Gelinlik Ayakkabısı Ne Renk Ayakkabı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi laala
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

laala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
166
0
26
İçel Mersin
merhaba canlarım benim :) düğün hazırlığı içerisinde olan herkeste heyecan doruktadır eminim.....al benden de o kadar :) düğünüme inşallah 1 ay kaldı. bugün gelinlik provama gideceğim. Gelinliğimin rengi KIRIK beyaz. fakat ayakkabı konusunda çok kararsız kalıyorum Sizce bu senenin modası olan : RENKLİ ayakkabı ve çiçek mi tercih etmeliyim yoksa alışılmışın dışına çıkmadan ya da geleneği bozmadan BEYAZ (tonları) mı tercih etmeleyim?? Her ikisi de çok hoşuma gidiyor :) o yüzden karar vermekte zorlanıyorum.. ve geriye dönüp baktığımda "keşke renkli yerine beyaz tercih etseydim" ya da "beyaz yerine renkli tercih etseydim" demek istemiyorum.. cevaplarını, fikirlerinizi, yorumlarınızı vs vs bekliyor olacağım.. şimdiden herkese çok çok teşekkürlerrr..

kesinlikle renkli gymelisin ben geçen yıl evlendim o zaman bu kadar moda olmadığı halde fuşya gydim el çiçeğimde fuşyaydı
düğünün sonlarına doğru converse gydim çok tepki aldım ama umrumda olmadı aradan 1buçuk yıl geçti iyiki diorum iyiki renkli gymişim fotolarda falanda süper çıkıo bzm gelin arabamzda pembeydi
kesnlikle renkli gy derim beyaz çook sıradan

konularımdan bak istersen renkli ayakkabı ve el çiçeğim vardı sana yardımcı olabilirim umarım

konularımdan bak istersen renkli ayakkabı ve el çiçeğim vardı sana yardımcı olabilirim umarım

el çiçeğin de ayakkabın da çoook güzelmişşş ama ben ayakkabımı aldım bile...ani bir kararla kırık beyaz aldım.. çünkü tam istediğim gibiydi.. bilekten bağlamalı yani şerit/band ve kalın topuklı..ayağım en çok bu tarz ayakkabılarda rahat edior. tekrar buna benzer bi şey bulamam endişesiyle aldım. ama ilerleyen saatler için giyebileceğim düz taban converse veya babet alcam.. onu mu renkli alsam acaba???

olabilir :) ben mesela spor ayakkabımı aldım yanıma havuzbası yerler kaygandı biraz spor ayakkabı giydim renkli sende giyebilirsin yada üstü gelin damatlı babetler var seçenek çok güzel araştır :)

peki eğerki sonradan giyeceğim ayakkabıyı renkli bir şey alırsam onu bi şeyle kombine etmem gerekir mi... yani kırık beyaz gelinliğin altında sadece renkli bir ayakkabı sırıtmaz dimi...yoksa çiçeğe renkli bi şey yaptırmalımıyım..

yok canım çiçeği nasıl olsa masanın üzerine bırakacaksın gerek yok yanii istediğini giy gönlün neyi istiyorsa onu yap içinde kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…