• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olur 1 tane cevap yazın

pilleri çöpe bile atmayın, pil toplama yerlerine atın diyolar radyasyon içerdiğinden bide civa var tabii, umarım bebek bi şekilde atar hemen, geçmiş olsun:gitme:

Geçmiş olsun..

acaba dışkıdan çıkmaz mı canım

ya kızlar mideden çıkmış ince bağırsağı geçmiş kalın bağırsaktaymış ama bağırsaklara yapışırsa ameliyat olacakmış kızlar ya

ya kızlar mideden çıkmış ince bağırsağı geçmiş kalın bağırsaktaymış ama bağırsaklara yapışırsa ameliyat olacakmış kızlar ya

of kızlar canım sıkılıyo Allah kimsenin başına vermesin...
Oldu bir anlik dalginlikla, Insallah Allah bebeginize sifa verecek, kendinizi suclu hissetmeyin. Iyi seyler dusunelim, iyilikler olsun, hemen kotu dusunmeyin, yaninizdayiz.Ama bu vesile ile tum anneler lutfen dikkat, temizlik malzemleri, kesici aletler, sabitlenmemis agir cihazlar (LCD Tv, muzik seti vs.) birakmayin ortada. Evinizin her kosesini dizlerinizin uzerinde yuruyerek bebeginizle empati kurarak, tehlikleri olan nesnelere ulasimi kolay mi zor mu deneyebilirsiniz. Tekrar acil sifalar diliyorum kuzunuza..:teselli:

yardım edin kızlar çok ihtiyacım var buna
Durumunda bir degisiklik var mi bebisin, ne yapiyor su anda? Doktorunuz baska ne tembihledi? Saglik guvenceniz var mi? Baska bir hastaneye daha mi gitseniz acaba konulte acisindan diye dusunmuyor degilim:/ Hekim arkadasimiz yok bildigim kadari ile halihazirda. :bbo:

ya of kızımda diyorki anne eğer kardeşim çıkarmassa bende yutacam pil diyor
Hayatim bence sen bizi ve burayi birak, derhal yavrularinla ilgilen kos!. Evde uzuntu, korku hakim olmasin her iki evladinda da bu olay ileriye donuk ciddi bir trauma etkisi birakabilir bu unutma. Kotu bir sey olacak kardesime korkusu o kucucuk ruhu nasil yararliyor tahmin bile edemeyiz. Bence derhal yavrularinin ilgisini dagitacak bir oyun oynayin beraber, babanizi da alin araniza evin havasi degissin. Kaygilarini yansitmamaya calis canim evlatrlarina, sen evin annesisin, herkes icin iki kez dusunmelisin. Korkma Allah'in izni ile guzel haberler vereceksin bize. Haydi kalk yerinden.

Back