• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne oldu birden anlamadım.

Himmet571

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
29
4
6
25
Arkadaşlar benim reglim biteli daha 3 gün oldu ama bittiğinden beri sürekli kasıklarım batıyor ve saçma sapan şeylere ağlıyorum. Mesela eşim barmağımı ısırdı biraz acıdı diye oturdum ağladım. Gece koltukta uyuyakaldı diye film izlicektik diye ağladım. Ne oluyo bana anlamıyorum? Böyle bişey yaşayan varmı? Hani regl ve öncesinde duygusal olurumda hiç böyle sonradan olmamıştı Hee bide 3 gündür deli gibi idrara çıkıyorum 1 bardak su içsem koşa koşa gidiyorum tuvalete gece uykumdan uyandırıyor o derece

Kendiniz zaten dile getirmişsiniz regliniz bitmiş. Bu durumda sanırım gebelikten şüphe duyuyorsunuz ama bunlar hep beynimizin bize yaptığı küçük oyunlar. Kendinizi dinlemeyin akışına bırakın süreci. Emin olun bunu size neredeyse 1 senedir gebelik bekleyen biri söylüyor. Her şey bir belirti gibi geliyor ama sonrası yine aynı son.

Kendiniz zaten dile getirmişsiniz regliniz bitmiş. Bu durumda sanırım gebelikten şüphe duyuyorsunuz ama bunlar hep beynimizin bize yaptığı küçük oyunlar. Kendinizi dinlemeyin akışına bırakın süreci. Emin olun bunu size neredeyse 1 senedir gebelik bekleyen biri söylüyor. Her şey bir belirti gibi geliyor ama sonrası yine aynı son.
🥺🥺Bende 1 yıldır bekliyorumm benimki bi umut sanırım

Back