tenlilere özellikle renkli gözlülere küllü kumral çok yakışıyor. Çok doğal duruyor.Önemli olan da doğal durması değil mi ama?

Kizil ve bakir tonlarina bayiliyorum ama dogal gorunen bi renk olsun istiyorum. O yuzden kullu kumral takintim basladi, baslamaz olaydi:-D

Sürekli telden girdiğim için resim ekleyemiomuşum ben ya:)
Du bakiim bi deneyeyim şimdiki saçlarımı eklemeyi. $IMAG0225[1].jpg

Evet kızlaaarrr duştan çıktım ve yine beyaz sabunla yıkadım. biraz daha açıldı renk. İşte yeni renk..kuaföre son bi şans versemmi acaba? Bursada roma kuaför nasıl biliyomusunuz?
$IMAG0226[1].jpg

Nette bi sitede saç yaptım kendime:)
Çok tatlı bi renk çıktı ama nedir bilemedim. Ben paso resim ekliyorum ama kimseninde sesi çıkmıo:) Kendim çalıom kendim oynuom tey tey:)
$kk.jpg
Çok net deil ama idare edin artık:)

Back