- 22 Kasım 2014
- 123
- 13
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittim zaten daha ince gittiğim doktor bana yazz kullanmami söyledi ve bu hale getirdi beni şu anki doktorumdan memnunum ama bu östrojen yedi bitirdi benibaşka doktora gittiniz mi
Canım bi sorun mu var ?neye yardım edelimLutfen bana yardim edin ((((((((
fsh değeriniz yüksekmi?Ablam yaklaşık 2 senedir dışarıdan alıyor östorojeni.Hap kullandığı için değil tek yumurtalığı çalıştığı için.Çocuğu olmuyhor.Allah tüm isteyenlere nasip etsin.Zamanla düzelir inş.İlacı kullanmaya devam edin yoksa erken menapoz oluyormuş.Geçmiş olsun.
Ben de öyle duydum allah hepimize Sifa versin ama benim östrojenimi düşüren doğum kontrol hapı oldu
DDoktorum bi anormallik olmadigini soyledi diğer değerlerde sadece östrojen aşırı düşük dedi bi de testosteron tahlili yaptı o da haftaya belli olacak.cyclo kullanmami tavsiye etti.östrojen eksikliği hamile kalmaya engel midir ?fsh değeriniz yüksekmi?
Ablamda engel.Ama sizin yumurtalıklarınız sağlamsa çabuk toparlanırsınız.Ablam ameliyat olmuştu.Doktorunuzun dediği ilaçları kullanın.Allah şifa versin.DDoktorum bi anormallik olmadigini soyledi diğer değerlerde sadece östrojen aşırı düşük dedi bi de testosteron tahlili yaptı o da haftaya belli olacak.cyclo kullanmami tavsiye etti.östrojen eksikliği hamile kalmaya engel midir ?