• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olur şımarıklık olarak düşünmeyin

submarina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2024
209
240
18
Herkese merhaba
8 haziranda 2 tane embriyo transferi oldum
7. Gün dayanamadım test yaptim 64 cikti
9. Gün 205
11.gun 546 cikti
Ama ben daha önce kimyasal gebelik sonucu aldığım için şimdi sevinemiyorum bile öyle korkuyorum ki yine yükselmez filan diye travma geliştirmişim resmen.
Yarın 13. Gün yine kan vereceğim
Bu benim 4. Denemem inanın kimyasal gebelik negatif sonuçtan çok daha zor
Çünkü insan oldu sanıyor,seviniyor sonra çok daha yüksekten düşüyorsun
Biliyorum kimse bir şey yapamaz ama en azından sizinde bir fikriniz varsa dinlemek konuşmak isterim

canım sonuçların iki katından bile fazla çıkmış. bence biraz bu durumu oluruna bırakmalısın
bir kere kimyasal geçirdin diye devamı öyle olacak diye bir şey yok ki.. öyle olsa kimsenin çocuğu olmazdı :KK64:
ikiz bile olma şansı var.. Allah kucağına almayı nasip etsin:dua: tabi ki negatif sonuçtan bile zordur ama ben de 5 yıldır tedavi görüyorum bir kere pozitifi göremedim, bu ikinci tüp bebeğim test günüm 22si. şimdi yine negatif olur zaten diye düşünsem sen beni teselli etmez misin? bence artık sevinmelisin.. sevinmekten korkma:KK200:

Desteğin için teşekkür ederim ❤️
Son cümlende o kadar haklısın ki
Sevinmeye korkuyorum
Okuyorum forumda insanlar daha düşük sonuçlarla nasıl mutlular ben mutlu olamıyorum halime üzülüyorum
Ama çok haklısın tekrar teşekkür ederim
İnsallah 22 sinde senin ilk testin benimde doktorun istediği ikinci test günüm olacak
İkimizde birbirimize çok güzel müjdeli haber verelim insallah ❤️💋👶🏻👶🏻

Her deneme,hatta yaptığın her test yeni bir umut 💙benim 3 düşüğüm,1 kimyasal denemem ve 1 başarısız denemem oldu
Haftaya transferim olacak büyük ihtimalle hepsini geride bırakıp yeni bir başlangıç yaptım ikinize de bol şans diliyorum
Yorumunuz için teşekkür ederim ❤️
Yaşadığınız kötü tecrübeler için üzüldüm ne mutlu ki geriye atmayı basarabilmissiniz
Umarım bu defa herseyi tamamen unutturacak bir minik gelir ❤️

Yorumunuz için teşekkür ederim ❤️
Yaşadığınız kötü tecrübeler için üzüldüm ne mutlu ki geriye atmayı basarabilmissiniz
Umarım bu defa herseyi tamamen unutturacak bir minik gelir ❤️
Çok teşekkür ederim
Hayat bu,bizlerin sınavı da buymuş demek ki,unutup devam etmekten umut etmekten başka çaremiz yok:)

Herkese merhaba
9. Gün 205
11.gun 546 cikti
Ama ben daha önce kimyasal gebelik sonucu aldığım için şimdi sevinemiyorum bile öyle korkuyorum ki yine yükselmez filan diye travma geliştirmişim resmen.
Biliyorum kimse bir şey yapamaz ama en azından sizinde bir fikriniz varsa dinlemek konuşmak isterim
Neden şımarıklık olsun, hiç üzme o güzel canını inşallah gönlünden geçen güzelliği rabbim hayırlısı ile nasip eder🤲🏻💕

Neden şımarıklık olsun, hiç üzme o güzel canını inşallah gönlünden geçen güzelliği rabbim hayırlısı ile nasip eder🤲🏻💕
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️
İsteyen herkes en kısa zamanda sevinsin 👶🏻👶🏻

Herkese merhaba
9. Gün 205
11.gun 546 cikti
Canım seni çok çok iyi anlıyorum yaşayan biri olarak. Bende bugün pozitifi gördüm idrarda ama içim içimi yiyor kanda duzenli artisi görecek miyim diyorum. Onu görünce kendimi biliyorum bu sefer kalp atışı dicem kalp atışından sonra 12 hafta dicem dicem de dicem.. ama şunu soyliyim şimdilik çok iyi gidiyor değerlerin hatta bence ikiz 🥰🐣🐣

Canım seni çok çok iyi anlıyorum yaşayan biri olarak. Bende bugün pozitifi gördüm idrarda ama içim içimi yiyor kanda duzenli artisi görecek miyim diyorum. Onu görünce kendimi biliyorum bu sefer kalp atışı dicem kalp atışından sonra 12 hafta dicem dicem de dicem.. ama şunu soyliyim şimdilik çok iyi gidiyor değerlerin hatta bence ikiz 🥰🐣🐣
İnsallah öyledir canım insallah sen de bende sağlıkla kucağımıza alırız
Biz ancak o gün rahatlarız diyorum ben 😀
Ya bazen düşünüyorum 8 yıllık evliyim 4. Denemem Betam 500 cikmis havalara uçmam lazım ama ben oturup ağlıyorum 😀
Gerçekten ne kadar zor bir şey yarabbim valla Allah hepimize sabır versin 😀

İnsallah öyledir canım insallah sen de bende sağlıkla kucağımıza alırız
Biz ancak o gün rahatlarız diyorum ben 😀
Ya bazen düşünüyorum 8 yıllık evliyim 4. Denemem Betam 500 cikmis havalara uçmam lazım ama ben oturup ağlıyorum 😀
Gerçekten ne kadar zor bir şey yarabbim valla Allah hepimize sabır versin 😀
Amin canım.. hepimizin psikolojisi bozuldu burda çok zor yıpratıcı süreçler heleki birden fazla denemesi olanlar.. Rabbim kimseyi aratmasın dusmanimin başına vermesin. En zor imtihanlardan biri bence.. ama bir oh çek şimdilik 🥰🥰

Amin canım.. hepimizin psikolojisi bozuldu burda çok zor yıpratıcı süreçler heleki birden fazla denemesi olanlar.. Rabbim kimseyi aratmasın dusmanimin başına vermesin. En zor imtihanlardan biri bence.. ama bir oh çek şimdilik 🥰🥰
Dur yarın da kan günüm o da ciksinda ikiye katlanırsa söz sonra cekcem 😀😀

Kimyasallarda değerleriniz kaçtı ?
Onu da yine duramamistim erkenden öğrenmiştim
7,89,180,190 ama günlerini hatirlayamam üç sene filan oluyor
Ben zaten öyle bir çöküyorum öyle bir yıkılıyorum ki
Bir sene geçmeden kendime gelipte tedaviye gidemiyorum tekrar.
Allahım bu son olsun insallah hepimizin yüzünü güldürsün 👶🏻👶🏻

😅😅 Bu değerden sonra haftaya kese muayenesine gidersin zaten gerek yoktu ki kana. Doktorun mu istedi
Doktorumun istediği asil tarih yarın daha
Dedi ki 20 sinde yaptır
Pozitifse 22 sinde yine yapacağız
10 gün sonraya da gün veriyoruz dedi
Benim daha asil günüm gelmedi düşün 😀
Bende ki paniğe bak 😀😀😀

Back