Ne olur yardım edin..

Nereden başlayacağımı bilemiyorum.
göre göre hatada yapıyor insan...keşke demek şeytandandır...yaşanmış bitmiş...ne kadar kötü olursa olsun dünde kalmış değiştiremezsin...bundan sonraki kalan hayatın içinde sihirli bir değnek değsin her şey değişsin istiyorsun...sendeki dert ve herkeste farklı farklı...her insanın yaşantısında azdır çoktur ama vardır sıkıntısı...evlenince erkek arkadaşın olunca mutlu olacağın anlamına gelmiyor...mutluluk sensin...etrafa tutunmayı tutunacak bir şeyler aramayı bırakman lazım...çünkü o kadar güçlü insanlar yok...kendine tutun...bak herşeyin farkındasın...yaptıklarının ,hatalarının...sağlıklısın herşeyden önce...hatta ne yapman gerektiğini daha iyi bilirsin...çünkü ne yapmaman gerektiğini yaşayarak öğrenmişsin...kötüde olsa ailenin yanında olman daha iyi...ben evlenmeden 3 sene yalnız yaşadım ve oturduğum apartmandaki komşularım benim yalnız yaşadığımdan haberleri bile olmadı...evden işe işten eve...ailenin sözünden çıkma...geleceğin için çalış ...en önemlisi oku ... kendine sahip çık ..zaten sen kendine sahip çıkmazsan kimse çıkamaz..bekaret konusundanda kimseye bahsetme,konuştuğun konuşacağın erkeklerede anlatma seni bakir bilsinler...eğer aranızda ciddi birşeyler olabileceğini düşündüğün biri olursa durumlar otarafa doğru giderse bahsedersin...erkektir sonuçta en iyisi bile beraber olmak isteyebilir....Allah yardımcın olsun...gönlüne göre versin...hakkında hayırlısı olsun inşallah...

16 yaşında başlamışsın duygusal ilişkiye ve şu an bile yaşın küçük aslında.Yaşadığın her olumsuzluğun baş mimarı sensin farkında mısın? Bu çocukla 1 yılın sonunda anşalmazlıklar başlamış.Sna saygıyı yitirmiş.Ailesine bile kötü anlatmış ama sen vazgeçmeyi bırak,güvensiz birine bekaretini vermişsin.Karşındaki insana hastalıklı bir sevdayla bağlanırsan,intihar edebilecek kadar zayıf olursan,ona sana her hareketi yapma özgürlüğünü verir,herşeye rağmen barışırsan sonuç kaçınılmazdır.

Ailen sana karşı duyarsız,ama sen de herhangi bir yapıcılık yok.Aile arasında saygı öyle bir bitmiş ki,onlar sana hakaret ediyor,sen onlara erkeklerleydim diyebiliyorsun.

Bu hayat erkekten aşktan ibaret değildir.Kneidni topla.Saygınlığını kazan.Karşındaki insanın pul kadar değeri yokken,altın elmas gibi görme.Sana karşı saygısız ve sevgisiz olan insanlarla sevgili olmaya devam etme.Bak elin oğluna yıllardır sana her yaptığı şerefsizliklere rağmen katlanıyor vazgeçmiyordun.Ama ailene aynı yapıcılığı ve tahammülü gösteremedin.
Nedir yani inancını,insanlara karşı sevgini yitirmene sebep.Allah büyük dert vermesin.

Banada abartilmis gibi geldi. Lise 2 sinde gece 2.5 eve gitmek normalmi guzelim. Yine sileniz sizi hapsetmemis. Ben 30 yasimda saat 11 eve gelince annemden isittigim lafi kimseden duymadim.

Evden ayrilicaksin diye red ediyolarsa etsinler , zaten sana bir yararlari yokki ..
red etseler ne olur etmeseler ne olur, bosverin herkesi kendi hayatiniza odaklanin..
O cocuklada cok erken tanismissin sacma sapan bir iliski yasamissin yipranmissin. Ama hicbisey icin gec degil , sirf bir kac dengesiz yuzunden hayatan umudunu kesmek senin zararina olur onlarin degil.

Acil olarak Secret (Sır) kitabını okumanızı öneriyorum.

neden hayatınızda bir erkek olmadğıında kendinizi mutsuz hissediyosunuz ki. hayatı akışına bırakın işinize gücünüze sarılın gerekiyosa redderlerse etsinler ailenizin yanından ayrılın. yada bir uzman yardımı alın muhakkak iyi gelecektir. bunalımdasınız bu durumdan tek başınıza çıkamazsınız..

