- 10 Eylül 2016
- 280
- 481
- 32
-
- Konu Sahibi BayanLazarus
Emisi kuvvetli bir supurge alın yada elinizdeki supurge nin ucunda sert fırça aparatı varsa onunla supurun
Ben fırcalıyordum süpürdükten sonra ama uzun tüylü halılarda işe yarar mı bilmem.
Bence saç dökülmesi için bi çare bulun önce
Fircalamak derken? Neyle fircaliyordunuz? Ben anlamadim
Hah tamam simdi anladim. Baya tecrubesizim bu konuda kusura bakmayinHalı yıkama fırcasıyla. Bazen kuru fırcalıyorum bazen ıslak. Benim kedilerim de oldugu için onların tüyleri benim saçlarım falan dökülüyor ama cok güzel temizleniyor fırcayla.
Bak bunlar
Eki Görüntüle 2024917
Hah tamam simdi anladim. Baya tecrubesizim bu konuda kusura bakmayinBir alip deneyeyim eger ise yaramazsa artik kisa tuylu alirim bunlari verip ne yapayim. Kendime bakmayi iyice ogreneyim bi kedi bi kopek sahiplenecegim ben de, o zaman isin icinden asla cikamam
Aha. Tamamini almasa da yine yuzde 70-80 goturur gibi bunlar. Elimle topladigimdan daha yararli olacagi kesin
Ayy evet işin içinden cıkmak zor oluyor onlarla. Koltukları da her gün fırcalıyorum mecbur. Arkanı dönüyorsun gelip oynuyorlar yine aynı.
Seve seve katlanılıyor ama napalım
Valla cok işe yarıyor hiçbir sey bırakmıyor hem de kabartıyor tüyleri. Dene mutlaka.
Benim oglusum kedim ailemin yaninda kaldi. Onlarin eksisi de tuy olsun, arada gitmek zorunda kalinca her yerimi beyaz tuyleriyle kapliyor da kurban olayim o tuylerine diyorum, ah ah
İnşallah bir an önce kendine güvenin gelir de sahiplenirsin yeniden:)
Merhaba KK'nin guzel kadinlari :)
Basliktan da anlasilacagi uzere halilarla ilgili temizlik problemim var. Evimde ic guveysinden hallice bir supurge var, halilar da yumak yumak hani duz kisa tuylu degil. ( Nasil cahilim evdeki haliyi tarif edemiyorum Allahim) Ve malesef saclarim cok dokuluyor. Sabah sildigim yerlerde aksama 3-5 sac buluyorum mutlaka. Hadi yerler neyse de, halilar temizlenmiyor. Saclar biriktikce birikiyor. Elim gittikce toplamaya calisiyorum ama tam bir temizlik mumkun degil gibi. Ayagima sac yapismasindan biktim vallahi
Ne yapabilirim bu halilar icin sizce kizlar? Kuru temizlemeciye vermeyi dusundum ama surekli de veremem maddi durumum el vermez. Kendi kendime iyice temizleyebilecegim bir yontem var midir? Yardim edin su kizcagiza :))