Ne olur bakın beta hcg

ninanur

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2008
216
57
323
42
Canım dostlarım anne olup kavulmayı bekleyenlet yada hasrrtle özlem çekenler dilerim 2018 size hayırlı uğurlu gelir. Benim 14 yaşında bir kızım var 2016 yılında eylül sonunda hamile olduğumu öğrenmiştim beta hcg 94 le öğrendim maalesrf 5 haftalıkken babamı kaybettim acıaı öyleydiki 8 haftalıkken duyduğumuz kalp atışı sessizliğe büründü aradan 1 yıl kadar geçti bu haziranda yine gebe olduğumu öğrendim ama kimyasaldı kan vere vere kolum patladı ama ta. 2 kat hiç yükselmedi dış gebelik dediler çektiğim acılar korkular derken kanamam başladı ve kaybettim. Ve iki gün önce idrar testi yaptım o çift çizgi ile havalara uçtum hemen kan testi yaptırdım 34.07 çıktı 48 saat sonra tekrar ölçülücek denildi be ben 46 saat sonra ölçtürdüm ve 82.53 çıktı ayın 17 sinde hamile kaldım en son adetim 6 aralık olsafa ki yarın adet günüm ben 17 sinde hamile kaldım çünkü eşim sadece görevi.icabı ogün yanımdaydı 13 günlük çok korkuyorum şimdi yükseliş iyimi canlarım durum nedir ne olur bana bişey diyin ne olur size ihtiyacım var kimseye diyemiyorum bana yazın size çokk ihtiyacım var

Su an icin iyi ama her 48 de bir vermeye devam edin 3 4 kez verdiniz mi zaten 5.haftaya girer keseyi görürsünüz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…