Ne olur çok acil güneş yanığı acısına en hızlı hangi krem etki eder.

Silverdin derhal alın. Yoksa Sudocrem de olur. Ama Silverdin en etkilisi. Yalnız sakın sürüp güneşe çıkmayın kararma yapıyor.

Hidroten pişik kremi sıcak su yanığının acısını bile anında kesti bende.
Çok hızlı iyileştiriyor.

Bepanthen uygulayabilirsiniz, yağlı, bol nem sağlayan kremler iyi gelir.
Yine de güneş yanığı deyip geçmeyin, rahatsızlık hissiniz artarsa doktora bi gösterin.
Diş macunu gibi şeyleri asla sürmeyin, bir müddet de güneşten kaçının, deri kendine gelsin.

Bebe yağı 10 numara .
Burdan güneşten kavrulan arkadaşlara da sesleniyorum geçen sene haşat olmuştum gece bebe yağı sürüyordum, o gergin his yanma hiç olmuyordu keske 10 yıl önce keşfetseydim : )
Ilave edeyim önce haşlanıp sonra bronzlasan tiplerdenim .

Son düzenleme:
Ha arkadaş yazmış ilave edeyim, aloevera losyonu edinin, onu da bol bol sürün, kızarıklığı çabuk alıyor.

Sarı kantaron yağı yada kremi işe yarıyor.
Kızım yandı maalesef geçen hafta denizde fazla kalınca,hava çok rüzgarlıydı o gün. Sarı kantaron kremi vardı evde onu kullandım,gece ağrısı vs olmadı ki pancar gibiydi. Yüzüne surmemişim kremi soyuluyor şu an maalesef. Güneş koruyucu ve şapkasız çıkarmıyorum dışarı. Kremi de gece süreceğim.
Sizde şapka koruyucu olmadan çıkmayın yüzünüzde varsa yanık,leke olur.

Hametanla anestolu karıştır. Anestol acısını alır hametan da hızlı iyileşmesini sağlar. Kantaron yağı, zeytin yağı da iyi gelir krem alana kadar acil müdahalede.

Advantan losyon al ve bana dua et 😁Kardeşim çok fena yanmıştı uyuyakalmış güneş altında. Doktor bunu vermişti. Geçmiş olsun 💞

silverdin ve hametan karıştırıp sürün.
daha sonra da güneş sonrası kremi.
bi keresinde çok kötü yanmıştım ama ne yanmak
bu şekilde düzeldim.

Back
X