Çok büyük bi güven eksikliğim var. Kendimden utanıyorum resmen. Kendime hiç ama hiç güvenim yok. İnsanların gözlerinin içine bile bakamıyorum ki bazen yüzlerine bile bakamıyorum. Saklıyorum bazen yüzümü. Kusurlarımı fark edecekler diye. Özgürce gülemiyorum mesela. Dişlerimde problem ar sürekli ağzımı kapatıyorum gülerken ve herkes dalga geçiyor bununla. Yüzümde ki kusurlardan sivilcelerden utanıyorum ve insanların yüzüne bile bakmak istemiyorum bazen. Kilo problemim de var. Tahtaya bile çıkamıyorum. Hatta hiç dışarıya çıkmıyorum yerimden kalkmıyorum. Yürürken acaba nasıl görünüyorum diye düşünmekten nefret ediyorum herkes içinde yürüyemiyorum bile. Tahtaya kalkamıyorum özgürce hareket edemiyorum. Gülemiyorum. Bu ben değilim. Kendime gelmek GÜVENMEK istiyorum ne olur yardım edin. Önceden bu kadar takıntılı ya da problemli değildim neden böyle oluyor? Ne oluyor bana? Başkalarının sözünden çok etkileniyorum. Düşünceleri benim kendi düşündüğümden daha önemli oluyor. Ona göre hareket ediyorum. Acaba insanlar benim hakkımda ne düşünecek diye hareket etmekten bıktım. Kasılıyorum çok hemde. Kendimden utanıyorum. Kısaca çoook büyük bi güven eksikliğim var. Bu kadar kasıntı ve güvensiz olmak istemiyorum. Ne olur yardım edin lütfen.