Ne onunla oluyor ne de onsuz zaman geçiyor...

yaowwwwssss

Hayırlısı be Gülüm :)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
2.279
390
173
Kızlar korktuğum başıma geldi...

Ve dün bütün sabrım taştı ilişkimi bitirdim.

Biliyorsunuz 3 yıllık ilişkim var ve aşamadığımız 1 sorunumuz vardı.Ve ben bu sorunu içimde tutmaktan bıkmıştım

Sevgilimde son günlerde sanki bana soğuk davranmaya başlamıştı yada ben çözemediğimiz sorun yüzünden çok alıngan olmuştum artık her neyse dün çok zor bi gündü

Sevgilim sabah 9 da dersi olmasına rağmen ( Üniv 2. sınıfta ) okula gitmeme kararı almış hangi ara aldıysa bana 1 önceki gece beni sabah 8 de uyandırırmısın Aşkım demişti
10 kere aradım ama duymadı ve saat 14.30 da uyandı yuh diyebilirsiniz ama uykuya bayılıyor her neyse arada olur böyle şeyler dedim uyanınca aradı ve ben işte oldugumdan çok uzun konuşamadım 4 dk falan konuştuk ama beyefendi hem geç kalkıyor hemde bana

-Sende bana hiç vakit ayırmıyorsun konuşamıyoruz iş yerindeyken diye trip atıyor

Sesini yükseltti bende sonra konuşuruz dedim

Oda ben dışarı yemek yemeğe çıkıyorum dedi ok dedim çıktı

Saat 14.30 dan 16,30 a kadar arayamadım işlerim yoğun diye sonra msj attım cvp yok aradım açan yok

Bende msj attım

Sen beni artık hiç önemsemiyorsun Sanki sevmiyorsun saygı duymuyorsun kolayca bağırıp kalbimi kırabiliyorsun hatta isteklerini zorla yaptırmaya çalışıyorsun gibi bir msj attım ve kapadım telefonumu

Bi dahada açmadım eve giderken telefonumu iş yerimde bıraktım.

Akşam sabaha kadar kardeşimi aramış ben onu seviyorum diye msjlar atmış ben erkenden yatmıştım.

Ama kalbim çok kırık diğer büyük sorunumuzu biliyorsunuzdur daha önce konu açmıştım o sebepten küçücük olaydan böyle patlama yaşadım

Çok üzgünüm telefonum halen kapalı açmayıda düşünmüyorum

Onu herşeyden çok seviyorum ama onun eskisi gibi beni sevmediğini düşünüyorum

telefonu kapatıp konuşmaktan kaçıyorsunuz
kaçınca elinize ne geçecek
konuşup orta yolu bulmaktan başka yol yok gibi görünüyor...
telefonu kapatıp ona ulaşmasını engellek
senin acı çekmene onunda üzülmesine neden olur...
ki bu da nereye kadar sürer...

Sen daha önceki konuyla ilgili konuştunmu onunla? Konuşacaktın?

Hayır hayatım konuşamıyoruz 1 haftadır bey efendi ile konuşamıyorum

Çünkü kendisi okula gidip akşam da ing kursuna gittiği için 10 da geliyor bende işten eve gidince onu beklerken uyuya kalıyorum ama sonuç böyle oldu cumartesi buluşacaktık ama artık açmayacağım telefonumu bunaldım çok

Kesinlikle haklısınız...
Ama bazen insanın bir patlama noktası olur ya şu an onu yaşıyorum sanki herşey üst üste geliyor
Konuşacak gücü bulamıyorum şu an kendimde

Canım önceki konunu bilmiyorum.Ama çok basit şeyden teli kapamışsınız.Bence telinizi açın ve yüz yüze konuşmak istediğinizi söyleyin.Yüz yüze konuşun sorunlarınızı.
Ayrıca sen onun eskisi gibi sevmediğini düşünüyorsun belki sana öyle geliyordur olamaz mı yani.Sizinkisi bence kuruntu

Bana bağırmasını sesini yükseltmemesini 1000 kere söyledim yine yapıyor

Artık anlamıyor beni üzdüğünü

Eski konunuzu biliyorum,siz olması gerekn zamanlarda olması gerekn tepkileri vermeyip,içinizde biriktirip sonra olmadık şeyleri sorun haline getiriyorsunuz.

Ben ne sizin,ne sevgilinizin evlenecek olgunluğa eriştiğinizi düşünmüyorum anlattıklarınızdan kusura bakmayın ama.

:26::26::26::26::26::26::26::26:

Hakkında hayırlısı olsun cnm ama kaçarak çözümlenmez sorunlar..Telefonlarını aç imkanında varsa buluş konuş...Konuşmadan hiç bişey çözüme kavuşamaz Sen ne kadar kaçarsan sorunlardan ,onlarda o kadar seni kovalar her daim peşinde olur...Seni korkutmasına izin verme ,üzerine üzerine gittiki sorunlar senden korksun küçülsün ve yok olsun gitsin

Evlenme konusu nerden çıktı ki biz evlenmekten bahsetmiyoruz ki burda

Geçen günkü onu hakkında konuştunuz mu hiç sonuç ne oldu

Yok canım

demin Esen de onu sormuş ama dediğim gibi sevgilim bugünlerde garip oldugu için telefonda bile konuşmaya fırsat bulup konuşamadık sonuçtata ipler koptu

acaba senin kabul etmeyeceğini bildiği için soğuk olabilirmi sana

Canım hiç bilmiyorum ama zaten mantıklı düşündüğünde benim kabul etmeyeceğim fikri ortaya çıkarması gerekiyorçünkü ben istemediğim bi şey i sadece zamana bırakırım konuşarak çözmeye çalışırım sabaha kadar kardeşimi aramış msj atmış ben onu çok seviyorum diye ama inanamıyorum artık ona

Canım bak en gzeli beraberce oturun açıkca konuşun birbirinizden beklentilerinz nedir ne değildir böyle mesaj atarak yada telefon açmayarak bunun üstesinden gelemezsiniz..
Baktım olmuyor yapacak bişey yok o zaman ...

senin yaptığın ne biliomusun 36 numara olan ayağını 35 numaralı ayakkabıya sokmaya çalışmak.. canının acıdığını bile bile yürümeye çalışmak... sen önce an ı değil geleceğini düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…