• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur yardım edin. Derdim çok büyük

canım tükürüğüm sünüyor ne demek?:uhm: Ben anlayamadım!! Acaba tükürüğün konuşurken çıkıyormu? Yoksa yoğun salgı yüzünden ister istemez akıyor mu?CADIARZU

Arkadaşlar ben küçüklüğümden beri utanç verici bir ağıza sahibim. Dr'a bile gidemiyorum utancımdan. Sorun şu: Tükürüğüm sünüyor, konuşurken, yerken tükürüğüm hep sünüyor. senağlama Çok utanıyorum. Sırf bu yüzden erkek arkadaşım benden ayrıldı. Çok güzel bir kızım ama tükürüğüm herşeyi mahv ediyor. senağlama Diş doktoruma giderken tükürüğüm lastik gibi sünüyordu. Çok utandım çok.. Allah kimseye bu derdi vermesin. Dr'um bana tükürük bezlerimin tembel olduğunu ve bunun düzeltilemeyeceğini söyledi. Halbuki ameliyatta olsa razıyım. Nolur yardım edin napabilirim? bana limon tuzunu ağzına kat bu geçici çözüm dedi ama ben kalıcı çözüm istiyom yardım lütfen...

canim benim utanma nolur herkezin basina gelebilir bu durum ,doktoruna git canim onlara anlat durumu onlarda sana ona uygun bi ilac versinler ,baska doktolarada git bitanem ,ben üzüldüm burdan yaa sen niye böyle yapiyorsunki ,unanilcak bisey varsa buda bu duruma karsi saygisiz davrananlardir ! en yakinda en iyi haberlerini bekliyorum cnm
:1hug:

canım benim utnam bak arkadaşlar internetten adres verdiler ordan bak bide çok züldüm yaa sen moralini bomzma

Arkadaşlara katılıyorum kesinlikle başka doktorlara git ben senin için internetten araştırdım ama birşey bulamadım.Bu utanılacak birşey değil hepimizin başına gelebilir hem doktorlar bizim sorunlarımıza çözüm bulmak için varlar değil mi?
Çok geçmiş olsun!

arkadaşlar hiç duymadınız mı sünmek kelimesini nasıl anlatılır ki???hani kaşar süner uzar ya öle işte....canım sana da çok geçmiş olsun..tükrük bezlerine hormonlara fln bakan bi bölüme git endokrinolojimiydi neydi tam bilmiyorum doktor arkadaşlar tıpçılar fln daha ii bilir

derdin çok büyükmüş gerçekten .

doktorun bilmediğini biz nerden bilcez .okadar dert etme bence kendine .konuşabildiğine şükret.

Son düzenleme:
Canim uzulme duzelir. Sunmek kelimesini tam anlamadim ama tukuruk vezlerinden dolayi oluyorsa bir yontem onere bilirim. Benim soguk alginligim olunca hemen tukuruk vezlerime tesir eder. bogazimda et var ve sisiyor, tukuruk vezlerimim fealiyyeti artdigi icin tukurugum cogaliyor. bogazim sisitigi icin de udgunamiyorum ve surekli tukurmek zorunda kaliyordum hatta uyku bile uyuyamiyordum , dusune biliyormusun gece uykudan uyanip banyoya kosuyordum. ben temizlik acisindan cok titiz biriyim ve bu benim icin bir felaketti. benim amcan doktor sorunun kaynaginin ne oldugunu o anlatmisdi. soguk alginligi icin ilaclar ictim ve sik sik gargara yaptim 1 bilemedin 2 gun icinde duzeldim. oh simdi cok rahatim shukur. . tukurugum birikmesin diye surekli agzima bi seyler tikistirmaktan bikmistim. umarim yardimci ola bilmisimdir.

Back