• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur cahilliğime verin yardım edin bana

gizligizli23

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2020
10
4
1
29
Benim bir sorum olacaktı cahilliğime verin lütfen. erkek arkadaşımla adetimin son günü takvime göre yumurtlama günüme 10-12 gün var iken sürtünme yolu ile birşeyler yaşadık. onda kot pantolon boxer (2 kat), bende ise kot pantolonu, zıbın(alttan bağlanan iç çamaşırın üstüne), külot ve adetinin son günü olduğu için günlük ped vardı(bende de 4 kat) toplamda 6 kat. Boşalma hiçbir şekilde olmadı sadece zevk suyu geldi ama onun boxerında bir ıslaklık falanda yoktu çıplaklık olmadı hiç 6 kat hiç azalmadı da. adetimin de son günüydü ped de vardı çok saçma fakat sizce ihtimal olabilir mi herşeyden öte adetimin son günüydü yumurtlama günüme 10-12 gün var adetlerim düzenlidir ne olur dalga geçmeyin kızmayın yardım edin sadece kafama takıyorum OKB hastalığım var :(

Benim bir sorum olacaktı cahilliğime verin lütfen. erkek arkadaşımla adetimin son günü takvime göre yumurtlama günüme 10-12 gün var iken sürtünme yolu ile birşeyler yaşadık. onda kot pantolon boxer (2 kat), bende ise kot pantolonu, zıbın(alttan bağlanan iç çamaşırın üstüne), külot ve adetinin son günü olduğu için günlük ped vardı(bende de 4 kat) toplamda 6 kat. Boşalma hiçbir şekilde olmadı sadece zevk suyu geldi ama onun boxerında bir ıslaklık falanda yoktu çıplaklık olmadı hiç 6 kat hiç azalmadı da. adetimin de son günüydü ped de vardı çok saçma fakat sizce ihtimal olabilir mi herşeyden öte adetimin son günüydü yumurtlama günüme 10-12 gün var adetlerim düzenlidir ne olur dalga geçmeyin kızmayın yardım edin sadece kafama takıyorum OKB hastalığım var :KK43:
Hastaysan doktora git insanlarla dalga geçme.

Ne zaman biteceksiniz yarabbim her hafta muhakkak bi iki tane cikip diyo yok surtundum hamilemiyim yok elime geldi hamilemiyim ayagima degdi yok gozum carpti pantolonuma bulasti millet burda senelerdir ugrasiyo sizinki nasil bi rahim nasil bi yumurtalik kurbaga dili gibi sperm cekiyo masallah pes dogrusu👏🏼

inanki dalga geçmek değil amacım gerçekten kafama takıldığında atamıyorum sizlede büyüklerim olarak gördüm sormak istedim özür dilerim :( ne olur kızmayın cahilliğime verin

Ne zaman biteceksiniz yarabbim her hafta muhakkak bi iki tane cikip diyo yok surtundum hamilemiyim yok elime geldi hamilemiyim ayagima degdi yok gozum carpti pantolonuma bulasti millet burda senelerdir ugrasiyo sizinki nasil bi rahim nasil bi yumurtalik kurbaga dili gibi sperm cekiyo masallah pes dogrusu👏🏼
Ay siz çok yaşayın koptum :KK70::KK70::KK70::KK70:

inanki dalga geçmek değil amacım gerçekten kafama takıldığında atamıyorum sizlede büyüklerim olarak gördüm sormak istedim özür dilerim :KK43: ne olur kızmayın cahilliğime verin
Bi biz beceremiyoruz işte. Senin cahilliğine Allah versin biz değil. Artık bebelerinle uzun bi ömür diliyorum sana tabi, cahilliğinden de kurtulduğun.

Bence siz bizimle dalga geciyosunuz
Bence hamilesin. Ve içime kız olacakmış gibi doğdu.
Bence kesin hamilesin
Neden insanlarla dalga geçiyorsun?
Duymak istediğini söyleyim,
Evet hamilesin hemde üçüz gebesin.
Sinirlerim zıpladı.

gerçekten amacım dalga geçmek değildi özür dilerim sizleri büyüğüm olrak tecrübenizden dolayı danışmak istedim ne olur böyle demeyin

Back