- Konu Sahibi ozgesalman
merhaba kızlar, benim derdim bitmek bilmeyen ağız ve diş problemi,, önce çürüklerim vardı, kendim panik atak hastası olduğum için lokal anesteziyle yapılırken aklım çıktığı için, genel anesteziyle 7 dolgu yaptırdım.birde 20 yaş dişimi aldırdım, fakat bi kaç ay sonra yapılan dolgulardan 3 ünde yeniden sorun çıktı, ve yeniden genel anestezi almak istemediğim için hem bütçe olarakta buna uygun olmadığım için, korka korka lokal anesteziyle başka bir diş hekimine dolguları mı yenilettim,ama ilk günden itibaren onun yaptığı dolgudanda memnun kalmadım sanki yüksek gibiydi,çiğnedikçe bi baskı bi sızlama, onuda geçtim diş çürüklerim temizlendiği ve dişimde çürük olmadığı halde sürekli koku yapıyor , bikaç gün önce yeniden bi diş hastanesine gitim film falan çektiler, doktor kanal tedavisi dedi, bu günde bi başka diş hastanesine gittim, bana dişin sızlıyo diye kanal tedavisimi olur hemencik ya dedi yok böyle bi mantık dedi, önce bi diş eti tedavis yapalım , hassasiyet giderci diş macununuda kullan tedavi sonrası sorun hala devam ediyosa kanal tedavisi yaparım dedi. salı günü diş eti tedavisne başlıycam ben bakıyorum, çok sorunlu görünmüyor diş etlerim, ama dişimdede sorun yoksa mide rahatsızlığımda yok bu koku nerdn geliyor, ayrıca mide rahatsızlığından olan ağız kokusyla dişten gelen koku çok başka, eşimde reflü var yani onuda biliyorum ama benimkisi çok başka ayırt edebiliyorum. hangi doktora inanacağımı bilmiyorum, şaştım kaldım yaa...