Ne oluyo bana bi bakın nolur :(

Lohusalik döneminde artik koparsiniz gülmekten
allah bozmasin cnm :)) Bence cok sirin bir dert

Bende doğumda gülmüştüm. Ama ne Gülmek! Durduramıyordum kendimi. Doktor en son " daha önce hiç bu şekilde doğum yaptırmamıştım" Demişti. Ne yapalım içten gelen bişey.
Allah hep yüzünü güldürür inşallah.

Yazını okurken benide bi Gülme aldı Allah ağlatmasın, herseye surat asıp Ağlayan biri olmaktansa gülmek daha evladır.

Ben de kendimi gözüme getirdim okurken katıla katıla güldüm. Aynı durumdan muzdaribim:) Bi de gülmek istemediğim için daha çok gülme geliyor.
Başta iki ayrı doktora gittim. Birincisi kalp atışlarını duyabilmek için hassas ayar yaparken güldüm hali ile cihaz da ben gülerken göbeğimle birlikte oynuyor. Dr. TutturamayOr. Kadıncağız çaresiz çaresiz suratıma baktı sakinleştirmeye çalıştı filan ama yok ben daha da çok gülmeye başladım. bu yuzden ilk seferde kalbini dinleyemedik. İkinci Dr. Da da gülme aldı beni. Bu kadınsa dövecek gibi dikti gözleri bakıyor. Ben de keyfimden gülüyorum sanki ... Demek her sene bir kaç tane tek tük bizim gibiler de çıkıyor Doğumda gülen arkadaşın hikayesini de okuyunca acaba diyorum şuan umarım gülme gelmez bana da

Yalnız hanımefendi, bu geçen yılın konusu. Neden durduk yere hortlattınız konuyu???

Ay bence çok sevimli bi durum..Hamilelikte bol bol ağlayani duymustumda kikir kikir gülene rastlamamıştım
Ama buna üzülmek yerine sevinin bence..Hem ağlamaktan daha güzel..Siz anlatınca gözümde canlandı çok şirin geldiniz bana

İyi gelenlere sevindim. Başlığı okurken ben de rahatladım açıkçası benim gibiler de varmış diye. İnsanin başına gelince tuhaf geliyor çünkü acaba bir ben mi bunu yaşıyorum diye Bence bu surecte butip durumdan muzdaripler ya da ağlayanlar da varsa burdan birbirimize destek çıkabiliriz. Ozaman faydalı mi değil mi karar verilir..

Hormonlarin nasıl etkiyelecegi belli olmaz. Cok normal. Benim ablamda ilk hamileliginde üzücü haberlere bile dedigin gibi neredeyse kahkaha ile gülüyordu. Diger hamileligindede agliyordu.

Bunlar guzel degisimler. Hamileligin tadını çıkar.

ben bazen kahkahayla gulmeyi ozluyorum yakaladimmi abartiyorum basiyorum kahkahayi.bazen esimle lan buda esprimi diye milletin dalga gececegi seye biz hahaha diye manyakca guluyoruz..kendi iyiligim icin genc kalayim dimi..

ben bazen kahkahayla gulmeyi ozluyorum yakaladimmi abartiyorum basiyorum kahkahayi.bazen esimle lan buda esprimi diye milletin dalga gececegi seye biz hahaha diye manyakca guluyoruz..kendi iyiligim icin genc kalayim dimi..

Dusununce yorumlar geldikçe güzel bir şey aslında diye düşünmeye başladım. . :) Zamanla ciddi asık suratlı insanlar olduk hayatın koşuşturmasi sorumlulukları derken arada içimizdeki çocuk dışarı çıkmalı :) hep gülün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…