ay çok şirinsiniz kızınız da hep gülsün inşallah hiç üzülmesin:)Kızlar merhaba, çok büyük dert değil,Allahta büyük sıkıntı vermesin ama bu konuda yardima ihtiyacım var.. 5 aylık hamileyim,hamileligimle beraber duygu kontrolünde sorun yaşıyorum. Yani şöyle ki komik birşey okuyorum normalde ahahahayyy der geçerim Allahim bir gulmeler bir gulmeler durduramiyorum kendimi.. Hani çocukken ciddi ortamlarda gulmemiz gelirdi ya istiklal marsinda falan o psikoloji yillar sonra beni tekrar esir aldi.. Hamileliğin ilk günlerinde dr ultrasonda bebeğime bakiyor ben nasil gülüyorum size anlatamam normalde duygulanmam lazım :) bunlar neyse de en kötüsü eşim bebek hareket edince hissetmek istiyo elini karnima koyuyor beni aliyor bil gülme ama öyle böyle degil kriz yani.. yazık oda geri çekiyor elini kendimi boğasım geliyor ozamanoysa ben böyle hayal etmemiştim onun eli hep karnimda olcakti herseyi beraber hissetcektik ama bu ruh hali musallat oldu bana varmidir sebebi ya da çaresi? Yada hamilelikte bunu yaşayan oldu mu yoksa ben ufaktan kafayimi kirdim :)
bence sizin siniriniz bozulmuş hoşlanmadığınız birşeyler var fakat kendinize bunu itiraf edemiyorsunuz.Kızlar merhaba, çok büyük dert değil,Allahta büyük sıkıntı vermesin ama bu konuda yardima ihtiyacım var.. 5 aylık hamileyim,hamileligimle beraber duygu kontrolünde sorun yaşıyorum. Yani şöyle ki komik birşey okuyorum normalde ahahahayyy der geçerim Allahim bir gulmeler bir gulmeler durduramiyorum kendimi.. Hani çocukken ciddi ortamlarda gulmemiz gelirdi ya istiklal marsinda falan o psikoloji yillar sonra beni tekrar esir aldi.. Hamileliğin ilk günlerinde dr ultrasonda bebeğime bakiyor ben nasil gülüyorum size anlatamam normalde duygulanmam lazım :) bunlar neyse de en kötüsü eşim bebek hareket edince hissetmek istiyo elini karnima koyuyor beni aliyor bil gülme ama öyle böyle degil kriz yani.. yazık oda geri çekiyor elini kendimi boğasım geliyor ozamanoysa ben böyle hayal etmemiştim onun eli hep karnimda olcakti herseyi beraber hissetcektik ama bu ruh hali musallat oldu bana varmidir sebebi ya da çaresi? Yada hamilelikte bunu yaşayan oldu mu yoksa ben ufaktan kafayimi kirdim :)
Kızlar merhaba, çok büyük dert değil,Allahta büyük sıkıntı vermesin ama bu konuda yardima ihtiyacım var.. 5 aylık hamileyim,hamileligimle beraber duygu kontrolünde sorun yaşıyorum. Yani şöyle ki komik birşey okuyorum normalde ahahahayyy der geçerim Allahim bir gulmeler bir gulmeler durduramiyorum kendimi.. Hani çocukken ciddi ortamlarda gulmemiz gelirdi ya istiklal marsinda falan o psikoloji yillar sonra beni tekrar esir aldi.. Hamileliğin ilk günlerinde dr ultrasonda bebeğime bakiyor ben nasil gülüyorum size anlatamam normalde duygulanmam lazım :) bunlar neyse de en kötüsü eşim bebek hareket edince hissetmek istiyo elini karnima koyuyor beni aliyor bil gülme ama öyle böyle degil kriz yani.. yazık oda geri çekiyor elini kendimi boğasım geliyor ozamanoysa ben böyle hayal etmemiştim onun eli hep karnimda olcakti herseyi beraber hissetcektik ama bu ruh hali musallat oldu bana varmidir sebebi ya da çaresi? Yada hamilelikte bunu yaşayan oldu mu yoksa ben ufaktan kafayimi kirdim :)