- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
Yalnız hanımefendi, bu geçen yılın konusu. Neden durduk yere hortlattınız konuyu???Ben de kendimi gözüme getirdim okurken katıla katıla güldüm. Aynı durumdan muzdaribim:) Bi de gülmek istemediğim için daha çok gülme geliyor.
Başta iki ayrı doktora gittim. Birincisi kalp atışlarını duyabilmek için hassas ayar yaparken güldüm hali ile cihaz da ben gülerken göbeğimle birlikte oynuyor. Dr. TutturamayOr. Kadıncağız çaresiz çaresiz suratıma baktı sakinleştirmeye çalıştı filan ama yok ben daha da çok gülmeye başladım. bu yuzden ilk seferde kalbini dinleyemedik. İkinci Dr. Da da gülme aldı beni. Bu kadınsa dövecek gibi dikti gözleri bakıyor. Ben de keyfimden gülüyorum sanki ... Demek her sene bir kaç tane tek tük bizim gibiler de çıkıyor Doğumda gülen arkadaşın hikayesini de okuyunca acaba diyorum şuan umarım gülme gelmez bana da
Aynı başlıktan bir tane daha mı aç diyorsunuz? Bu senenin konusu olsun diye.Yalnız hanımefendi, bu geçen yılın konusu. Neden durduk yere hortlattınız konuyu???
Yok canım yazmayıvereydin. Kayda değer bişi yok zaten yazdıklarınla.Aynı başlıktan bir tane daha mı aç diyorsunuz? Bu senenin konusu olsun diye.
gecen sene mecen sene guldum ben yine iyide geldiAynı başlıktan bir tane daha mı aç diyorsunuz? Bu senenin konusu olsun diye.
ben bazen kahkahayla gulmeyi ozluyorum yakaladimmi abartiyorum basiyorum kahkahayi.bazen esimle lan buda esprimi diye milletin dalga gececegi seye biz hahaha diye manyakca guluyoruz..kendi iyiligim icin genc kalayim dimi..
insallah canim hep beraber gulelimDusununce yorumlar geldikçe güzel bir şey aslında diye düşünmeye başladım. . :) Zamanla ciddti asık suratlı insanlar olduk hayatın koşuşturmasi sorumlulukları derken arada içimizdeki çocuk dışarı çıkmalı :) hep gülün