• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ne renk olmalı saçım yardım edin lütfeen :(resimlidir:)

crema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
94
0
86
İzmir
saçım kıpkırmızıydı aslında 1 buçuk ay once boyattıgımda ama şimdi boyle , onceden açtırdığım için bi bölgeden sonra daha açık duruyo... ve şuan bu fotograftan 1 hafta geçti kızıllık bayaa aktı, her rengi denedim hemen hemen ama şimdi karar veremiyorum ve yurtdışında olduğum için güvenip kuaföre gidemiyorumm..
lütfen yardım ediinn :(

Son düzenleme:
ne renk istediğini yazmamışsın.ama çikolata kahve saçını tek renk yapabilir diye düşündüm.tatlı da bir rengi var.

çikolata kahve canım... ya da palettenin bronz kahvesi

cnmm ben herrengi denemiş biri olarak söylüyorummm ne varsa koyu renkte var saçları hem canlı gösteriyor hemde yüzü...bide beyaz tenlisin ki koyu saç çok güzel olurrr..bence kahve yapp yada siyah..eger üsrekli saç rengi deiştiriyorsan siyah yapma geri dönüşü zor oluyor kahve ya..bende iki gün önce kahveye boyadım çokk memnunum saçlarım baya canlı duryor..

bana ne renk yakışır diye dusunce almak istiyorum, ama benim tutkum tabiiki kızıl :)

çikolata kahve zaten kızıl içeren bir renk.ne çok düz bir kahve ne de çok kızıl bir renk.ikisinin ortası.bence sana yakışır.hem kolay kolay da akmaz.kuaför aramak zorunda kalmazsın sürekli diye düşündüm. kaydirigubbakcemile5

çikolata kahve zaten kızıl içeren bir renk.ne çok düz bir kahve ne de çok kızıl bir renk.ikisinin ortası.bence sana yakışır.hem kolay kolay da akmaz.kuaför aramak zorunda kalmazsın sürekli diye düşündüm. kaydirigubbakcemile5

cikolata kahveye baktım da bna çok koyu geldi ya :(

Back