ne olur 1 tane cevap yazın

bütün arkadaşlar acile götürün demiş , götürmüşsünüz zaten eşiniz yani
içimdeki sese her zaman inanırım güvenirim
bişey olmayacak sadece daha büyük bişey için ders olmuş gibi bişey yaşıyorsunuz..

Çok ÜzÜldÜm canım geÇmıŞ olsun yardım etmeyı ısterdım ama bı bılgım yok bu konuda benımde oĞlum var 2 ay sonra 2 yaŞına gırcek bıde -bu dÖnemde Çocuklar cok hareketlı oluyo zaptetmek mÜmkÜn olmuyo gercekten senınkıde kÜÇÜk amelıyat falan olmadan kurtulur ınŞallah allah yardımcın olsun

benim kardeşim küçükken metal para yutmuştu hastaneye götürmüştük film çekilmişti doktor dışkısıyla çıkar demişti öylede olmuştu..,
geçmiş olsun umarım ameliyata felan gerek kalmaz eğer bi organa felan takılırsa biras sıkıntı allah sağlığını versin

canım çok dikkat et birdaha sefere benim oğlumda yarın okula baslıycak öksürük oldu antibiyotik verdi doktor hala gecmedi yollıyamıycam okula ilacları var. annelik öyle bi sorumlulukki keske ben hasta olsaydım onun yerine Allah bebegini saglıgına kavuştursun inşallah atlatırsınız.

inş cnm ameliyat sözcüğünü görünce ölüyorum ömrümden 10 yıl gidiyo ya offfff

:Saruboceq:benim 1,5 yaşında bir oğlum var küçük yuvarlak pil yuttu. ne kadar tehlikesi var lütfen özellikle çocuk veya herhangi bir doktor yorum yazsın !!!!!!!!!!!!!!:1no2::1no2:

öncelikle geçmiş olsun.bir arkadaşımın çocuğunun başına gelmişti aynı olay.doktoru dışkısını 2 gün boyunca çok dikkatli kontorl etmelerini eğer dışkıda yoksa pilin mide asitlerinden dolayı elektrik üretebileceğini söylemişti.şükür dışkıda çıkmıştı...

Son düzenleme:
Arkadaşlar çok mutluyum,pil yuttuktan birgün sonra dışkısından çıktı,Allahıma çok şükür.İlgilendiğiniz için sağolun arkadaşlar,Allahım evlatlarımızı korusun(amin).

gecmis olsun rabbim kimsenin basina vermesin benimkilerin arkadsinda gezer duruyrum cok korkarim
öyle seylerden

En çok korktuğum şey işte bu!!!lmaz:

Kızımın herhangi bir yabancı cismi yutması. Geçmiş olsun...

Ayy valla cok gecmiş olsun Allah bi daha göstermesin e tabi sende bundan sınra dikkatli ol emi cnm

ohh be ben bile rahatladım sayfaları okurken yüreğim ağzıma geldi bee..çok geçmiş olsun benim kızımda 7aylık ne bulsa apzına atmaya çalışıyo aman çok dikkatli olmamız lazım yaaa..

Arkadaşlar çok mutluyum,pil yuttuktan birgün sonra dışkısından çıktı,Allahıma çok şükür.İlgilendiğiniz için sağolun arkadaşlar,Allahım evlatlarımızı korusun(amin).

çok sevindim canım çok dikkat et inşallah Allah böyle kazalar yaşatmasın kimseye.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…