• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olacak halim??

TRENDY1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
939
1.226
113
42
merhabalar öncelikle çok yorgun,üzgün ve umutsuzum cevap verirken göz önünde bulundurursanız sevinirim.
Burada eski konularım var 2.5 yıldır süren ve bir türlü evliliğe gidemeyen bir ilişkim var.Neden evlilik olamıyor çünkü sevgilimin ailesi ilişkimizi onaylamıyor mezhep farkı var yaş farkı var.Sevgilim kendi başına karar verince evlenecek durumda değil maddi desteklerine ihtiyacı var.Ayrıl barış olsa da koparmadık birbirimizden en son ailesi sen istiyorsun olsun dediler.Annesi taksitle beyaz eşya aldı babası yemek odası takımı.Baba tüm çocuklarına destek oldu para verdi araba aldılar.Sevgilime de düğün için destek oluyor.
Gelelim asıl olaya kayınvalide ile tanıştık dışarda yemek yedik evi yakındı çaya davet etti.Gittik çayı demledik ikinci bardağı doldurdum kadın başladı bugün hangi gelinime gitsem acaba demeye milleti aramaya başladı size gelicem diye.Oğluna giderken beni de bırakın dedi.Biz kalkalım dedik otursaydınız diyor😔eve gelmeden önce kulağında rahatsızlığı varmış dert yandı bizde seni götürelim dedik randevu aldık.Bir kaç gün sonra hastaneye gittik sevgilim işteydi beraber gittik dönüşte bizi aldı hastaneden ikimiz başbaşayken surat astı oğlu gelince sarılıp öpüyor beni canım kızım diye.
O günden sonra ara ara telefonda konuştuk mesajlaştık kulağı sorunlu olduğu için.Sürekli gelinlerini övüyor onları örnek al diyor.En son bayram için mesajlaştık.Köye taşındı bu arada iki gelini oğulları da hem taşınma için yardım amaçlı hemde bayram için köydeler.sürekli üstüme geldi ben gelinlerimle mutluyum sende onlar gibi olacaksın bayramlarda köye gelirsiniz.iki yıldır bize yaptıklarını yok saymalarını unutmadım bu arada.en son çıldırdım diğer gelinlerine yapılan iyilikleri bende görmek isterim dedim.gerildik biraz iyi bayramlar herkese selam söyle dedim kapattım.Aradan 20 dk geçti bana bir resim attı iki gelini kolkola girmişler altınları takmışlar pis pis gülerek şok oldum.sevgilimi aradım bu arada nöbetteyim sevgilim yanıma geldi önce oda kızdı sonra atmış işte ne yapayım sinir olmaktan başka ne gelir elimden.yanıma gelmeden önce aramış kadın kötü niyetim yoktu demiş.çok sinirlendim kadını arayıp saydırdım.bana böyle davranırsan yüzümüzü zor görürsün dedim.
Ailede kıyamet koptu kadın ben sizi ne arar ne sorarım ne haliniz varsa görün dedi.Tüm aile bana cephe almış durumda biz istemeye gelmeyiz diyorlar.sevgilim konuşmak için köye gitti 10 saat mesafe düşünün asla ikna olmuyorlar.
Sevgilime kalsa gidip nikahı kıyalım diyor ama öylede kaçmış gibi olucam.Sevgilimin herşeyi gördüğü için bana kızmıyor sadece nikaha kadar idare etseydin diyor.

Üfff yapmayin şöyle seyler yaaa. Sen sana yapilanlardan sonra kendini naza cekecegine kaynanain nazina bu kadar eyvallah edersen gelir tepene cikar tabi. Kadinin hicbir seyisin su an, sen niye hastaneye goturuyorsun, anan mi baban mi? Sana noluyo? Gelinleri gotursun birbirlerine bu kadar bayiliyorlar madem.

Köprüyü geçene kadar *yıya dayı demen lazımdı. Saydirmalik bir durumda yokmuşki he he diyerek geçiştirseydiniz. Daha onlardan birşey bekleme hayatta benimsemezler seni. Ayrıca sen niye hastaneye götürüyorsunki bırak kendi gelinleri çocukları götürsün. Çok yakınlık tez ayrılık getirmiş.

Üfff yapmayin şöyle seyler yaaa. Sen sana yapilanlardan sonra kendini naza cekecegine kaynanain nazina bu kadar eyvallah edersen gelir tepene cikar tabi. Kadinin hicbir seyisin su an, sen niye hastaneye goturuyorsun, anan mi baban mi? Sana noluyo? Gelinleri gotursun birbirlerine bu kadar bayiliyorlar madem.
O kadar haklı bir yorum ki. Bu siteye alkış emojisi gelmeli artık

Ben anlamadım kayinvaliden den beklentin neydi altın düğün araba mi onları sevgilin yapmak zorunda siz yapmadılar diye mi kizdiniz bagirdiniz bundan sonra hiç istemezler sizi
Eski konularımda var yıllardır bahanelerle bekletiyorlar bizi.bizi bekletirken diğer oğullarına düğün dernek yaptılar.Attığı resimde nispet tarzında

Kusura bakmayın ama kadın zaten meraklı değilmiş yüzünüzü görmeye, güç bela ikna olur gibi olmuşlar. Madem onlar olmadan evlenemeyeceksiniz ama ille de evlenmek istiyorsunuz, dediklerine ses çıkarmayacaktinız.Tavir yapacak lüksünüz yokken arayıp laf söylemeniz manasız yani. Yine onlar bir şey yapsın diye bekleyeceksiniz çünkü.
Bundan sonra geri adım atarsanız, daha da rahatlayıp istedikleri gibi at koşturacaklar sizin hayatınızla ilgili.
Bu mu istediğiniz evlilik, hayat, oturup bir düşünün.

