Ne olacak Bu Halilarin Hali?

Benim icin iyi bir elektirik supurge sahibi olmak cok onemli..gerekirse borclanirim ama onu alirim, yoksa cok yipranirim o halilarla bas edecem diye.. Iyi bir supurge sart..baska yerden kis ama onu al

Evet elektrikli süpürge şart sanırım. Bir ay sıkıntıya düşerim büyük ihtimalle ama başka çare yok. Teşekkür ederim cevabınız için

Bahsettipiniz halılar , shaggy ise temizliği çok zahmetli , kiri pisi hep içine eliyor. Makina ile temizlesenİz bile , dibindekiler ancak çırpılılarak çıkıyor.
Eğer öyleyse , şuan için bana göre önce iyi bir süpürge daha sonra da güzrl bir halı seçimi :KK66:

Valla direkt atayım halıları diyorum, yeni halı da olmasın öyle cıbıl cıbıl gezelim :KK70: Ne zormuş evi temiz tutmak arkadaş

Evde saçlarınız toplu gezseniz daha iyi olur sanki aksi takdirde pek bi çözümü yok o saçların . Süpür süpür bitmez o
Elimden geldiğince toplamaya çalışıyorum saçımı ama sürekli de duramıyorum baş ağrısı yapıyor :KK43: Halıları atacağım toptan bu gidişle:)

Ben ne cektim halilardan makinam arzum au toz torbasizlardandi seve seve aldim bir senede burnumdan fitil fitil getirdi birkac gun evvel kosa kosa toz torbali bir makina aldim mukemmel cekiyor vallahi ne varsa eskilerde var halim parladi ya :)))

X