Gidiyorum tekrar eve gonderiyorlarDoktorunuza sordunuz mu? Onu arayın. Belki ciddi bir şeydir.
Normalmiymiş yani? Burun estetiği ameliyatı olanlar cevaplasa daha iyi olur.Gidiyorum tekrar eve gonderiyorlar
Normal miymis kusana kadar kanamasi? Ne diyolar nromal mi diyolar?Gidiyorum tekrar eve gonderiyorlar
Acilen çok iyi bir doktora gidin, aynı doktora gitmek zorunda değilsiniz, belli ki bir tuhaflık var ...Revizyon burun ameliyatı oldum doktor yuze yag enjeksiyonuda önermişti 2 ameliyatı oldum bugün 6. Günüm ilk 2 3 gün çok bisiyim yoktu ama 2 gündür çeşme açılır gibi kan yutuyorum ölüyorum galiba çok korkuyorum dün kusmaya başladım bi bidon kan attım ondan sonra arada burnumdan çeşme açılır gibi 1 dk kadar kan geliyor başımı geriye veriyorum kurmamak için yutuyorum 3 4 defadır bu sekilde bugün tamponlarim değiştirildi kan boğazıma gitmesin diye az önce 6 7 saniye gibi yine çeşme açıldı gibi boğazıma kan gitti çok kötü durumdayım çok korkuyorum yardım edin
Revizyon burun ameliyatı oldum doktor yuze yag enjeksiyonuda önermişti 2 ameliyatı oldum bugün 6. Günüm ilk 2 3 gün çok bisiyim yoktu ama 2 gündür çeşme açılır gibi kan yutuyorum ölüyorum galiba çok korkuyorum dün kusmaya başladım bi bidon kan attım ondan sonra arada burnumdan çeşme açılır gibi 1 dk kadar kan geliyor başımı geriye veriyorum kurmamak için yutuyorum 3 4 defadır bu sekilde bugün tamponlarim değiştirildi kan boğazıma gitmesin diye az önce 6 7 saniye gibi yine çeşme açıldı gibi boğazıma kan gitti çok kötü durumdayım çok korkuyorum yardım edin
Normal degil, baska doktora neden gitmiyorsun. Hemen baska doktora git, bu kadar kanamasi anormal. 6'nci gunde burun mu kanar kaldi ki benim hic kanamadi, ilk 2 gun sizinti oldu. Bazilarinda 4 5 gun sizinti olur ama oluk oluk kanama olmazGidiyorum tekrar eve gonderiyorlar
En büyük tamponlar takıldı dünden beridir durmus çok şükür inanın çok korkuyorum o kanin çeşme gibi karna akması psikolojim bozuldu ama tamponlar durdursa bile çıkardığımızda kabuğun kalkması gibi düşünün demişti oradaki çalışan o yüzden çok korkuyorum çokHemen bir hastaneye gidin, bunun normal olmadığını birinin söylemesine gerek yok bence, ne demek bu sekilde kanama olması . Hiç duymadım ve lütfen bizi bilgilendirin. Şifalar diliyorum
Tekrar kanama olabilir demistiEn büyük tamponlar takıldı dünden beridir durmus çok şükür inanın çok korkuyorum o kanin çeşme gibi karna akması psikolojim bozuldu ama tamponlar durdursa bile çıkardığımızda kabuğun kalkması gibi düşünün demişti oradaki çalışan o yüzden çok korkuyorum çok
Estetik operasyonlarda baska doktorlar müdahale etmiyorlar. Tampon henüz içeride, ameliyat yeni. Kime giderse gitsin dokunmaz. Bana dokunmadılar yani kesinlikle. Ellerini bile sürmediler.Acilen çok iyi bir doktora gidin, aynı doktora gitmek zorunda değilsiniz, belli ki bir tuhaflık var ...
Çok geçmiş olsun, şu an nasılsınız?En büyük tamponlar takıldı dünden beridir durmus çok şükür inanın çok korkuyorum o kanin çeşme gibi karna akması psikolojim bozuldu ama tamponlar durdursa bile çıkardığımızda kabuğun kalkması gibi düşünün demişti oradaki çalışan o yüzden çok korkuyorum çok
Teşekkür ederim tampon takıldığı için kanama durmus suan insallah cikardiktan sonra tekrar baslamaz en büyük tamponlardi bi kalem uzunlugunda burnuma koyarken o acının tarifi yok resmen ölüp dirildimÇok geçmiş olsun, şu an nasılsınız?