• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne onunla oluyor ne de onsuz zaman geçiyor...

Canım bak en gzeli beraberce oturun açıkca konuşun birbirinizden beklentilerinz nedir ne değildir böyle mesaj atarak yada telefon açmayarak bunun üstesinden gelemezsiniz..
Baktım olmuyor yapacak bişey yok o zaman ...

Ben oturup 40 gün 40 gece de konuşurum ama karşımdaki insanın en ufak bir şeyde bana artık sesini yükseltiyor olması gururumu zedeliyor bunuda ona anlatamamak ayrı bi üzücü

senin yaptığın ne biliomusun 36 numara olan ayağını 35 numaralı ayakkabıya sokmaya çalışmak.. canının acıdığını bile bile yürümeye çalışmak... sen önce an ı değil geleceğini düşün...

Bu akşam ona cumartesi konuşmak istediğimi söyleyeceğim ve herşeyi açık açık konuşacağım artık beklenecek bir şey kalmadı.

Ben oturup 40 gün 40 gece de konuşurum ama karşımdaki insanın en ufak bir şeyde bana artık sesini yükseltiyor olması gururumu zedeliyor bunuda ona anlatamamak ayrı bi üzücü

Sebeblerden biri senin kapanmanı istemesiydi zaten sende istemiyorsun bunu oda bunu kabul etmiyor ..
Bugün sesini yükseltiyorsa yarın bir gün neler yapabilir hiç düşündün mü bunu seni yine anlamayacak yine dinlemeyecek..

Sebeblerden biri senin kapanmanı istemesiydi zaten sende istemiyorsun bunu oda bunu kabul etmiyor ..
Bugün sesini yükseltiyorsa yarın bir gün neler yapabilir hiç düşündün mü bunu seni yine anlamayacak yine dinlemeyecek..

Evet malesef bende artık öyle düşünüyorum ve çok acı bi durum artık beni dinlemeyip bağırması :(

Elbette buluş tabi ama açık, net ve kararlı ol nedenmi;

benim bir kız arkadaşım vardı;

kız açık ,çocuğun ailesi kapalı

uzunca bir süre sevgiliydiler 5 yıllık bir ilişki. Ama ilk yıllardan sonra iş ciddiye binince çocuk kıza kapanmasını istediğini söyledi. Ama bu arada cinsellik falanda var yani yapmışlar o işi. kız kabul etmedi bir süre ayrı kaldılar, görüşmediler. Daha sonra tekrar görüşmeye başladılar ama karşılıklı net konuşmadıkları için çocuk kızın, kız çocuğun isteğini kabul ettiğini sandı ama yanılmışlardı. Tekrar evlenme işi açılınca kız kapanmayı kabul etmedi , çocuk ısrar etti ve 5 yılın sonunda ayrıldılar.
ve kız kısa bir süre sonra başkasıyla evlendi. Şimdi mutlu birde kızı var.

o yüzden emin olmadığın bir ilişkiyi boş yere sürdürme , ona bağlanıp kendine yazık etme.

Sevgilinin fikrini değiştireceğini sanmıyorum, seninde değişeceğini sanmıyorum. O yüzden uzatma bence

Elbette buluş tabi ama açık, net ve kararlı ol nedenmi;

benim bir kız arkadaşım vardı;

kız açık ,çocuğun ailesi kapalı

uzunca bir süre sevgiliydiler 5 yıllık bir ilişki. Ama ilk yıllardan sonra iş ciddiye binince çocuk kıza kapanmasını istediğini söyledi. Ama bu arada cinsellik falanda var yani yapmışlar o işi. kız kabul etmedi bir süre ayrı kaldılar, görüşmediler. Daha sonra tekrar görüşmeye başladılar ama karşılıklı net konuşmadıkları için çocuk kızın, kız çocuğun isteğini kabul ettiğini sandı ama yanılmışlardı. Tekrar evlenme işi açılınca kız kapanmayı kabul etmedi , çocuk ısrar etti ve 5 yılın sonunda ayrıldılar.
ve kız kısa bir süre sonra başkasıyla evlendi. Şimdi mutlu birde kızı var.

o yüzden emin olmadığın bir ilişkiyi boş yere sürdürme , ona bağlanıp kendine yazık etme.

Sevgilinin fikrini değiştireceğini sanmıyorum, seninde değişeceğini sanmıyorum. O yüzden uzatma bence

Zaten en zor olanda bu bence bazı kişiler dış etkenler veya 3.şahışlar istememesi durumunda ayrılmak zorunda kalırlar ama biz kendi kendimize ilişkimizi yürütemiyoruz anlaşamıyoruz.Bu sebepten ayrılmak hep içimde bi acı bırakacak :25:

Kızlar ona msj attım ;

Beni bu halimle kabul ediyorsan seninle herşeye varım

Etmiyorsan yapacak bir şeyim yok malesef dedim

Karar senin dedim

Cvp bekliyorum

Kızlar ona msj attım ;

Beni bu halimle kabul ediyorsan seninle herşeye varım

Etmiyorsan yapacak bir şeyim yok malesef dedim

Karar senin dedim

Cvp bekliyorum

Adam "tamam bu halin kabulün" dese ikna olacaksınız yani?
Gerçekten bu adamın sizi ileride zorla kapatmak isteyeceğine inanmıyor musunuz?
Evlenince ha deyince boşanmak da öyle zor ki?
Bunları hiç mi hesaba katmıyor musunuz?
Nasıl bile bile kendinizi ateşe atıyorsunuz hiç anlamıyorum...

Back