malesef cok acelem oldugu icin hizli hizli yazdim yazdigim yerleri tam duzeltecektim aninda ceza geldi kural ihlali yapmisim anlamadimgeçmiş olsun ama yazdıklarınız anlaşılmıyor tam olarak keşke tane tane yazsaydınız
bu sefer de cok fazla turunculasmazmi birden sapsarinin ustune koyu bi renk yaparsam off bi deli cesarwtiyle yaotim ama cok pismanimBal köpüğünü karıştırırsanız yine alacalı bi renk olur bence çok daha koyu renkler uygulamanız gerekiyor ki o renkler kapansın
yo yanmadi saclarim gayet yerinde uzunlugu 1 hafta oluyo acali o konuda sıkıntım yok renk sıkıntım var.zaten diplerim bile gelmeye basladi bende zaten 15 gun bekleme karari kaldim kendimce zaten anca olur siparis etcemde gelcekte falan filanYazdıklarını anlamadm ama sacin yanmış o bariz. Bir hafta bekle sonra boya yoksa olani da yakıp oyle kalacaksin.
Çok koyu bir renkten turuncu yansımalar olmaz diye düşünüyorumbu sefer de cok fazla turunculasmazmi birden sapsarinin ustune koyu bi renk yaparsam off bi deli cesarwtiyle yaotim ama cok pismanim
hangi renge boyasam tam olarak ? aslinda o kadar acmisim cefasini cekmisim koyu renk de hic istemiyorum bana hic gitmiyor benim istedigim bal rengi gibi dogal bi renkti onu yakalayamazmiyimÇok koyu bir renkten turuncu yansımalar olmaz diye düşünüyorum
Bilmiyorum eğer her zaman gittiğiniz kuaför varsa arayıp ona bir danışın yada hiç oynamayın daha kötü olmasın idare edin bir süre öyle hem dinlenmiş olur saçlar kuaförler açılınca orda işlem yaptırın Bn bir kere altın pırıltılı bal rengi ve çok açık sarıyı karıştırmıştım çok hoş oldu o zaman ki saç rengimi hatırlamıyorum ama sizde nasıl olur bilemiyorumhangi renge boyasam tam olarak ? aslinda o kadar acmisim cefasini cekmisim koyu renk de hic istemiyorum bana hic gitmiyor benim istedigim bal rengi gibi dogal bi renkti onu yakalayamazmiyim
Yaninca uzunluguna bisey olmaz zaten. Uçları kırık olur zayif telli olur boyadiginda o boya attıkça farkedersin. Senin yaptigin o acici cok zararli kararinda yapilmazsa dedigim gibi olur. Bence kuafor haricinde bi daha onu kullanma sacina yazik oluryo yanmadi saclarim gayet yerinde uzunlugu 1 hafta oluyo acali o konuda sıkıntım yok renk sıkıntım var.zaten diplerim bile gelmeye basladi bende zaten 15 gun bekleme karari kaldim kendimce zaten anca olur siparis etcemde gelcekte falan filan
artik cok cok acik renk yapmaya cesaret edemiyorum acikcasi.malesef surekli gittigim kuafore sormaya kalktim daha oncesinde hic ipucu bile vermemisti e tabi onun iai bundan para kazaniyo o yuzden soylemiyolar diye dusunuyorum ama ona da 700 bayilamam zaten burda kuafor islemleri cok pahali.bu sac da idarw edilecek gibi degil sapsariyim cingene gibi aynaya bakamiyorum Allah tan beyaz tenliyim kaslarimi da boyamistim boyayla ama yinede cok kotu ve Allah tan evdeyim de corono belasi yuzunden disari cikma yok ama iste insan kendini kotu hissediyo boyle bi sacla offfBilmiyorum eğer her zaman gittiğiniz kuaför varsa arayıp ona bir danışın yada hiç oynamayın daha kötü olmasın idare edin bir süre öyle hem dinlenmiş olur saçlar kuaförler açılınca orda işlem yaptırın Bn bir kere altın pırıltılı bal rengi ve çok açık sarıyı karıştırmıştım çok hoş oldu o zaman ki saç rengimi hatırlamıyorum ama sizde nasıl olur bilemiyorum
siz boyle deyince bi baktim iyice saclarima kirik yok oyle eskisi gibi zayif da degil aman cok sukur dedim.benim saclarim biraz gucludur zaten cok sukur.hamilelikten sonra gucsuzlesmisti ama.saclarim ilk kez de acilmiyo kuaforlerde cok acilma islemi gordu.bi de ben deneyim dedim bi suru para vermektense. ama yok zaten daha da acmam korkarim boyalarla kurtarmaya caliscam ama iste nasil kurtarcam onu bilmiyorum.ayrica kuaforlerin hic biri bi taneai bile istedigim rengi yapamadi hic birine guvenmiyorum en azindan kendim ettim kendim buldum diyorum simdi karamel isteyip kahverengi yapan mi ombre diyip rofle gibi bisey yapan mi ohooYaninca uzunluguna bisey olmaz zaten. Uçları kırık olur zayif telli olur boyadiginda o boya attıkça farkedersin. Senin yaptigin o acici cok zararli kararinda yapilmazsa dedigim gibi olur. Bence kuafor haricinde bi daha onu kullanma sacina yazik olur
Yanan saç lastik gibi uzar ve kopar. Hatta daha ileri boyutta gerçekten yanmış gibi koke yakin kisimlarda. Kopar boydan gider saç. Ucunun kirilmasi yanma değildir. Yipranmadir. Yeşillenmesi de pigment kaybindan kaynaklanır. Acilan her sacta yipranma olur. Bazıları yanar ve gercekten alevle yanmis gibi yoluk yoluk olur.Yaninca uzunluguna bisey olmaz zaten. Uçları kırık olur zayif telli olur boyadiginda o boya attıkça farkedersin. Senin yaptigin o acici cok zararli kararinda yapilmazsa dedigim gibi olur. Bence kuafor haricinde bi daha onu kullanma sacina yazik olur