Lekeler, Çiller Ne oldu benim güzel cildime...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

angelsblue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
14
0
Merhaba, benim ergenlik çağında bile çok güzel bir cildim vardı, şimdi 30'lu yaşları geçtim ama cildim çok kötüleşti... Ne yaparsam yapayım düzelmiyor, özellikle alnım, burnum ve çenemde, yani T bölgesi denen kısımda, sivilceler, kırmızı lekeler, kahverengi lekeler, siyah noktalar... Ne ararsanız var Pahalı ürünler kullandım (clinique vs.) hiçbir işe yaramıyor ne yapacağım? Çok üzülüyorum...

Pahalı ürün kullanmak çok da önemli değil. Ürünler cildinize uygun muydu, günlük temizliği ve haftalık bakımı hiç aksatmadan yapabildiniz mi, yediklerinize içtiklerinize dikkat ettiniz mi, hormonlarınızda ya da karaciğerinizde bir sorun var mı, doktora danışıp düzenli bir tedavi programı uyguladınız mı gibi detaylar önemli aslında. Sorunuza yanıt vermek böyle çok zor. =)

cildiyeciye görün canım ...stres kaynaklıda olabilir ...ürün kullanma bi süre rahatlasın dinlensin cildin...
benimde bi ara böyle problemim olmuştu sebep yokken herşeyi bırakıp sadece suyla yıkamıştım düzelene kadar şükür bişey kalmadı...ama dr a görünmeyi ihmal etme başka bişeyde olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…