Ne olduğu belli değil

bella mira

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
47
20
18
32
Kızlar merhaba, bugün adet gecikmemin 8.günü 3 gündür çok çok az kahverengi lekelenmelerim oluyor bugün test yaptım negatif 4 günlük gecikmede de yapmıştım yine negatifti ama adet olmayınca yenilemek istedim hiç bir şey değişmemiş kasık ağrım ve alt karın ağrım yumurtlama dönemimden beri var lekelenme de gün boyu değil günde bir defa iç çamaşırımı hafif kirletecek kadar sonra hiç bir şey yok ne yapacağım konusunda hiç
Bir fikrim yok ama bıktım artık yani bir şey yoksa neden bu kadar gecikir kaldı ki o kadar bitkisel kürler kullanıyorum onlara rağmen böyle gecikmesi bizi çok ciddi heveslendirdi ama bugün ki bu sonuçtan sonra yine hüsranları yaşadık ve gerçekten bıktım artık benimle aynı durumu yaşayan oldu mu? Benim merak ettiğim tamamen bu

En doğrusu bir kan testi yaptırmaniz eğer orda da negatifse kadın doğum uzmanına görünün bu gecikmeyle alakalı 8 gün az değil ve sürekli lekelenmeleriniz varmış

Geçen ay böyle benzer birşey olmuştu. Hatta başlık açtım yerleşme kanaması zannedip. Bu bitkisel şeyler yapıyor sanırım. Bilmiyorum ben de sıkıldım bu belirsizliklerden. Sizi çok iyi anlıyorum.

En doğrusu bir kan testi yaptırmaniz eğer orda da negatifse kadın doğum uzmanına görünün bu gecikmeyle alakalı 8 gün az değil ve sürekli lekelenmeleriniz varmış
Evet son 3 gündür günden 1 kez WC de peçete çok çok açık kahverengi birde dediğim gibi çok az iç çamaşırıma başka yok bekliyorum bakalım yarında olmazsam gidip dediğin gibi kan vereyim ama kontrolünde olduğum dr adet olduğunda görüşelim dedi sorunda o ya zaten ne adet oluyorum ne gebe

Az önce yaptım böyle çıktı ama sanırım artık adet oldum söktü yani sonunda şaka gibi bu testte de hayatımda ilk defa ikinci çizgiyi silik dahi olsa gördüm oysaki biten tüm Umutlarım tekrar yeşermişti halbuki ama buraya kadarmış tüm hayallerim heveslerim

Eklentiler

• 49CE5F13-7C3C-45BE-B725-7E1FD2C37E23.jpeg
    65 KB · Görüntüleme: 120
Niye buraya kadar olsun ki Allah'a şükür hala nefes alıyorsunuz, üstüne düşmediğiniz zaman Allah size ne isterseniz bir şekilde nasip ediyor. Duanızı edin gerekli günleri değerlendirin. Öncesinde kadın doğuma gidip kistiniz var mı, bir sorununuz var mı öğrenin. Doktor zaten sorunun yok gebe kalabilirsin şunlara dikkat et vs diye anlatır. Tek tavsiyem 300 400 TL verip özelde bir doktora gebelik öncesi muayene olmanız olur. Devlet hastanesi sorunun yok diyip gönderir.

Kendinizi yiyip bitirmek yerine araştırmalarınızı yapın. Çabasız hiç birşeyin karşılığını alamayız.

Yılmak yok

Hem devlet hem özel gitmediğim yer kalmadı hepsi sebepsiz infertilite dediler özelde aşılama tüp bebek bile yaptırdım ama sonuç yok işte o kadar çok uğraştım ki sebepsiz olmasına rağmen ama ne yaptıysam olmadı maalesef teşekkür ederim yanıtladığın için

Mevsim değişikliği olabilir benim garip oldu reglim bu ay ovülasyon testinden anlıyor musunuz birşey sorsam size.
Ben hiç yapmadım ovülasyon testi ama tam gününde ikinci çizgi tam koyu çıkıyormuş gebelik testi gibi tabi Farklı markalarda farklıdır bana da eczacı arkadaşım söylemişti adetten sonra her gün yapıyorsunuz gün yaklaştıkça çizgi koyulaşıyor diye anlattı

Üzmek istemiyorum insanin umudu kiriliyor biliyorum herkesin tecrübesi rahatsizliklari ve bedeni asla ayni degil.. sende sakin pes etme sadece bu bir gercek biz kendimizide yirtsak allah vakti gelince vericek.. ol der olur lekelenme kistten oluyo olabilir pkoluyum senin rahatsizligin varmi bilmiyorum ama üzülme bir arkadasim 7 yilin sonunda kendiliginden hamile kaldi ayni sekilde esimin kuzeni 6 yil sonra hamile kaldi yani hic problemi olmayan kadinin bile 7 yilda anca oluyor burdaki tüm anne adaylarina diyorum üzmeyin kendinizi.. pkoluyum 3 yil oldu 1 kimyasal var yasim daha 25 20 kilo aldim üzüntüden cevrem bana neler etti cocugm yok diye ama allaha güvenin ve yaslanin arkaya baska bisey elden gelmiyor..

Gittiğim onca dr hiç bir sorun olmadığını söylüyor bakalım ama bende 2 ay önce gittim hastaları çok memnun devam edeceğim Allah’ın izni ile adetin 2. Veya 3. Günü muayene ye alıyor Mersin MedicalPark hastanesi dr Ahmet yıldızbakan bir görüş istersen sende pko olan bir çok kişi mutlu yarılmış yanından bende bir teşhis olmadığı için sanırım tedavisi de yok maalesef ama bence görüşmende fayda var

Hoch sorunun olmamasi iyi bir şey bence teşekkür ederim tavsiye için canım benim ben malesef yurtdışında yaşıyorum ve burda hiç bir şey anlamıyorlar istanbula geleceğim muayene ve rahim filmi için inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

İnşallah geldiğinde bebişinle dönersin gittiğinde de geleceği günü beklersin güzel şeyler olsunn inşallah rabbim kimsenin kucağını boş evlatsız bırakmasın

İnşallah geldiğinde bebişinle dönersin gittiğinde de geleceği günü beklersin güzel şeyler olsunn inşallah rabbim kimsenin kucağını boş evlatsız bırakmasın
İnşallah canım teşekkür ederim.. düşünsene kimler. Kimler anne oluyor Allah hiç kucağımızı boş bırakırmı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…