• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olduğunu tam çözemiyorum, görümce sorunu sanırım 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kullaniciyff

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-34
Puanlar
3
Merhaba hepinize tekrardan. Bundan önce ki konumda herkes yardım etmiş ve gerçekten işe yaramıştı. Hepinize cooook teşekkür ederim 🙏💘 Evleneli 2 ay olacak. Biz eşimle zaten çocukluk aşkıyız,yani ailesiyle de yıllardır tanışırım. Eşimin kız kardeşi evli ve benden 3 yaş küçük. Evi İstanbul gibi bı yer için bize uzak fakat neredeyse her hafta annesinde sık sık görüşebiliyoruz bu sayede. Eşimin kardeşi ki insan kardeşini gercekten çok sever buna hiçbir lafım yok ama kendi eşi varken samimiyetini koruyabiliyor kendi eşi yokken sadece ortamda ben varken benim eşime karşı bu samimiyeti korumuyor. Ben mi yanlış düşünüyorum, lütfen yanlışsa siz söyleyin gerekirse kızın fakat akıl verin🙏 oturuyoruz kendi eşi yok. Benim eşim kızını seviyordu sonra bı anda yanına gidip sarılıp sana mavi renk ne çok yakışıyor kurban olduğum diye öpmeye başladı, eşim bu tür şeyleri pek sevmez o da garip buldu ve nedense bana baktı ve kendini geri çekti. Her neyse sonra bı anda aşkım benim,canım,bitanemmm diye üstüne bastıra bastıra söylemeye devam etti. Geçen eşim rahatsizlandi eşime mesaj atmış "bebeğim nasıl oldun?" Diye. Ben bu zamana kadar hiç dikkat etmedim fakat son gelişlerinde bunu sürekli tekrar ediyor ve sanki gözümün içine baka baka inadıma yapıyor. Normalde rahatsız olmazdım, dün tekrar bebeğimmm diyince bastıra bastıra aşırı rahatsız olduğumu hissettim. Sizce haksız mıyım? Ne önerirsiniz?

Merhaba hepinize tekrardan. Bundan önce ki konumda herkes yardım etmiş ve gerçekten işe yaramıştı. Hepinize cooook teşekkür ederim 🙏💘 Evleneli 2 ay olacak. Biz eşimle zaten çocukluk aşkıyız,yani ailesiyle de yıllardır tanışırım. Eşimin kız kardeşi evli ve benden 3 yaş küçük. Evi İstanbul gibi bı yer için bize uzak fakat neredeyse her hafta annesinde sık sık görüşebiliyoruz bu sayede. Eşimin kardeşi ki insan kardeşini gercekten çok sever buna hiçbir lafım yok ama kendi eşi varken samimiyetini koruyabiliyor kendi eşi yokken sadece ortamda ben varken benim eşime karşı bu samimiyeti korumuyor. Ben mi yanlış düşünüyorum, lütfen yanlışsa siz söyleyin gerekirse kızın fakat akıl verin🙏 oturuyoruz kendi eşi yok. Benim eşim kızını seviyordu sonra bı anda yanına gidip sarılıp sana mavi renk ne çok yakışıyor kurban olduğum diye öpmeye başladı, eşim bu tür şeyleri pek sevmez o da garip buldu ve nedense bana baktı ve kendini geri çekti. Her neyse sonra bı anda aşkım benim,canım,bitanemmm diye üstüne bastıra bastıra söylemeye devam etti. Geçen eşim rahatsizlandi eşime mesaj atmış "bebeğim nasıl oldun?" Diye. Ben bu zamana kadar hiç dikkat etmedim fakat son gelişlerinde bunu sürekli tekrar ediyor ve sanki gözümün içine baka baka inadıma yapıyor. Normalde rahatsız olmazdım, dün tekrar bebeğimmm diyince bastıra bastıra aşırı rahatsız olduğumu hissettim. Sizce haksız mıyım? Ne önerirsiniz?
Haksızsınız. Bu konu burada milyon kez açıldı. Kocalarınızı kardeşlerinden de kıskanmayın artık ya. Çok uç nokta bu. Çok çirkin.

