Ne olacak Bu Halilarin Hali?

BayanLazarus

Bu bir koi degil, bu bir ai! ^.^
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
280
481
32
Merhaba KK'nin guzel kadinlari :)

Basliktan da anlasilacagi uzere halilarla ilgili temizlik problemim var. Evimde ic guveysinden hallice bir supurge var, halilar da yumak yumak hani duz kisa tuylu degil. ( Nasil cahilim evdeki haliyi tarif edemiyorum Allahim ) Ve malesef saclarim cok dokuluyor. Sabah sildigim yerlerde aksama 3-5 sac buluyorum mutlaka. Hadi yerler neyse de, halilar temizlenmiyor. Saclar biriktikce birikiyor. Elim gittikce toplamaya calisiyorum ama tam bir temizlik mumkun degil gibi. Ayagima sac yapismasindan biktim vallahi

Ne yapabilirim bu halilar icin sizce kizlar? Kuru temizlemeciye vermeyi dusundum ama surekli de veremem maddi durumum el vermez. Kendi kendime iyice temizleyebilecegim bir yontem var midir? Yardim edin su kizcagiza :))

Emisi kuvvetli bir supurge alın yada elinizdeki supurge nin ucunda sert fırça aparatı varsa onunla supurun

Yok supurge el supurgesi. Uyguna iyi bir sey bulabilirsem alacagim insallah. O kadar skintiya girdim ki supurge almaya bile para ayiramiyorum Ama ise yarayacaksa alayim. Tesekkur ederim ^.^

Halı yıkama fırcasıyla. Bazen kuru fırcalıyorum bazen ıslak. Benim kedilerim de oldugu için onların tüyleri benim saçlarım falan dökülüyor ama cok güzel temizleniyor fırcayla.
Hah tamam simdi anladim. Baya tecrubesizim bu konuda kusura bakmayin Bir alip deneyeyim eger ise yaramazsa artik kisa tuylu alirim bunlari verip ne yapayim. Kendime bakmayi iyice ogreneyim bi kedi bi kopek sahiplenecegim ben de, o zaman isin icinden asla cikamam

Ayy evet işin içinden cıkmak zor oluyor onlarla. Koltukları da her gün fırcalıyorum mecbur. Arkanı dönüyorsun gelip oynuyorlar yine aynı.
Seve seve katlanılıyor ama napalım

Ayy evet işin içinden cıkmak zor oluyor onlarla. Koltukları da her gün fırcalıyorum mecbur. Arkanı dönüyorsun gelip oynuyorlar yine aynı.
Seve seve katlanılıyor ama napalım

Benim oglusum kedim ailemin yaninda kaldi. Onlarin eksisi de tuy olsun, arada gitmek zorunda kalinca her yerimi beyaz tuyleriyle kapliyor da kurban olayim o tuylerine diyorum, ah ah

Evde saçlarınız toplu gezseniz daha iyi olur sanki aksi takdirde pek bi çözümü yok o saçların . Süpür süpür bitmez o

Benim icin iyi bir elektirik supurge sahibi olmak cok onemli..gerekirse borclanirim ama onu alirim, yoksa cok yipranirim o halilarla bas edecem diye.. Iyi bir supurge sart..baska yerden kis ama onu al

Bahsettipiniz halılar , shaggy ise temizliği çok zahmetli , kiri pisi hep içine eliyor. Makina ile temizlesenİz bile , dibindekiler ancak çırpılılarak çıkıyor.
Eğer öyleyse , şuan için bana göre önce iyi bir süpürge daha sonra da güzrl bir halı seçimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…