Saç Rengi ve Saç Boyama ne olur bilenler acil yardım edin 😣

İşte BÖYLE

Eklentiler

• IMG_20200423_070907.jpg
    IMG_20200423_070907.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20200423_070907.jpg
    IMG_20200423_070907.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 51
Yaklaşık 1.5 aydır bu konuya takmış vaziyetteyim.sagolsun kuaför faciaları. Öncelikle yüzlerce yerli yabancı video izleyip boyayla acarım sandım ama olmadi.saclarim baya koyu kahve, dipleri 1 parmak cıkmış, altida 1 yillik bir rofleydi.evet boyayla bi ilerleme kaydettim ama ne yaptımsa o bej pastel sarılara gidemedim.tuhaf,koyu, sogan kabugu gibi bir sarida kaldim.bu işin acicisiz imkansız oldugunu kabullendim.ve kolları sivadim. Önce mavi toz açığıyla komple saçımı açtım.hic bişeyle sarmadım sanırım o yüzden mi bilmem çok yıpranmadı.baya sarilasti ama platine gitmedi tabi.yikar yıkamaz bildiğiniz mor renkli boyayla sac kremi,az biraz da oksidanla kendi tonerimi yaptim ıslak saca. Yıkandığında şahane bi renk elde etmiştim.yalniz bir iki yıkamaya acicida acemi olduğum icin arada biraktiğim turuncular gözüme batar oldu.sadece o kısımları tekrar açmayı düşündüm ama nasıl ayiracaktim . Sonra youtubeda acici banyosu die bise gördüm.bilinenin aksine bu kez ıslak saci acıyorduk. Etkisi ve yipratmasi daha az.icine şampuan falan katarak yine mavi toz acımı bu kez daha sulu hazırladım. Islak sacima uyguladim.icine kotu tonlu sarılara karşı yarim tirnak kadar mor,turunculuklara karsida yine yarim tirnak boyu mavi boya kattim renk kartelalarina bakarsaniz o kotu cig sarının notrleyicisi mor,turuncununki ise mavidir.bu kez sac ıslak olduğu içi ısınması icin streç filmle sardım.yikadiktan sonra yine mor boyali tonerimi yaptim .sonuç hayalimdeki ton.biraz uzun oldu kusura bakmayın ama bildiğim, tecrübe ettiğim her şeyi paylaşmak istedim.lutfen saçınızı açmak icin onca cefa çekip turuncu oldu die koyu renklere dönmeyin hemen. açıcının dogal sonucu budur zaten.cok turuncu kaldıysa 1 hafta sonra 1 seans daha açılabilir, nispeten az turuncu,sadece ton farkları varsa benim gibi mini bi acici banyosu yapılabilir. Ama acicinin tek basina sonucu hicbir zaman guzel olmaz.üstüne boya sürmektense hazır kıvama gelmiş saci tonlamak ve cilalamak en mantiklisi