Son düzenleme:
Siz olaylari karıştırmışsiniz iyice. Sizi istemeyen kadın oğlunun ısrarı sonucu evet demiş. Belli ki cacaron bir kadın
Ne bekliyorsunuz ki? Sürat asacak, laf sokmaya çalışacak. Siz onun yapmaya çalıştığı şeye alet olmuşsunuz. Onunla mahalle kavgasına girmişsiniz. Onun da istediği olmuş.
Bence yol yakınken bitirin. Ama yok bitirmeyecekseniz de sevgiliniz gerçekten tavır alacak mı, siz aile desteği olmadan nasıl evlenirsiniz, sevgiliniz ilerde barışın vs der mi herşeyi düşünün, aydınlık değil pek.

Yahu zaten istenmiyorsun 2,5 yıldır kapıda aileye buyur etmelerini beklemişsin bi sus kaşınma.Bu haldeyken ne tribi atıyorsun sıra senin nazına mı geldi. Madem evlenmeden duramıyorsun bu adam illah diyorsan nikahı basacaktın ondan sonra at koşturacaktın.
Hem bu durumda düğün dernek şart mı?? Adam da sessiz sedasız gidip nikah kıyalım demiş tak koluna aileni arkadaşlarını kıy nikahını.
Ondan sonra kendileri bilir ben de size bayılmıyorum de geç eğer sevgilinle başka problemin yoksa.

Yahu zaten istenmiyorsun 2,5 yıldır kapıda aileye buyur etmelerini beklemişsin bi sus kaşınma.Bu haldeyken ne tribi ayıyorsun sıra senin nazına mı geldi. Madem evlenmeden duramıyorsun bu adam illah diyorsan nikahı basacaktın ondan sonra at koşturacaktın.
Hem bu durumda düğün dernek şart mı?? Adam da sessiz sedasız gidip nikah kıyalım demiş tak koluna aileni arkadaşlarını kıy nikahını.
Ondan sonra kendileri bilir ben de size bayılmıyorum de geç eğer sevgilinle başka problemin yoksa.
Sevgilinle iyi anlaşıyoruz ailesinin tavrı baştan beri belli.Ama ailem istenmediğim için ayrılmamı istiyor.Ailem bu konuda yanımda değil.Birde sevgilim ilerde barış derse çok zoruma gider

Sevgilinle iyi anlaşıyoruz ailesinin tavrı baştan beri belli.Ama ailem istenmediğim için ayrılmamı istiyor.Ailem bu konuda yanımda değil.Birde sevgilim ilerde barış derse çok zoruma gider
Ailen haklı onlar mantıklı ve gururlu davranış sergiliyorlar ama senin gözün şu an kör.
Ben bir şey diyim mi,ite kaka güç bela bu evlilik gerçekleşse bile o sulale canınıza okur evlendiğinize pişman olursun.
Baksana bilezikli fotolar falan bu kafadaki sülaleye girmek istediğinden emin misin??
Belki de vardır bunda da bir hayır desene. Olmuyor olduramıyorsunuz.Belki de sana çok değer verecek aileye gelin gitmek içindir hepsi?

Ailen haklı onlar mantıklı ve gururlu davranış sergiliyorlar ama senin gözün şu an kör.
Ben bir şey diyim mi,ite kaka güç bela bu evlilik gerçekleşse bile o sulale canınıza okur evlendiğinize pişman olursun.
Baksana bilezikli fotolar falan bu kafadaki sülaleye girmek istediğinden emin misin??
Belki de vardır bunda da bir hayır desene. Olmuyor olduramıyorsunuz.Belki de sana çok değer verecek aileye gelin gitmek içindir hepsi?
Mantıklı yorumunuz için teşekkür ederim.yılardır sevgilimin olaylarda hiç bir suçu olmadığı için bekledim.Kendi halimizde yaşar gider onlarla da mesafeli oluruz dedik.Ama öyle bir kin varki evliliğe de zarar verir bu durum

Mantıklı yorumunuz için teşekkür ederim.yılardır sevgilimin olaylarda hiç bir suçu olmadığı için bekledim.Kendi halimizde yaşar gider onlarla da mesafeli oluruz dedik.Ama öyle bir kin varki evliliğe de zarar verir bu durum
Madem sevgilinle kendi halinde yaşar gidersin ve onun suçu yok,düğün dernek niye? Üstelik sevgilin gel kıyalım kendimiz nikahımızı demiş.
Mutluysanız sana ona ve ailene ihtiyacın var görgüsüz eltilerine ne hacetti 2.5 yıl bekledin

Madem sevgilinle kendi halinde yaşar gidersin ve onun suçu yok,düğün dernek niye? Üstelik sevgilin gel kıyalım kendimiz nikahımızı demiş.
Mutluysanız sana ona ve ailene ihtiyacın var görgüsüz eltilerine ne hacetti 2.5 yıl bekledin
Düğün istemedim sadece nikah olacaktı.Herşey usulünce olsun dedik ama başaramadık

Back