Abisine samimi davraniyor diye nesini garipsediniz ben anlamdim ya🙄 abi kardes yani ne burda sorun olan bebegim demesimi 🤦‍♀️bende abime sarilirim nekadr yakisiklisin derim abi ya abi canim hersyim o benim

Rahatsiz oluyorsaniz ve kasten yaptigini düşünüyorsanız bile bunu asla belli etmeyin. Normslde abiye satilmak gayet normal hatta guzel bir davranis. Ama size kizdirmak icin yaptigini düşünüyorsanız amacina ulastirmayin.

Yahu ne var bunda, nesinden rahatsız oldunuz? İnsanın kardeşine sevgi sözcüğü kullanması nasıl rahatsız edebilir? Gerçekten ciddi ciddi adamı kız kardeşinden mi kıskandınız? Tedaviye ihtiyacınız var bence, tedavi öneririm
Tedaviye ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum çok teşekkür ederim öneriniz için. Kardeşinin kendi eşi varken abisine abisi gibi değil de komşunun oğlu gibi davrandığını kendi eşi yokken mi canı ciğeri olduğu konusu ilgimi çekiyor. İnadıma yapılan bir şey olduğunu düşünüyorum, kardeşinden kıskanmıyorum

Kadının size karşı herhangi bir eylemi yok. Sadece abisini seviyor size ne ki bundan? Rahatsız olacak bir şey yok
Abisini kendi eşi varken neden sevmiyor? Benim sinirlerimi bozan inadıma yaptığını düşünmem

30 yıldır birlikte büyüdüğü ablasıyla birbirlerine nasıl hitap edeceklerine karışmam ben. bana yanlış bir hareket yapılırsa bakarım ortama sadece, yoksa bebeğim dese ne demese ne.

Abisine samimi davraniyor diye nesini garipsediniz ben anlamdim ya🙄 abi kardes yani ne burda sorun olan bebegim demesimi 🤦‍♀️bende abime sarilirim nekadr yakisiklisin derim abi ya abi canim hersyim o benim
Kocası varken abisi olmuyor mu? Neden onun kendi eski o ortamdayken abisi degil de komşu çocuğuymuş gibi uzak ve soğuk konuşuyor? Sadece ben varken işin rengi değişiyor? Sorun bu😔

Tedaviye ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum çok teşekkür ederim öneriniz için. Kardeşinin kendi eşi varken abisine abisi gibi değil de komşunun oğlu gibi davrandığını kendi eşi yokken mi canı ciğeri olduğu konusu ilgimi çekiyor. İnadıma yapılan bir şey olduğunu düşünüyorum, kardeşinden kıskanmıyorum

Kendi eşinin yaninda abisine komşunun oglu gibi davranacak kadar fark varsa eşi ortamdayken şakayla bu konuyu bir şekilde dile getirirdim ben olsam kesin ve net. 😬😬😬

Velev ki inadınıza yapıyor hoş neyin inadı orası da saçma ama yine rahatsız olunacak bir şey değil. İnsan kardeşi abisine sevgi sözcüğü kullanıyor diye nasıl rahatsız olabilir, gerçekten çok çirkin bir zihniyet.

Abisini kendi eşi varken neden sevmiyor? Benim sinirlerimi bozan inadıma yaptığını düşünmem
Kendi eşinin yanında Utanıyor olabilir ne var bunda? Ya da canı eşi yokken sevmek istiyordur bir nedene ihtiyacı yok. İnadına yaptığını düşündüğünüze göre kıskanç biri olduğunuzun görümcenizin farkında olduğunu düşünüyorsunuz. Bu kıskançlığınızı herkese belli etmeyin küçük bir tavsiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X