Ne oldugunu anlamadim bakin bi :(

ooo welcome to gastrit

haftada 3-5 kere aynen bunu yaşıyorum, nefessiz kalkıyorum, öksürdüğüm an o sinir bozucu hafif talımsı asitli şey boğazıma daha da yayılıyor, yetmiyor ses tellerime falan da zarar veriyor.. yatmadan önce 1 kaşık gavisconu yut, yat 1 ay her akşam kullanırsan iyileştiriyor..

Kuvvetle muhtemel reflü.
Daha kapsar tetkik edilebilmeniz için öncelikle "Dahiliye"ye gitmenizi tavsiye ederim.

Haftada 3~5 mi ???
Ya nasil duruyorsun oyle
Film seridi gibi gecti hayatim 2 dk da
Valla iyi biri olucam
Valla diye saf saf icimden dua ettim ya la
Nefes alabilmek icin

Panik atak

Mide rahatsızlığın var mi ?
Bu aralar aşırı stresli misin ?
Grip nezle gibi şikayetin var mı ?

Yoksa ortada hic bir sey yokken mi oldu ?

Gecmis olsun nefes alamamak cok korkunç olsa gerek

reflü olabilir. bana ilk olarak astım tedavisi gibi bir tedavi uygulanmıştı. astım hastalarının kullandığı nefes çekme aspiratörüm vardı. hele böyle kuru mevsimlerde alerjikseniz nefes tıkanıyor. daha sonra mide ilaçlarına geçtiler bende

Bir yakınımızın buna benzer bir şikayeti vardı,uyurken aniden kriz haline giriyordu.Meğer reflü imiş,zamanla atlattı.
Size de çok geçmiş olsun.

Mide rahatsızlığın var mi ?
Bu aralar aşırı stresli misin ?
Grip nezle gibi şikayetin var mı ?

Yoksa ortada hic bir sey yokken mi oldu ?

Gecmis olsun nefes alamamak cok korkunç olsa gerek

Cumartesi bi is icin cok sinirlendim
Hatta sinirimden delirdim agladim
Sonra tamam dedim kendi kendime telkin verdim
Dun iste bu oldu ..

uyku apnesi de olabilir. göğüs hastalıkları ya da kulak burum bogaz bakiyor olabilir

Haftada 3~5 mi ???
Ya nasil duruyorsun oyle
Film seridi gibi gecti hayatim 2 dk da
Valla iyi biri olucam
Valla diye saf saf icimden dua ettim ya la
Nefes alabilmek icin

ciddiyim bunu benden başka yaşayan yok sanıyordum gaviscon içmeyi unutursam sorun oluyor böyle de unutmazsam olmuyor.. sende unutma bu sıralar sık sık iç, ne yazık ki yediklerimiz hep katkılı olduğu için midemiz normal değil artık. nefes borusuna mide asiti kaçtığı için nefessiz kalıyorsun ama alıyorsun sonra alışıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…