- Emoji Skoru
- 11.014
- Puanlar
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha okul bebesiyim efendimkarısına eziyet eden erkekleri yahni yapıp iftar veriyoruz bacım. var mı doğramalık sende?
Bu narin hassas kulaklarım neler duyuyor boyleeeerkek misin
Enerjin iyi maşallah, cringe konularla gelirsen kimse acımaz, haberin olsunBence sevdiler beni Genç ruh canlılık getirdi![]()
Ay yok bana acımayana ben de acımam şu an yorumcuyumEnerjin iyi maşallah, cringe konularla gelirsen kimse acımaz haberin olsun![]()
Bi gülme geldiAy yok bana acımayana ben de acımam şu an yorumcuyum![]()
Sen de boşan kısmına kahkaha attımEvlileri bosatiyor, bekarlara adim attiriyor, hamileleri dogurtuyor, yapamayani sevistiriyor, bol bol erkek gomup yargi dagitiyoruz.
Ama genelde bosatiyoruz hobi olarak. Sen de bosan.
Hamile değil hamiş o hamiş, biraz kibar olGirdim baktım herkes hamile dedim noluyooo meğerse hamilelerin konusundaymısim![]()
Çok eğlenceli geldi... Okulu bırakıp evlendim gelmedi değil...Eltiyi kocandan kıskanıyorsan
Görümcenle saç baş girdiysen
Düğünde BİLENZİKLERİNE el konduysa
Bi de kayınvalide ve kayınpedere gıcıksan
Burda mahalle ağzıyla konu açıyorsun
Olay bu
Abla valla sana bişi yapmadım bana niye kafayı taktınHamile değil hamiş o hamiş, biraz kibar ol![]()
Sinirli bir anıma denk gelmen senin suçun değil kuzumAbla valla sana bişi yapmadım bana niye kafayı taktın![]()
Göbüşlerimiz de bebiş dolsun muHamile değil hamiş o hamiş, biraz kibar ol![]()
Yavas yavaş uzaklasayim...Sinirli bir anıma denk gelmen senin suçun değil kuzum![]()
Sana demiştim amaÇok zorbalandim şimdi bak![]()
Oyun istiyorlarBence sevdiler beni Genç ruh canlılık getirdi![]()
BişiyokbisiyokOyun istiyorlar![]()
Sizin için hangisinden başlayayım ?Şimdi dostlar burda tam olarak ne oluyor dnnxnxnxnxx ne bitiyor