Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Girdim baktım herkes hamile dedim noluyooo meğerse hamilelerin konusundaymısimŞimdi bacım derdi olan kadın yazıyor
Dudağından uçuğa kaçık kaynanaya kadar her dert dinlenir yorum yazılır
Derdin varsa sende buyur aç konunu fikir al
Yok derdim dersen birine verecek bir aklım varsa birinin derdine yorumda yapabilirsin
Zorbalanıyorum help25 yas altini mini kulube aliyoruz. Orda oyun ablasi etkinlikler duzenliyor.
Çok zorbalandim şimdi bakYaşın küçük olduğundan anlıyamıyorsun büyüyünce gel![]()
Sende beni zorbaladın yaşlıyım diyeÇok zorbalandim şimdi bak![]()
Wi wiBurada genelde kayınvalidelerimizi, kocalarımızı bazen de birbirimizi yiyoruz![]()
Evet birçok konunun başlıkları odaları var:)Girdim baktım herkes hamile dedim noluyooo meğerse hamilelerin konusundaymısim![]()
Sen birde sürtünme konularına gir bak neler var.Girdim baktım herkes hamile dedim noluyooo meğerse hamilelerin konusundaymısim![]()
1 haftaya unutmazsam inşallahEvet birçok konunun başlıkları var
Hamilelik yemek çocuk dua
Burası bdv odası
Her türlü fayda görebileceğin aktif bir platform
Hoşgeldin![]()
NeyyyySen birde sürtünme konularına gir bak neler var.
![]()
Ben üye olduğumda 24 yaşındaydım, direkt BDV'ye dalmıştım boşanma konumla, öyle deme25 yas altini mini kulube aliyoruz. Orda oyun ablasi etkinlikler duzenliyor.
Yok şeytan gibiyim ablaaa ama masum düşünmeye çalışıyorumOyy oyyy çok küçüksün ya![]()
Genelde böyle konu açanlar anında sille tokat linçlenir, Ramazan bereketi ve yumuşaklığına denk geldin sanırım, hadi yine iyisinYok şeytan gibiyim ablaaa ama masum düşünmeye çalışıyorum![]()
Bence sevdiler beni Genç ruh canlılık getirdiGenelde böyle konu açanlar anında sille tokat linçlenir, Ramazan bereketi ve yumuşaklığına denk geldin sanırım, hadi yine iyisin![]()