Suan ailem

Suan ailem sehir dışında, inanin evden ise isten dogru eve. Huzurum var. Arkadaslarim gel diyolar gitmiyorum. Evde oturmayi seven birisiyim.huzurum olsa bende evde dururum ama yok. Babam anneme karsi da ayni hemen hemen. Annrm disari el isi yapar kendine ust bas alir ki emekli oldu babam disardan odedi. O odedigi icin el koyuyo mesela.

ailemizi biz seçemiyoruz...senin babanda öyle bir insan ,durup dururken sana şiddet gösterdiği dövdüğü oluyormu...hani sadece sözle taciz ediyorsa ...ailenin yanı en iyi yabancı yerden de iyidir ..ben evliyim kendi evimde hala saçımı fön makinasında kuruturken dişimi sıkarım ister istemez...çünkü babam elektrik harcadığım için günlerce söylenirdi...senin baban gibi davranan çok ebeveyn vardır...yinede saygılı ol onlara,çemkirme...kendi iyiliğin için çünkü öbür türlü çekilmez oluyor evde beraber yaşamak......dua et bol bol şükret ki daha kötü şeyle rolmamış ...karnında çocuğunlada gelebilirdin babanın evine...Allah tan korunmuşsun...buda sana haytat tecrübesi olmuş...herkesin ders alması gereken yaşanmışlıkları var...farkında ol...önce hatayı kendinde ara...her şey uzun süreli yaşanmaz..mutlulukta üzüntüde...ha birde şu arkadaşlarını ayıkla çok arkadaş lazım değil insana 1 tane dostun olsun yeter...Allah karşına iyi birini çıkarsın...sende iyi ol

okurken cidden çok duygulandım
Ama ne olursunuz inancınızı yitirmeyin hatta bence şu dönemde daha çok sarılın
ve kesinlikle psikolojik destek alın
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah

Sozle taciz cogunlukta bana siddet gostermesi halinde polise gidecegimi soyledim. Bide o olaydan sonra 2 ay babannemde ayri evde yasadim. Babannem yoktu tek yasadim. Yemin ediyorum evde yemegim param yoktu annem bi kez aramadi. Ben iyi olmaya da calistim. Olmadi. Babam hasta. Her sabah saatleri kontrol eder ve aksam bu kadar kw elektrik bu kadar su harcanmis diye soylenir. Eve misafir asla gelmez. Firinda yemek yapilmaz elektrik icin. Kendi annesini dedeme iki pogca goturdugu icin kovan insan. Cevresinde hickimse yok. Abim var o dayurt disinda yasadi yillarca. Sirf bunun yuzunden. Geldi askere gitti. Dondugunde is bulamazsa evden kovulacak.

okurken cidden çok duygulandım
Ama ne olursunuz inancınızı yitirmeyin hatta bence şu dönemde daha çok sarılın
ve kesinlikle psikolojik destek alın
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah
Teşekkür ediyorum..

Rahat birakmazlar cunku. Isimden de olurum.yani elimde hicbisey kalmaz..
Ben ibret olsun diye yazdim birazda. Boyle adamlara deger verilip iyice umut baglanmasin, ozel seyler yasanmasin diye.

bak abin varmış seninle aynı dertten muzdarip daha küçüksünüz yaşadıklarınız boyunuzdan büyük...abinle beraber ayrı eve geçin sonuçta aileniz pek yaşamışsınız yaşamamışsınız umurlanırda değilmiş...hani senin iyi olman içinde çabalasalar bir yandan sonuna kadar haklılar derim...abinle birbirinizi bırakmayın tabiki anlaşıyorsanız...sende hareketlerine eskisinden çok dikkat edersin...erkek çocuğu sonuçta ...hep bu yaşadıkların ailenin ilgisizliğinden...kim yüzüne gülse seni sevecek olsa sığınmışsın...ama yinede olgunsun yaşına göre...sen iyi olduktan sonra elini öpen alsın seni...sen neden başkalarına gıptayla bakıyorsun ki...sen kendine gıpta edilecek bir yaşam kurabilirsin...elmanın diğer yarısını arama ,yarım elma değil tam elma ol...ve kendine inan...hiç birimiz mükemmel değiliz...

Allahm yardım etsin.psikolojik destek alsan belki kendini daha güçlü hissederdin.

Bastan sona okudum ve bi arkadasın dedigi gibi biraz abartı gibi geldi ama zor seyler yasamıssın hakikatten. Daha yasın genc sanırım su an 22 yasında falansın heralde neyse.
Kücük yasta karsındaki güya asık oldugunu sandıgın kisinin hatalarını görmek affetmek (sevdigin icin!) zor olur. Aklın basına geldiginde de cok gec ne yazık ki. Artık onu tamamen silmelisin aklından ve kalbinden. Önüne bakmalısın yoksa yol alamazsın. Tabii böyle uzaktan konusmak bize kolay ama psikolojik destek alman gerek bence. Hayatta hicbir sey saglıktan önemli degil. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…