Ya bir kaç aydıır sürekLi akıntım var Kasıklarımda sürekli bir yanmaa o kadar siddetLikii bi ara evde çıqlık attım artıık dayanılmaz dereceye qeldim ama doktora qitmeyi utanıyorum mu korkuyorum bilmiyorum araştırma yaptım internetten ama doqrusunu söylemek qerekirse qüvenemiyorum bi fikirr bi akıl yardımcı olun LtFen ??:Saruboceq:
Yaa asLında evt biraz saçmaLıyorum qibi ama ne biLiyim
daha önce bi arkadaşım qitti doktorr pekk ilqiLnmedi boşuna qttin fln dedi o yüzden
bende ne biliyim işte qitsem bile faydası olmaz diye düşündüm ama iLk fırsatta qidicemm
bi bayram çııksın aradan biraz daha dayanmalıyıımm ..
Yaa asLında evt biraz saçmaLıyorum qibi ama ne biLiyim
daha önce bi arkadaşım qitti doktorr pekk ilqiLnmedi boşuna qttin fln dedi o yüzden
bende ne biliyim işte qitsem bile faydası olmaz diye düşündüm ama iLk fırsatta qidicemm
bi bayram çııksın aradan biraz daha dayanmalıyıımm ..
oLabiLir evett ... özeLe qideriim tşk edrm : )ilgilenmiyosa özele git sigortalıysan sadece 12 lira veriyosun o biçim ilgileniyolar senle....
biran önce git.. bayram falan erteleme, belki tedavisi kolay bişidir, sen uzattıkça hastalıkta büyümesin...
canım neden korkuyosun bakireysen ultrasonla bakcak karnına oda yani:))
utanıyorum demende komik bence...sağlığın söz konusu ayrıca..kadın doğumcuya gözük doktorunda kadın olsun ne olcak karnını göstermeyemi utanıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?