Ne olur.. Ne olur yardım edin... Dayanamıyorum artık...

YETMEZMXIX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
49
0
86
36
Erzincan
ALLAHIM bu nasıl acıdır..
Ben20 yaşında 20 me az kaldı 3,5 senelik evliyim bebeğim yok.Artık derdim bebek değil eşim biricik sevdiğim.size herşeyi anlatmak istiyorum ne olur yardım edin bana akıl verin.Ben 16 yaşında evlendim eşim ilk göz ağrım ama eşim daha önce evliliğe adım atarken olmamış askerde tanışmış ama onunla olmamış.Biz görücü üsülü evlendik eşimle nişanlıyken birbirimizi okadar çok sevdikki yada ben öyle sandım.herşey çok güzeldi ben eşimi o kadar çok sevdimki güğün tarihimin hemen gelmesini isterdim.ben kayınvalidemle birlikte oturuyorum ayrı eve gitmedim yaşımın küçüklüğünden herşey çok güzel gidiyodu ama hiçbişey istediğim gibi gitmedi.Annem lere zorla gidiyodum eşimle aram bozulmasın die herşeye sabretttim halada sabrediyorum beni o kadar çok bunallttılarki o kadar üzdülerki kaynvalidem felan bende evden kaçtım 1 gece gelmedim ama eşimden başkasını düşünmedim eşimden başkası olmadı hayatımda kaçtıktan 1 gün snra eşimi ardaım dayanamdım eşime beni merak etmeyin dedim sonrada eşimin sesini duyunca yerimi söledim gelidi aldılar beni.ondan snra eşim beni istemedini söledi beni annem ler yanına aldı 15 gün annemlerde kaldım snra yanıma geldi arkadasıyla eşiyle oysaki kendi isteğiyle gelmemiş arkadası iknaetmiş işte tamam dedim geliyorum ama bi şartla evi ayırırsan tamam dedi yapacam .bende gittim ardan 15 gün geçti hiç evim taşımıyo bişey etmiyo ben dedim hani yapacaktın oda dedi yapmıyorum.beni bırak dedi ben yine annemlere gittim bu sefer 2 ay geçti kayınvalidem dedi istiyosan seviyosan gel dedi eşi çok kötü gel dedi bende gittim yine bu seferde eşimden hiç bişey istemedim sadece mutlu olmak ve onun mutlu olması ...
Ama o artık beni sevmedini istemedini benden nefret etini sölüyo ve daha önce ağzına içki koymayan eşim şimdi hergün içiyo dayanamıyorum...
ALLAHIM CANIMI ALDA KURTULAYIM DİYORUM ....
EŞİMDE MUTLU OLUR O ZAMAN BEN NE YAPAYIM SÖLEYİN NE OLUR.EŞİMDEN AYRILAMAM DA ONU ÇOK SEVİYORUM .NE YAPMALIYIM NE OLUR SÖLYİN....:1no2:
BEN ONSUZLUĞA DAYANAMIYORUM HERGÜN ARKASINI DÖNÜP BANA HERGÜN BENİ İSTEMEDİNİ SENİN GİBİ KARIM HİÇ OLMASYDI DİYO O ANDA İŞTE ÖLSEM DİYORUM PSİKOLOJİM ÇOK BOZUK.BUNLARI YAZANA KADAR GÖZYAŞIM DURMAK BİLMEDİ..
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM..:a015:

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN GERÇEKTENDE SENİN ADINA ÇOK ÜZÜLDÜM BÖYLE İNSANLARDA VARMIŞYA HERKES ÇILDIRMIŞ CANIM NE OLUR ÜZÜLME DİYECEM AMA HERKES YİNEDE ÜZÜLÜR CANIM O KENDİ DERDİNE YANSIN SENSİZ BİR HAYAT DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN KENDİNDEN UTANMALI ASLINDA ! BOŞVER BÖYLELERİ İÇİN KENDİNİ YORMA CANIM senağlama

