Ne olur yardım uykusuzluk

Esmanur7816

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
81
86
30
Merhaba arkadaşlar 11 aylık bir kızım var 9. Aya kadar ne bir gaz ne bir sorunumuz vardı oğlum(6y) çok çektim bunda rahatım dedim 2 aydır beni uyutmuyor beni değil evi uyutmuyor oğlum kulaklarını kapatıyor eşim kucağında gezdiriyor ama bel sorunu var çok tasiyamiyor.
Gündüz iki uyku yapiyor sabah kalktıktan 2/3 saat sonra 1 buçuk saat kadar bir de akşama doğru 4 gibi bir uykusu var 1bucuk iki saat birinden birini yapmayınca yerlerde sueunuyor aşırı huysuz oluyor ve katı gıda reddi var anne sütü almıyor. Devamlı mama gece devamlı uyanıyor çığlık susmuyorda uyku damlası denedim çaresiz kaldım artık tükendim fayda etmedi gaz ilacı mama değişikliği dış jeli calpol bir ağrısı varsa diye doktor tavsiyesi ile ama yok uyku yok uyku var ama direniyor ağlıyor sinirlerim çok bozuk devamlı etrafta barut gibiyim coUmunuz var mı..

Merhaba arkadaşlar 11 aylık bir kızım var 9. Aya kadar ne bir gaz ne bir sorunumuz vardı oğlum(6y) çok çektim bunda rahatım dedim 2 aydır beni uyutmuyor beni değil evi uyutmuyor oğlum kulaklarını kapatıyor eşim kucağında gezdiriyor ama bel sorunu var çok tasiyamiyor.
Gündüz iki uyku yapiyor sabah kalktıktan 2/3 saat sonra 1 buçuk saat kadar bir de akşama doğru 4 gibi bir uykusu var 1bucuk iki saat birinden birini yapmayınca yerlerde sueunuyor aşırı huysuz oluyor ve katı gıda reddi var anne sütü almıyor. Devamlı mama gece devamlı uyanıyor çığlık susmuyorda uyku damlası denedim çaresiz kaldım artık tükendim fayda etmedi gaz ilacı mama değişikliği dış jeli calpol bir ağrısı varsa diye doktor tavsiyesi ile ama yok uyku yok uyku var ama direniyor ağlıyor sinirlerim çok bozuk devamlı etrafta barut gibiyim coUmunuz var mı..
Kan degerlerine baktirdiniz mi peki

Nasil yani ne için
Belki kansizlik,demir eksikligi,yada başka bi degerlerinde eksiklik olabilir çocuğu huzursuz eden biseyler vardir.benim bebegim.cok terliyordu mesela sonra 3 yasina geldi hala bitmedi terlemesi meger D vitamini eksikligi de terleme yaparmis ona basladik.Aşiri iştahsizdi ve çok sinirliydi mesela demir eksikligi varmis kan ilacina basladik cok sukur iştahi duzeldi.o yuzden diyorum bi degerlerine baktirin insallah hersey normaldir ama tedbirinizi erken almis olursunuz

Benim kızım 3 uyku yapmaya başladı. Gündüz kalktıktan sonra , kahvaltı ederiz ve sonra 1 saat kadar uyur. Sonrasında 13 de uyuyor ve en son da 17 de 30 dakika uyuyor. Gece uykusuna en son noktada götürüyorum. Yani saat 21.30 gibi. Sabah uyumazsa sizi daha çok yorar. Allah yardımcımız olsun.

2 uykuya ne zaman geçmiştiniz belki erken olabilir daha. Uyanık kalacak sürelerini araştırın bence. 2 uyku yetmiyorsa çok yorgun olduğu için gece sürekli uyanır. Uyku saatlerini düzenleyip 3 uykuyu deneyebilirsiniz. Benim bebeğim 15 aylık 2 uyku uyuyor mesela

2 uyku az değil mi? Benim kızım 11 aylıkken 3 uyku bazen de 4 uyku yapardı gündüzleri...

Kızm 2 yaşında hâlâ geceleri zor uyur. Uyuyunca da uykusunda ağlıyor. Uyandırıp bi su veriyorum tekrar uyuyor...

Acaba 2 uykuyu siz mi ayarlıyorsunuz yoksa kendi düzenini kendi mi kurdu.? Ben kızıma asla uyumak istediğinde direnmedim ne zaman isterse ozaman uyudu... Hep aynı saatlerde uyumak istiyordu kendi kendine bir düzene sokuyordu...

Merhaba;
Bebek uyku eğitimi veriyorum. Huzurlu bir anne aynı zaman da sağlıklı huzurlu bir bebek demekdir.Bebeğinizin ayına göre 10 günlük çizelge ile çok güzel ilerlemeler kaydediyoruz. Bu alanda size yardımcı olmam için özel olarak iletişime geçmeniz yeterlidir.
Sağlıklı günler dilerim.

X