Ne olur bilen birisi yazsın

remir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
519
-2
98
29
Off 😤 kızlar napıcam akıl verin nolur en son hcg 2300 dü 4 gün sonra yaptırdım 3300 çıktı kese gözüküyo kanamam falan yok agrımda yok ama doktor bu saglıksız gebelik kendiliginden düşmezse kürtaj edicez dedi

Off 😤 kızlar napıcam akıl verin nolur en son hcg 2300 dü 4 gün sonra yaptırdım 3300 çıktı kese gözüküyo kanamam falan yok agrımda yok ama doktor bu saglıksız gebelik kendiliginden düşmezse kürtaj edicez dedi
2 katı olması gerekiyordu galiba,kimyasal gebelik olabilir.sonlandirilmazsa size zarar verebilir

Canım sordum sağlıksız gebelik değerlerin düzgün artmıyor diyor devletemi gitsem bide

Canım sordum sağlıksız gebelik değerlerin düzgün artmıyor diyor devletemi gitsem bide
evet bi git canim bebek bu bir can sonuçta değeri böyle yavaş artip sonunda duzelenler vardı okumuştum bi zamanlar çok arastiriyordum .bi kaç yere sormakta fayda var

Hcg nin düşük artışı olumsuz şeylerin belirtisi oluyo maalesef . Kaç haftalık ?
Dış gebelik olmadığı sürece biraz daha beklemekte bir sakınca yok diye düşünüyorum tabi iki günde bir hcg takibi yapın bakalım değerler arasındaki artış oranı sabit mı düzensiz mi ? Başta düzensiz olup sonra düzelen anneler var. Umut her zaman vardır biz iyi düşünmek zorundayız ama olumsuza da hazırlıklı olmak zorundayız.
Çok sağlıklı başlayıp devam ettirilemeyen gebelikler de var umudunuzu kaybetmeyin Rabbim sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip etsin inşallah 🙏🏻

Benim ikinci gebeligimde kese 2cm olmasina ragmen bebek gorunmedi kalp atisi duyulmadi. Ozelde gittigim doktor kese 2 cm oldugunda gorunmese alirdik demisti. Ama alinmaya firsat vermeden 10 gun bekleyip kalp atisini duyduk.20 gun once de doğum yaptim saglikli..

Benim ikinci gebeligimde kese 2cm olmasina ragmen bebek gorunmedi kalp atisi duyulmadi. Ozelde gittigim doktor kese 2 cm oldugunda gorunmese alirdik demisti. Ama alinmaya firsat vermeden 10 gun bekleyip kalp atisini duyduk.20 gun once de doğum yaptim saglikli..
Maşallaaaah inşallah benimde böyle umudum oldakeske ya anlamadıgım kanamam Yok dış gebelik kesinlikle degil dedi doktor bana

Ayrica buna rağmen bana kan ver betanin artisini takip edelim demediler hic.

Hcg nin düşük artışı olumsuz şeylerin belirtisi oluyo maalesef . Kaç haftalık ?
Dış gebelik olmadığı sürece biraz daha beklemekte bir sakınca yok diye düşünüyorum tabi iki günde bir hcg takibi yapın bakalım değerler arasındaki artış oranı sabit mı düzensiz mi ? Başta düzensiz olup sonra düzelen anneler var. Umut her zaman vardır biz iyi düşünmek zorundayız ama olumsuza da hazırlıklı olmak zorundayız.
Çok sağlıklı başlayıp devam ettirilemeyen gebelikler de var umudunuzu kaybetmeyin Rabbim sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip etsin inşallah 🙏🏻
Teşekkr ederim doktorum kesinlikle dış gebelik degil dedi ama degerleresaglıksız kürtaj olman lazım dedi direk benim kanamam vs agrımda yok birde devletemi gitsem diyorum

Maşallaaaah inşallah benimde böyle umudum oldakeske ya anlamadıgım kanamam Yok dış gebelik kesinlikle degil dedi doktor bana
Tamam rahim icinde olusmus bir gebelik demek ki. 5 haftalikken benimki 1100 idi sadece bunu biliyorum bir daha tekrar kan vermedim takip etmedik. Sadece bekledik.

Tek bir kontrolde hemen belli olmaz artışı kontrol ettirin ve tabiki keseyi.. Düzensiz artışlar genelde bebeğin gelişiminde sorun olduğunda oluyor kese gözüktüyse zaten dış gebelik değildir.Hakkınızda hayırlısı..

Tamam rahim icinde olusmus bir gebelik demek ki. 5 haftalikken benimki 1100 idi sadece bunu biliyorum bir daha tekrar kan vermedim takip etmedik. Sadece bekledik.
Sizinki geç döllenme olmuş normalde 5. haftada değer 2000-3000 ün üzerine çıkar. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :dua:

Sadece beta hcg'ye bakarak bebek aldırmak?! Bebeğin kendisi ne durumda? Kalp atışı var mı, gelişiyor mu?
O doktorun sözüyle hareket etmeyin. Mutlaka ama mutlaka farklı bir doktor görsün sizi.

Arkadaslarin dedigi gb artan da var deger cok yukselmis ancak 2 ye katlamasi onemli 2 gunde bir takip ettirin duserse takdiri ilahi hemen hemen hrrkes yasiyor nasibi varsa bu dunyada zaten ekmek yiyecektir. Dua edin. Surekli takip ettirin birsy olursa zehirlenebilirsiniz

Back
X