• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olacak bu kzn hali?

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
373
İstanbul
kızlar slm valla bu sorunu nereye yazacağımı şaşırdım belki psikolojik bi olaydır diye buraya yazdım.çocukluk arkadaşım lezbiyen olmuş...CADIARZU
birgün bana ben kızlardan hoşlanıyorum hatta bi kız arkadaşım var dedi şok oldum yargılamadım tabiki çünkü allah korusun evliyim ve anne olmayı düşünüyorum benimde kızım olabilir ama şaşırdım ve üzüldüm bide şöyle şeylerde duyuyorum bazı kişilerden lezbiyen değil hatta evli ama nedense kendisini bazen kadınlarla ilişkiye girerken hayal ediyormuş böyle şeylerden zevk alanlarda varmış aranızda böyle şeyler yaşayan yada böyle şeyler duyan varsa bi yazsın belki arkadaşımı kurtarırım.kaydirigubbakcemile4

arkadaşınızın yaşı kaç.belki bi geçiş dönemindedir.düzelebilir..ama bi yardım almasında fayda vardır diye düşünüyorum.umarım yardım almaya ikna olur...bende bi kitap okumuştum bu konuya yakındı oradada bi adam evliydi karısını çok seviyordu hatta çocukları bile vardı ama adam başka bi adama aşık olmuştu ve hemde sırılsıklam aşıktı ve adam aşkından hastalanmıştı bunu kendinden ve sevgilisi olan adamdan başka kimse bilmiyordu.çok kötü bi durum Allah yardımcısı olsunn arkadaşınızın

bence bosuna ugrasma sen piskolojik uzmanmisinki yardimci olcan bence hic deneme ters teper....o tercihini yapmis biz ne kadar icimizden cok görsekte oda öyle yasamak istiyor..cok kötü bir duygu olsa gerek senin icin bide ben korkardim lez oldugunu bile bile onunla görüsmeye..insan ister istemez süphelenir aceba benle ilgili ne düsünüyo diye allah akil versin ne diyimm..

Eşcinseller genelde yardım kabul etmezler,nedeni de bunu çoğunluğun gördüğü şekilde bir hastalık veya tedavi edilecek bir sorun olarak görmemeleri.
Buraya bir lezbiyen arkadaş konu açmıştı belki hatırlayanlar vardır,konuşulmuştu baya.
O da onun tercihi,yardım teklifinizi kabul etmezse saygı duymaktan başka çare yok.

herkesin kendi tercihidir diyeceğim ama tercih meselemidir oda tartışılır...
inşallah yardımları kabul eder ne diimm:uhm:

Kişisel tercihidir.. Herangi bir çekinceniz var ise uzak durun.. Yardım edebileceğinizi sanmıyorum.. Muhtemelen yardım istemeyecektir.. Ben de çevremde karşılaştım bu gibi durumlarla.. kimseyi yargılamam bu yüzden.. Uzak dururum olur biter..

Son düzenleme:
yardim kabul ederse yardim edin,belkide onun hayatinda yasadigi kötü bir olay onu bu duruma sürüklemis olabilir, dogru yanlis ayirt edemiyordur, egerki yardim isterse hemen el uzatin ki kendini bu derinllige daha cok atmasin
Allah korusun

o öyle mutluysa sorun yok demektir. onu o şekılde kabul edemıyorsanız arkadaşlıgınızı kesın. degıştırmeye çalışmak bana göre çok doğru bır hareket degıl. çocuk yaşlarını ve heveslerını geçmış sanırım, bunun ani ve uçarı bır karar oldugunu sanmıyorum. uzulmeni anlıyorum,sureklı dışlanacak, yalnız kalacak, normal olmayacak dıye uzuluyorsun ama lafla degılmez onlar.

arkadaşının yardıma ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. o böylesini tercih etmiş gerisi kimseyi ilgilendirmez. biri lezbiyen diye bütün kızlara sarkacak diye bi kural yok.

şöyle düşün sen bir bayansın ve erkeklerden hoşlanıyorsun, ama butun erkeklere asılmıyorsun deli gibi degıl mi? hep eşcinsellerın tum hemcinslerıne aşık olacagı ve sarkacagını duşunur toplum, ne kadar yanlış bır kanı oldugunu kendımızden yola çıkarak anlayabılırız.

boşverin siz onu her koyun kendi bacağından asılır.ne hali varsa görsün ayrıcaböyle olacak iş değilki:sm_confused: anca çözse çözse psikolog çözer eee sende onu doktora götürecek değilsinki kendi böyle rahatsa bırak kendi haline uzak dur yeter.zemuszemus

psikolojik bir sorun olduğunu da nereden çıkardınız? hayvanlarda da eşcinsellik vardır. bunlar az görülen ama anormal olmayan durumlar. hoşgörü ile karşılayın derim.

garipsenecek bir durum yok insanların cinsel tercihine saygı duymak gerekir. ona buna sarkmadığı kimseyi rahatsız etmediği sürece sizide ilgilendiren bir sorun değil üzülecek birşey de değil bence.

bence bir psikiyatriste görünmesi lazım..genelde bu tarz olaylar terapi ile tedavi ediliyormuş.çok azı tedavi edilemiyormuş..ama önemli olan kendi istemesi tabii ki

Pisikolojik yardım alması şart arkadaşınızın.
Ama bi yandanda kendi tercihi karışma hakkınız olduğunuda düşünmüyorum.Size düşen şu aşamada ondan uzak durmak bence

Back