canım yaşın kaç bilmiyorum ama bence boşuna endişeleniyorsun..bir şekilde bebeğin mutlaka olur..eğer doğacak bir hayat varsa öyle yada böyle hamş kalırsın emin ol..burada ve çevremizde nice anne olmazsın denilen kadın hamile kaldı..asla olmıcak fikrini atın kafanızdan bir kere..ayriyeten..çörek otu+bal+tarçın yemeni civanperçemi+adaçayı içmeni şiddetle tavsiye ederim..ben bunları yediğim ay hamile kaldım 2 keredir hemde 14 fsh ile.....şaka gibi ama gerçek....
Canım bu saydıklarını ne zaman yedin? benim adetim bugün bitti. bugün başlasam geç kalmış sayılır mıyım? bir de günde kaç kez, ne kadar yedin?
peki canım kaç gün yedin? günde kaç kez yedin? ve ne kadar yedin kaç kaşık. bunları ayrıntılı yazar mısın?
canım yaşın kaç bilmiyorum ama bence boşuna endişeleniyorsun..bir şekilde bebeğin mutlaka olur..eğer doğacak bir hayat varsa öyle yada böyle hamş kalırsın emin ol..burada ve çevremizde nice anne olmazsın denilen kadın hamile kaldı..asla olmıcak fikrini atın kafanızdan bir kere..ayriyeten..çörek otu+bal+tarçın yemeni civanperçemi+adaçayı içmeni şiddetle tavsiye ederim..ben bunları yediğim ay hamile kaldım 2 keredir hemde 14 fsh ile.....şaka gibi ama gerçek....
canım merhaba ben yeni katıldım ama bildigim kadarıyla ilaçla yükseltiliyor çünkü bir yakınımda aynı şeyle ugrşıyor şu an hamile ilaçla yükseltmeye çalışıyorlar inşallah sende çocuğunu en yakın zamanda kucagına alırsın
aynı şekilde doktorum banada yumurta tembelliği var dedi.ama senin en azından yumurtan oluşmuş ben günde 2 kez klomen kullandım ama adetin 13.günü baktı hiç yumurta yoktu progestan verdi adet sökmek için zor hamile kalırsın dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?