Bence önce sen bir karar ver istiyormusun istemiyormusun? İstiyorsan bir orta yol bulmaya calıs yok bu sartlar bana uymaz dersende yoluna bak yasın daha kucuk.

sorununuz kaynananızla birlikte oturmak mı
baştan kaçmakla yanlış bir şey yapmışsınız güvenini zedeleşmişsiniz
keşke derdinizi anlatmak için başka bir yol seçseymişsiniz
şimdi eşinizin sizi istemediğini dile getirdiğini yazmışsınız
bu noktadan sonra yapacak pek bir şeyiniz kalmamış gibi geliyor
belki birbirinize biraz zaman tanıyıp her şeyin düzelmesini bekleyebilirsiniz
düzelmezesede yapabileceğiniz pek bir şey kalmıyor
yollarınızı ayırmak en mantıklı çözüm gibi geliyor bana..

gerçekten çok üzüldüm. 16 yaş evlenmek için çok küçükmüş. önce onu söyleyeyim. daha çocukmuşsunuz. belki de bu sorunlar yaşınızın küçüklüğünden,kaynaklanıyordur.
kayınvalidenizle mi problemleriniz var.?. ona tam değinmemişsiniz. neden annenize gittiğinizi ,tam olarak, yazsaydınız,ona göre yorum yapabilirdim... sorunlar nedir, tam belli değil.
eşinizin sizden soğumasının nedenleri,bu yazmadığınız olaylar mı... neden sevmiyor,hiç sordunuz mu.. neden, nefret ediyor..... nefret etmek ,... bu kelime çok derin anlamlar taşıyor. bu duygu neden onda oluştu.
işin esası, benden nefret ettiğini ,ve sevmediğini söyleyen bir erkeği ,üzgünüm ama sevemezdim artık. beni sevmeyen ve nefret ettiğini devamlı söyleyen ve kendini içkilere vuran bu adamla artık olamazdım.
ölmektende bahsetmeyin. gururlu olun. ve sizi istemeyeni sizde istemeyin...

bukadar küçük yaşta evlenmenin sorumluluğunu kaldıramamışsınız bence,
evden gitmeler,tekrar dönmeler tekrar gitmeler kendinize yazık etmişsiniz:delphin:
bikere yaptıklarınızda kararlı olun,
gidicekseniz bunun ciddiyetini belli edin,
dönecekseniz ona göre davranın,
ayrıca kayınvalidenizlede sorunlarınız var anladığım kadarıyla,
bunların hepsi küçük yaşta evlenmekten kaynaklanıyor,
eğer şimdiki aklınız olsa aynı evde oturmayı kabul edermiydiniz en başta,
şimdi eşiniz sizi istemediğini hatta nefret ettiğini söylemiş,
sizde seviyorum diyorsunuz,
eğer eşinizle kalıcaksanız eşinizin sizden nefret etmesini göz ardı ediceksiniz,
kii bunu nekadar başarabilir bi insan:delphin:
sizi istemeyeni sizde istemeyin,
tavrını koyun kararlarınızda nekadar kararlı olduğunuzu belli edin,
ben olsaydım benden nefret eden birini sevemesdim açıkcası:delphin:

Anladığım kadarıyla eşiniz sizi kafasında bitirmiş. Onu çok seviyorsunuz ama gördüğünüz gibi zorla güzellik olmuyor. Siz ne yaparsanız yapın eşiniz sizi affedemiyor. Bence biraz daha üstelerseniz daha ağır konuşup sizi yaralayabilir.
Eşinizi bu kadar çok seviyorsanız yapacağınız tek şey ayrılmaktır. Anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla eşiniz boşanmak istiyor sizde ona istediğini verin.

