Ne olur yardım edin. Derdim çok büyük

pink_panther

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
626
4
296
Diğer
Arkadaşlar ben küçüklüğümden beri utanç verici bir ağıza sahibim. Dr'a bile gidemiyorum utancımdan. Sorun şu: Tükürüğüm sünüyor, konuşurken, yerken tükürüğüm hep sünüyor. senağlama Çok utanıyorum. Sırf bu yüzden erkek arkadaşım benden ayrıldı. Çok güzel bir kızım ama tükürüğüm herşeyi mahv ediyor. senağlama Diş doktoruma giderken tükürüğüm lastik gibi sünüyordu. Çok utandım çok.. Allah kimseye bu derdi vermesin. Dr'um bana tükürük bezlerimin tembel olduğunu ve bunun düzeltilemeyeceğini söyledi. Halbuki ameliyatta olsa razıyım. Nolur yardım edin napabilirim? bana limon tuzunu ağzına kat bu geçici çözüm dedi ama ben kalıcı çözüm istiyom yardım lütfen...

Baska bir dr.a daha görünmeyi hic düsündünüzmü ?
tek bir dr la kalmayin baska birine daha görünün derim.
gecmis olsun.

geçmiş olsun arkadaşım..umarım derdinize care bulursunuz.büyük şehirlere gitseniz belki tıp fakültelerinde hastalıgınıza çözüm bulunabilir...sevgilerimle.

bence de arkadaşım başka doktorlara da git
bu devirde böyle bi rahatsızlığa çare olmıyacağını sanmıyoruma.s.

geçmiş olsun canım ben bişey sorucam sana tükürüğüm sünüyor dediğin ağzından akıyormu farkına varmadan falan bir tanıdığımızın başına geldide çene kemiği kırılmış farkına varmadan ağzı açılıp tükürüğü akıyormuş öle bişey olma ihtimali varmı onun 10 yıl sonra anladılar

canım tam olarak bilemiyorum ama bence bunun nedeni ağız ve diş yapısı olabilir bence tek doktorla yetinme çünkü bildiğim kadarıyla konuşma bozuklukları pelteklik gibi bazı durumların altında ağız diş ve çene yapısı olabiliyor çok geçmiş olsun

arkadaşıma katılıyorum canım çok gçmiş olsun ama utanma canım,utanılcak bişiy deil mutlaka bi doktora git ..inş derdine derman bulursun a.s.

cnm buradaki herkese katılıyorum.baska doktorada git.ne demekmiş caresi yok.ugrasmak istememiştir..takma kafana. nelere çare bulunmuş ona mı olmayacak.sen sık sık fırçala dişlerini ki fırcalıyorsundur ama daha cok fırçala.tükrügünün birikmesine izin verme yani.diş etlerinden de kaynaklanıyor olabilir.senin için arastıracagım söz..dönerim ben sana tatlım öptüm rahat ol:1hug:

öncelikle geçmiş olsun doktora ne zaman gittin yıllar önce gittiysen durum değişmiş olabilir yada
burada tedavisi yoksa belki yurt dışında vardır kendine dert etme belki bu konu diş doktorlarını ilgilendirmediği için doktor seninle yeteri kadar ilgilenmemiştir
bence sen tükürük bezlerine hangi dal bakıyorsa o bölüme git ben sanmıyorum diş doktorunun alanına girsin onun işi sadece diş ve çene diye düşünüyorum ben bilemiyorum yinede

çok teşekkür ederim herkese.. Hangi dr'a gidebilirim? bu konuya hangi dr bakar hiç bilmiyorum.. Bilsemde utanıyorum gitmeye. Dişlerimi çok fırçalıyorum aMA yinede olmuyor. Tükürüğüm sünüyor. Utanıyorum. Yıllardır böyleyim. Allah kimseye böyle bi dert vermesin. Çok kötü.:1no2:

bir şey diycam yalnış anlamazsan bu tükürüğüm sünüyor demeni ben anlayamadım sanırım kimse anlamadı biraz anlatırsan daha iyi olur yada bu hastalığın bir adı varmı belki o zaman daha ayrıntılı yardımcı oluruz

şahsen ben sünüyor kelimesini anlamadım bu hastalığın adı tükürük sünmesimi

kulak burun boğaz doktoru tükürük bezleryle ilgileniyor arıca seni başka dala yönlendirebilir

canım eğer doktora gitmekten çekiniyorsan.......a üye ol oradaki hastalığına uygun daldaki doktorla iletişime geç sorunlarını internet üzerinden anlat belki çaresi vardır

Son düzenleyen: Moderatör:
durmadan yazıyorum ama aklıma hep sonradan geliyor bu hastalığın tıp dilindeki adı nedir
bunu söylersen senin için araştırırız

Evet thalişin söylediğini ben söyleyecektim.Arama motorundan falan aratabiliriz.Hangi dal bakıyor falan,sonra dr.la ile iletişimede geçebilirsin.
Üzülme canım Allah'ın verdiği her derdin bir dermanı vardır.İnşallah en kısa zamanda bulursun..
Bende senin için araştırıcam.

canım hangi doktora gidersin bilmiyorumda utanılcak bir durumun yok. onların mesleği bu, kimbilir hergün neler görüyorlardır. utanma :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…