How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi ne olur yardımmm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

senemcik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2007
354
2
116
41
İzmir
herkeze merhabalar sevgili arkadaşlarım benim sorunum 1 yaşındaki kızım şu zamana kadar aman aman çok iştahlı bir bebek değil fakat yemeklerini yiyordu ama 3-4 gündür lokma sokmuyor ağzına koca gün su içiyor dr.gittik vitamin verdi fakat yemek yediremiyorum dr da dişlerden kaynaklanabileceğini yoksa kilosunun normal olduğunu söyledi ama çok üzülüyorum aç aç geziyor bi akıl verin lütfen.ve varsa sağlam bi iştah açıcı tavsiye edin sevgilerrrr:enbuyukkk:

senemcik çok üzülme canım bu yaş arasında normalmiş . benim oğlumda aynısını yaptı o kadarki haldan kırıntı toplayan çocuk ağzını açmaz olmuştu .yogurdu seviyor diye yemekleri bikaç gün yogurtlu verdim meyve ve hazır mamalarla 1 2 gün idare ettim sonra düzeldi . inşallah senin minik içinde geçicidir.

Muhtemelen dişlerdendir. Soğuk şeyler yedirmeyi dene, diş döneminde soğuk şeyleri yemeyi daha cok tercih ediyorlar. Bir de böyle bazen inat dönemleri olabiliyor, çok üstüne gitme bence.

tşk ederim arkadaşlar inş.geçer vallahi onun yüzünden bende yemek yiyemiyorum.benim kızımda öyle yerden herşeyi bulup ağzına atan çocuk az önce makarna yaptım ona saydımda koydum tabağa kendi eliyle bi güzel yedi 40 taneye yakın yüzük makarnayı onun için bile şuan çok mutluyum.

Back