canım allah yardımcın olsun
ama yazdıklarını okudum esın cidden seninle herseyi bitirmis gibi geldi hic bir es o sozlerı soylemez esının sana olan sevgısı saygısı bıtmıs onun yanında kalarak sen kendını yıpratmıs oluyorsun sana sunu diye bilirim esınle guzelce konusun ne yapmak istedını sor evliligi surdurmek isteyip istemedını sor egerkı istemıyorum derse de senı istemeyenı sen hic isteme derim yasın daha cok kucuk ileride daha cok mutlu olacana inanıyorum esinle konus bir an once

canım yaa bende kayınvalidemle kalıyorum... ve bazen bende kendi evim olsaydı diyorum ama bizimde kaderimizsenağlama kayınvalidem evde olmadığında evlilik buymuş diyorum insanın kocasıyla kendi evinin olması ne güzelmiş... tabi mutluluğum fazla sürmüyo... kayınvalidem olduğunda mutlaka ki bi soğukluk oluyo... ben bide hamileyim... sen 16 yaşında erken evlendiğin için bu tabiki dezavantaj ama şimdi 19 - 20 yaşında falansındır heralde... bende kayınvalidesiyle kalan biri olarak sana tavsiyem ayrı evi dert etme sadece kocanın kalbini kazanmaya çabala... bunun için ne gerekiyosa onu yap... kayınvalideyi umursama bile... kocanla mutlu olmak için uğraş ve bence sürekli evden ayrılıp kocanı kendinden dahada soğukma... yaşadıklarını sen biliyosun bize demesi kolay gelir tabi... ama bende kayınvalidemle yaşıyorum ve bide hamileyim... bence çabala kocanı kazanmak için çünkü kocanı çok seviyormuşsun... bu kadar sevgiye böyle pes etme derim ben...İNŞALLAH ÇOK MUTLU OLURSUN VE TEZ ZAMANDA BİZLERDE KOCALARIMIZLA ÇOCUKLARIMIZLA KENDİ EVİMİZDE KENDİ AİLEMİZİ KURARIZ... hep dua et canım Allah yardıma muhtaç olanı yanlız bırakmaz...a.s.

Evlilik tek bir tarafin istemesi ile, fedakarligi ile, sevgisi ile yürümezki güzelim!!:delphin:

Resmen seni istemdigni, nefret ettigni söyleyen bir adamla nasil bir ömür gecirebilirsinki??

Ayrica bana göre sürekli evden gitmekle iyi yapmadin, bir kadin cok asiri kötü birsey olmadiktan sonra dayak, hakaret, aldatma gibi evini terk etmemeli....:kahve:

Cünkü gördügmüz gibi birgün geri döndügünde kapali bir kapi bulabilir önünde, ya kararli olup bitireceksin ve dönmeyeceksin, yada evini her kavgada terk etmeyeceksin...:delphin:

Allah yardimcin olsun:teselli:

üzgünüm ama sizin evliliğiniz zaten bitmiş, ne saygı kalmış ne sevgi hatta artık nefret eden bir eş var ortada ısrarla ayrılmak isteyen... bence kendinize saygı gösterin ve o adamın yanında daha fazla kalmayın sizi istemeyeni hiç istemeyin elinizden geleni yapmışsınız sonuç olarak gerisi onun paşa gönlü bilir :dilcikar:

canım gerçekten çok küçük yaşta evlenmişsin. yaşıtlarının gezip tozduğu, gençliğini yaşadığı bir yaşta sen böyle bir sorumluluğun altına girmişsin. o yüzden de erken yaşta bukadar sorumluluğu kaldıramamışsın. eşinin yaşı da senden çok büyük olmasa gerek.
bence sorunlar bundan kaynaklanıyor.
sen niye evi terk ettin, seni buna iten sebepler neydi. eşin bu sebeplerin farkında mı. yani bu konuda sana hak veriyormu. kayınvalidenlemi problemlerin.
eşini seviyorsun belli. peki o neden bu hale geldi. gerçekten sana olan sevgisi bitti mi yoksa kızgınlığından ve bazı şeyleri yediremediği için mi sana bu şekilde davranıyor.
canım bence önce eşinle oturup sakin bir şekilde konuşun, aranızdaki sorunları, düzeltip düzeltemeyeceğinizi, nasıl düzeltebileceğinizi falan. eşini ne kadar sevdiğini ona sözle ve hareketlerinle iyice anlatmaya çalış.
kayınvalidenin tutumu nasıl, yani ayrılmanız taraftarı mı yoksa arayı düzeltmeye mi çalışıyor. eğer ayrılmanızı istemiyorsa bir büyük olarak arayı yumuşatıp, eşinle iyice konuşması lazım.ya da eşine sözü geçen bir aile büyüğünüz vardır mutlaka onları araya sokup durumun düzelmesini sağla ve düzeltebilirseniz eğer bundan sonra adımlarınızı çok iyi düşünerek atın. yani öyle kafaya esince evden gidip dönmeler falan olmamlı. Allah yardımcın olsun canım. umarım en kısa zamanda işler düzelir ve herşey istediğin gibi olur.

