Ne olacak bu hormonlar:(

mereng

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
123
13
33
Merhaba arkadaşlar,2 yıldır yazz la korunuyordum doktorum ilacimın östrojenimi bastirdigini ve ilaç kullanmadan şu an doğal yolla asla adet olamazsin dediöstrojen değerim 5 ten düşük çıktı bu seviyeyle hamile kalmak mümkün müdür içim içimi yedi uzuntuden

başka doktora gittiniz mi
Gittim zaten daha ince gittiğim doktor bana yazz kullanmami söyledi ve bu hale getirdi beni şu anki doktorumdan memnunum ama bu östrojen yedi bitirdi beni

Fikri olan yok mu kızlar

Ablam yaklaşık 2 senedir dışarıdan alıyor östorojeni.Hap kullandığı için değil tek yumurtalığı çalıştığı için.Çocuğu olmuyhor.Allah tüm isteyenlere nasip etsin.Zamanla düzelir inş.İlacı kullanmaya devam edin yoksa erken menapoz oluyormuş.Geçmiş olsun.

Ablam yaklaşık 2 senedir dışarıdan alıyor östorojeni.Hap kullandığı için değil tek yumurtalığı çalıştığı için.Çocuğu olmuyhor.Allah tüm isteyenlere nasip etsin.Zamanla düzelir inş.İlacı kullanmaya devam edin yoksa erken menapoz oluyormuş.Geçmiş olsun.​
Ben de öyle duydum allah hepimize Sifa versin ama benim östrojenimi düşüren doğum kontrol hapı oldu

fsh değeriniz yüksekmi?

fsh değeriniz yüksekmi?
DDoktorum bi anormallik olmadigini soyledi diğer değerlerde sadece östrojen aşırı düşük dedi bi de testosteron tahlili yaptı o da haftaya belli olacak.cyclo kullanmami tavsiye etti.östrojen eksikliği hamile kalmaya engel midir ?

bu hormonun simgesi ne?
LH,FSH gibi bunu simgesi ne?

bu hormonun simgesi ne?
LH,FSH gibi bunu simgesi ne?​
E2 sanırım estradoil

Ablamda engel.Ama sizin yumurtalıklarınız sağlamsa çabuk toparlanırsınız.Ablam ameliyat olmuştu.Doktorunuzun dediği ilaçları kullanın.Allah şifa versin.

Ablamda engel.Ama sizin yumurtalıklarınız sağlamsa çabuk toparlanırsınız.Ablam ameliyat olmuştu.Doktorunuzun dediği ilaçları kullanın.Allah şifa versin.​
Teşekkür ederim ablaniza da çok geçmiş olsun ne güzel atlatmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…