• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne oLur yardımm ediiinn :((

KskLee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
7
0
36
İzmir
Ya bir kaç aydıır sürekLi akıntım var Kasıklarımda sürekli bir yanmaa o kadar siddetLikii bi ara evde çıqlık attım artıık dayanılmaz dereceye qeldim ama doktora qitmeyi utanıyorum mu korkuyorum bilmiyorum araştırma yaptım internetten ama doqrusunu söylemek qerekirse qüvenemiyorum bi fikirr bi akıl yardımcı olun LtFen ??
:Saruboceq:

canım doktordan utancak korkacak ne var ki ayrıca güvenmemekte ne demek bu işin uzmanına gidip derdini anlatcaksın doktorda derdine derman olcak hepsi bu

çığlık atacak kadar yanma ve ağrı olmuş ve sen halaa utandığını söylüyosun sağlık ihmale gelmez.......

bekarsan eğer zaten karından ultrasonla bakıyor korkmana gerek yok geçmiş olsun

böyle sağlıkla ilgili bişey ihmale gelmez nasıl dayanıyorsun o kadar ağrıyaakannehir
hem neyden korkuyorsun ki bekar olduğun için karından bakacak ultrasonla
vakit kaybetme hemen git doktora
bizim hiç bi yardımımız olamaz sana..

Ya bir kaç aydıır sürekLi akıntım var Kasıklarımda sürekli bir yanmaa o kadar siddetLikii bi ara evde çıqlık attım artıık dayanılmaz dereceye qeldim ama doktora qitmeyi utanıyorum mu korkuyorum bilmiyorum araştırma yaptım internetten ama doqrusunu söylemek qerekirse qüvenemiyorum bi fikirr bi akıl yardımcı olun LtFen ??
:Saruboceq:

Bence de bir an önce doktora gitmelisin, yumurtalık kisti gibi bişey de olabilir...gecikme...geçmiş olsun...

Yaa asLında evt biraz saçmaLıyorum qibi ama ne biLiyim
daha önce bi arkadaşım qitti doktorr pekk ilqiLnmedi boşuna qttin fln dedi o yüzden
bende ne biliyim işte qitsem bile faydası olmaz diye düşündüm ama iLk fırsatta qidicemm
bi bayram çııksın aradan biraz daha dayanmalıyıımm ..

daha önce bi arkadaşım qitti doktorr pekk ilqiLnmedi boşuna qttin fln dedi o yüzden
bende ne biliyim işte qitsem bile faydası olmaz diye düşündüm ama iLk fırsatta qidicemm

arkadaşının gittiği doktora gitmek zorunda mısın?:bbo:
hala erteliyorsun bayram sonra diyorsunakannehir
neyse sen bilirsin önemli bişey değildir umarım

biran önce git.. bayram falan erteleme, belki tedavisi kolay bişidir, sen uzattıkça hastalıkta büyümesin...

canım neden korkuyosun bakireysen ultrasonla bakcak karnına oda yani:))
utanıyorum demende komik bence...sağlığın söz konusu ayrıca..kadın doğumcuya gözük doktorunda kadın olsun ne olcak karnını göstermeyemi utanıyosun

ilgilenmiyosa özele git sigortalıysan sadece 12 lira veriyosun o biçim ilgileniyolar senle....

canım neden korkuyosun bakireysen ultrasonla bakcak karnına oda yani:))
utanıyorum demende komik bence...sağlığın söz konusu ayrıca..kadın doğumcuya gözük doktorunda kadın olsun ne olcak karnını göstermeyemi utanıyosun

karnımı qöztermetyee deqiL ne dicek ben kadınaa akıntım mı qeLiyoooo utandım iştee yaa :((

canına yazık degil mi
allah korusun kötü bişi çıksa daha mı az canın yanacak
git biran önce kurtul sıkıntından
ayrıca tüm dr lar kötü yada ilgisiz olcak diye bişi yok
inş birşeyin yoktur allah şifa versin..........

Back