ne olur yardım edin yüreğim ağzımda :'((((

selwer

Guru
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
23
-1
ablalarım kardeslerim benim en son adetim 09,ekim de geldi ondan sonra gelmedi yani yaklaşık 2 buçuk aydır gelmiyor ama hamielik testim bu ayın 8 de 154,
kusurdu ya doktor suanda hamile oldumu söledi ama tecrübeli bayanlar bir sorun oldunu sölüyor gebeliğin adet tarihinden itibaren hesablanıdıgı söylüyor ama bhcg testim öle demiyor ne yapıcam ben allah korusunn bebeğime birsey olmasınn

belkı geç döllenme olmuştur canım. sen hcg degerını takıp et,ve şunu da unutma herşey olacagına varır, ınşaallah kucagına alırsın bebegni. strese sokma kendını 10 güne belli olur.

benimde senin gibi olmuştu,doktorlar dış gebelik demişlerdi ama yanılmışlar çünkü geç döllenme olmuş ve ben şuan 22 haftalık hamileyim.Kendini hiç üzme,2 hafta sonra ultrasona gir,insallah görürsün bebebeğini hayırlısıyla.

işallahh abla şimdi doktorumu aradım muaneyesine gidicem 5.15te ultrosa giricem bakılcam işallah hersey belli olurr

Selwer'cim Ben bir sorun göremedim açıkçası. Gayet normal anlattıkların. Her bebek farklı gelişir. Kimisi yavaş kimisi hızlıdır. Ya geç döllenme olmuştur yada yavaş ilerliyodur gebeliğin. Canını sıkacak bir durum yok. Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

şükür ya alllahım geç dölllenme olmuş ultrasonda gördüm bebeğimi küçükük nokta kadar gayet iyiymiş

bak sıkıldıgına değmemiş. ALLAH kucagına almayı nasıp etsın canım. çok sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…