Saç Rengi ve Saç Boyama Ne renk olsun? son 17 :) resimliii;)

kesinlikle ve kesinlikle 2 kesinlikle hem de..sakın 3 olma
2 diyorum çok yakışmış bayıldım.

o zaman 6 :) sana bu tonlar bence çok yakışıyor..eğer değişikliği seviyorsan kırmızı bile olabilir..:94:

o zaman 6 :) sana bu tonlar bence çok yakışıyor..eğer değişikliği seviyorsan kırmızı bile olabilir..:94:

teşekkürlerr :) ton değiştiririm bende ozmnn:) kırmızımı yok aman okdrda değil çok iddialı .. ben hem süslü gösterişli hemde daah doğal dursun istiyorumm tenmle uyumlu olsun:)

12. foto syoss altın karamell :) şöyle bişiii..
Eki Görüntüle 290355 Eki Görüntüle 290356

simdiki rengide guzellmis neden boyama ihtiyaci duyuyorsun ki yine ayni renge boyasanda seklini degistirsen sacinin olmazmi cok boyamakda iyi degil kendimden biliyorum her hafta baska renge boyuyordum arkadaslarim sasiriyordu gecen hafta sacin su renk degilmiydi falan die en son bi acik renk boyadim hala cilesini cekiyorum ve asiri dokulmeye basladi saclarimmm kestirecem galiba tekrardannn

cnm cok boyamıyorum ayda bir boyuyorumm diplerim geldikcee:) ben bi sorim dedim yeni yaşa ne renkle giriym die ?:)

Direk sizi bu renkle düşündüm ve yaptım.Çok tarz durdu bu renk bence Karşılaştırması size kalmış :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…