konuyu açıp çıkmanızı anlamıyorum.umarım geçerli bir nedeniniz vardır... bakın arkadaşlar ve ben, size, sorular soruyoruz. ama maalesef, yoksunuz ve cevap alamıyoruz... biraz kalsaydınız keşkede yorumlara ve sorularımıza ,cevap verseydiniz..böylece daha yardımcı olabilirdik size.....

Son düzenleyen: Moderatör:
böyle durumlarda bence
erkekete kadın kadar yıpranıyor çünkü seçim yapmak zorunda bırakılıyor
yanlız kalmak ve zaman ikinizede en iyi ilça sanırım
ALLAH yardımcın olsun,hakkında hayırlısı canım benim..

konuyu açıp çıkmanızı anlamıyorum.umarım geçerli bir nedeniniz vardır... bakın arkadaşlar ve ben, size, sorular soruyoruz. ama maalesef, yoksunuz ve cevap alamıyoruz... biraz kalsaydınız keşkede yorumlara ve sorularımıza ,cevap verseydiniz..böylece daha yardımcı olabilirdik size.....

ama arkadas durumunu izah etti. bizim gibi sık giremiyodur belki. bi kaç saat gecti diye.cevap vermedi muamelesi yapmayalım lütfen.fisfisfis

ama arkadas durumunu izah etti. bizim gibi sık giremiyodur belki. bi kaç saat gecti diye.cevap vermedi muamelesi yapmayalım lütfen.fisfisfis

zaten bende, umarım, geçerli bir nedeniniz vardır diye yazdım..açıklama yapsaydı ,daha,yardımcı oluruz. çünkü sorularımız cevapsız kaldı...
durumunu tam izah edemedi bu arada... bazı sorularımıza tam cevap alamadık....

Son düzenleyen: Moderatör:
üzüldüm canım ya.Allah bir yerden ağlatırken bir yerden güldürür.sıkma canını düzelir herşey zamanla

durumunuzu tam anlayamamis olsam da... bence ne kadar severseniz sevin gururunuzu ayaklar altina almayin sonucta esiniz size sizden nefret ettigini sizi sevmedigini soylemis. hem yasiniz cok genc hem de cocugunuz yok.. bu yuzden neden hala sizi istemeyen bi adama tahammul ediyosunuz?
insan ne kadar sevse de boyle bi durumda hala katlaniyosa bunun arkasinda baska seyler vardir...
mesela korku ama bence korkmayin cunku hayatin basindasiniz.. sizi cok daha mutlu edebilecek sizi daha cok sevebilecek birini bulma sansiniz varken bosuna uzulmeyin...

sabretçen güzelim eşini seviyosan söylenmeyip onun yanında olucan çaren yok evlilikte böyle devreler olur adam sıkılmış bunalmış olabilir sende daha fazla bunaltma ailesine ailen gözüyle bak onun ailesiyle iş birliği yap eşine nekadar sevdiini göste yuvanın sıcaklığını göster erkekler fazla dırdırı sevmez malesef böyle canım ya

büyük geçmiş olsun canım.
gitmekle hata yapmışın galiba.
bunu kabul edemiyor eşin .
ama zorlada olmuyor inan.
hakkında hayırlısı olsun canım
biraz eşine zaman ver bakalım belki birşeyler değişir.

Back