• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur bişey diyin kafayı yicem yoksa.....

saliha61

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
190
2
296
Trabzon
Arkadaşlar ben 3 yılllık evliyim 1.5 yıldır korunmuyoruz.Ancak gebelik oluşmadı.eşimde sorun yok.Doktorum bende yumurtlama tembelliği olduğunu söyledi bu ay klomen verdi günde 1 tane 5 gün sonra gel dedi gittim ultrason ile baktı yumurtlama var dedi a21. günü gel dedi gittin progesteron hormonum 0.671 çıktı doktorum düşük değer dedi yumurtlama olmuştu ama neden düşük ozaman tam bir açıklama da yapmadı yarın gel bakalım dedi.Ama benim moralim çok bozuk acaba progesteron hormonunun düşüklüğü gebeliğe engel mi bu hormon yükselmaz mi.Ne olur cevap verin bana.....senağlamasenağlama:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşım bildiğim kadarıyla doktor seni biraz geç çağırmış 13-15. günler arası çağırması lazımdı ymurta büyüklüğüne göre iğne vermeliydi.
durumun için çok üzülme klomen +çatlatm iğnesi ile inşallah hamiş kalabilirsin. ben geçen ay kaldım fakat dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı o yüzden Allah'tan hayırlısını iste

valla bilmiyorum 21. günü dedi bana gittim büyümemiş yumurta bugün de gittim adet ol gel alttan bakalım olmazsa klomen i günde 2 tane ye çıkarırız dedi.Beni asıl tedirgin eden acaba yumurtam mı olmuyor oldu aslında doktoruma sordum yumurtan oluyor ancak döllenecek büyüklüğe gelemiyor dedi.Bu ay ki adetimi bekliyorum bakalım ne olacak sanada çok geçmiş olsun inşallah bebişlerimizi en kısa zamanda kucağımıza alırız.Bu aarada bana çatlatma iğnesi vurmadı ...Allah hepimizin gönlüne göre versin

canım yaşın kaç bilmiyorum ama bence boşuna endişeleniyorsun..bir şekilde bebeğin mutlaka olur..eğer doğacak bir hayat varsa öyle yada böyle hamş kalırsın emin ol..burada ve çevremizde nice anne olmazsın denilen kadın hamile kaldı..asla olmıcak fikrini atın kafanızdan bir kere..ayriyeten..çörek otu+bal+tarçın yemeni civanperçemi+adaçayı içmeni şiddetle tavsiye ederim..ben bunları yediğim ay hamile kaldım 2 keredir hemde 14 fsh ile.....şaka gibi ama gerçek....

canım yaşın kaç bilmiyorum ama bence boşuna endişeleniyorsun..bir şekilde bebeğin mutlaka olur..eğer doğacak bir hayat varsa öyle yada böyle hamş kalırsın emin ol..burada ve çevremizde nice anne olmazsın denilen kadın hamile kaldı..asla olmıcak fikrini atın kafanızdan bir kere..ayriyeten..çörek otu+bal+tarçın yemeni civanperçemi+adaçayı içmeni şiddetle tavsiye ederim..ben bunları yediğim ay hamile kaldım 2 keredir hemde 14 fsh ile.....şaka gibi ama gerçek....

Canım bu saydıklarını ne zaman yedin? benim adetim bugün bitti. bugün başlasam geç kalmış sayılır mıyım? bir de günde kaç kez, ne kadar yedin?

Canım bu saydıklarını ne zaman yedin? benim adetim bugün bitti. bugün başlasam geç kalmış sayılır mıyım? bir de günde kaç kez, ne kadar yedin?

canım öyle bir zaman belirlemedim adet bitimine denk gelmişti onlara başlamam...

peki canım kaç gün yedin? günde kaç kez yedin? ve ne kadar yedin kaç kaşık. bunları ayrıntılı yazar mısın?

peki canım kaç gün yedin? günde kaç kez yedin? ve ne kadar yedin kaç kaşık. bunları ayrıntılı yazar mısın?

sabahları aç karına 1 er çay kaşığı yedim..20 gün kadar yedim

akşamlarıda çayları demleyip içiyordum canım..

canim benim yasim 27 soyledigin bu guzel ic rahatlatici sozlerin icin cok ama cok tsk ederim.Bende hep oyle dusunmusumdur allah yazdiysa olur yuce rabbim her seyin en iyisini bilir bu dediklerini mutlaka yapacaggim bide sogan suyu dediler onuda deniyecegim.Allah im hakkimizda hayirlisini versin 2010 bizim yilimiz olur insallah 2011 bebislerimizle girmek nasip etsin tekrar tekrar cok saol:CüvCüv:

canım merhaba ben yeni katıldım ama bildigim kadarıyla ilaçla yükseltiliyor çünkü bir yakınımda aynı şeyle ugrşıyor şu an hamile ilaçla yükseltmeye çalışıyorlar inşallah sende çocuğunu en yakın zamanda kucagına alırsın:emir_bebek:

aynı şekilde doktorum banada yumurta tembelliği var dedi.ama senin en azından yumurtan oluşmuş ben günde 2 kez klomen kullandım ama adetin 13.günü baktı hiç yumurta yoktu progestan verdi adet sökmek için zor hamile kalırsın dedi bana

canım merhaba ben yeni katıldım ama bildigim kadarıyla ilaçla yükseltiliyor çünkü bir yakınımda aynı şeyle ugrşıyor şu an hamile ilaçla yükseltmeye çalışıyorlar inşallah sende çocuğunu en yakın zamanda kucagına alırsın:emir_bebek:

Amin canım ....inşallah yükselir de hamile kalırız.Gerçi mdoktor daha bişi demedi 3.günü gel adetin alttan bakım tekrar sonra hormonlarına bakarım dedi.Hayırlısı adetliykende hiç alttan baktırmamıştım çok tuhafıma gidiyo....

aynı şekilde doktorum banada yumurta tembelliği var dedi.ama senin en azından yumurtan oluşmuş ben günde 2 kez klomen kullandım ama adetin 13.günü baktı hiç yumurta yoktu progestan verdi adet sökmek için zor hamile kalırsın dedi bana

Evet canım benim doktor oluştu yumurtan dedi ama istediğimiz büyüklüğe gelmedi klomrn günde 1 kullanmıştım 2 ye çıkarırız dedi adeti bekliyorum şimdi gelince gidecem.Sende takma kafana allahın işine kimse karışamaz soğan suyu iç canım ben içeceğim çok ii geliyomuş allah tan hayırlısı canım gönlümüze göre versin...

Back